kostom63 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 No, no poszło łatwiej niż się spodziewałem. Piguła w zasięgu mimo naprawdę dobrej formyTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) 6-1 oraz bajgel.Iga ponownie nr 1...Brawo !!! Edytowane 6 Listopada 2023 przez chlodnica 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Jest niesamowita! Teraz zasłużony odpoczynek na fotelu liderki rankingu. Czekamy na Melbourne. Może być pięknie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Potrzebowała na to godzinkę. Świetny, bezbłędny mecz w wykonaniu Igi. Cały turniej idealny, wygrany bez straty seta!Królowa wraca na tron.Brawo Iga 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Poza wszystkim wychodzi na to, że trudne warunki panujące podczas turnieju tylko zmobilizowały naszą tenisistkę -teraz zasłużony odpoczynek / wakacje .Później przygotowania do nowego sezonu i oby zdrowie dopisywało -tego najbardziej wypada życzyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Szachtar dobrze pyka barce???? Oby donieśli wynik do końca????Edit????prawie 2-0 ????????????Edit 2: za UE to nie jestem ale pokazali i wygrali, można???????? Edytowane 7 Listopada 2023 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Jak oceniacie wyłożenie lachy przez I. Świątek na zawody reprezentacyjne? Ja zawsze byłem przekonany, że perspektywa tenisistów kończy się na czubku ich nosa, stąd nigdy im nie kibicowałem. Miałem rację, czy wierni kibice znajdą jakieś uzasadnienie, które przekona wątpiących, takich jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Moim zdaniem reprezentowanie Polski w tenisie, to przede wszystkim Igrzyska Olimpijskie i w Paryżu Iga na pewno się pojawi. Pod koniec tego roku jej priorytetem było Cancun i przygogotowania do niego. Nie sądzę, by polski kibic tenisa miał jej za złe, że wygrała ten turniej i odzyskała prowadzenie w rankingu. Pieniądze w jej przypadku są w tej chwili chyba kwestią drugorzędną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgadzam się z przedmówcą. Rozgrywki indywidualne mają większy prestiż niż kadrowe. A jakby nie było zawsze gra jako Polka. I cały świat zna jej narodowość. Zapewniam, że więcej ludzi na świecie ogląda rozgrywki WTA niż Billi coś tamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Nic się nie stało! To tak na wszelki wypadek, bo idę spać ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Myślałem, że zorganizujesz konkurs, a dopiero potem pójdziesz spać. Nic się nie stało! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Narazie 1:0 Może na pożegnanie z eliminacjami uda się dowieźć to prowadzenie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Zaczynają się baty, niech lewy jeszcze ze 3 razy się o piłkę przewróci????????♂️???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Co muszą zrobić aby się nie zakwalifikować do mistrzostw? Zawsze to jakiś sukces bo mówili, że to niemożliwe Edytowane 17 Listopada 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Oglądanie ostatniego Mundialu oraz tych eliminacji dla oka przeciętnego kibica przypomina ... ... pocieranie powiek narządu wzroku rękoma mocno ubrudzonymi piaskiem z solą oraz skropionymi sokiem cytryny z posypką papryczki chili... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Złota stopa ???????? ma chyba uczulenie na grę w reprezentacji ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Z Wembley im się pomyliło i zagrali ''zwycięzki remis ''! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Mam nadzieję, że następny mecz naszego kapitana to będzie mecz pożegnalny. Ma piłkę na 16 i holuje ją wzdłuż boiska. Dostaje gałę na środku i zamiast uruchomić człowieka na skrzydle to zastawia piłkę i szuka faulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Z Wembley im się pomyliło i zagrali ''zwycięzki remis ''! Kłamczuszku, miałeś spać. Fajerwerki Cię obudziły? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Kłamczuszku, miałeś spać. Fajerwerki Cię obudziły?No nie mogłem odpuścić takiego widowiska! ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Ponoć nie kopie się leżącego. Jednak gdy patrzę na pięćdziesiąt kilka tysięcy zadowolonych widzów, którzy kupili bilety, żeby marznąć i oglądać takie wygibasy... Bubel dalej się świetnie miewa i całkiem dobrze sprzedaje. Można snuć plany na przyszłość. Zerknąłem na tabele pozostałych grup. Wszystkie mocniejsze od polskiej. Dorobek punktowy Polaków stawia ich obok takich firm, jak Kazachstan, Czarnogóra, Luksemburg (!), czy zajęte wojną Ukraina i Izrael. Byliśmy losowani z pierwszego koszyka i na długo się z nim pożegnamy. Reprezentacja jest na poziomie trzeciego lub czwartego i pewnie niebawem się tam znajdziemy. Wtedy zacznie się prawdziwy kryzys, bo o awansie na jakąkolwiek imprezę będzie można zapomnieć. I dobrze, bo z taką grą wstyd się gdziekolwiek pokazywać. Tylko, że ludziom, którzy dziś przyszli na Narodowy chyba nie robi to żadnej różnicy. Dalej będą wymachiwać kartonami, próbując wydębić koszulkę od któregoś z ulubionych gwiazdorów. Widać prawdziwy kibic to taki, który nie ma pojęcia o tym, co ogląda. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Nasi piłkarze są jak Zegrze-potencjał jest...I tyle! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Co Wy tacy smutni ... Przeca jeszcze barażę przed kibicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 To dopiero będzie uczta dla oczu! Wielka szkoda, że do marca trzeba czekać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi