Banjo Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wczoraj oglądałem mecz Francja - Gibraltar 14:0. Nasi przegrali z Francuzami na MŚ 3:1. Myślicie, że strzelilibyśmy Gibraltarowi kilka bramek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Może jedną by się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Gibraltar wczoraj dwa razy ukąsił. Co prawda nie do tej bramki gdzie trzeba, ale ze statystykami się nie dykutuje. Nasi dziennikarze sportowi zrobiliby z tego 12:2 i wysnuliby wnioski o postępie w myśli szkoleniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Eee tam, ten wynik był na styku. Równie dobrze mógł pójść w drugą stronę, gdyby tylko sędzia nie sprzyjał Francuzom [emoji41] no i też by mogło być różnie jak by, we Francji Francuzi grali [emoji16] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nawet F-16 nie pomogło.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Czas na GROMDA 15, Don Diego vs GOAT i Balboa z Savage. Ciekawie się zapowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jak obstawiacie? Ja tradycyjnie stawiam na Diego i Balboe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Rozum Diego, serce za Łukaszem [emoji123] oby wygrał, mega pozytywny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jak obstawiacie? Ja tradycyjnie stawiam na Diego i BalboeZ ust mi wyjąłeś choć GOAT może niespodziankę dla Diego mieć, wygrają lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Parobiec wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Moje typy weszły. Obaj wygrali w 1 rundzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ale się porobiło, myślałem, że zdobędzie ten tytuł. Czekam na info, co tam się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Złamane żebra jak na moje, współczucie dla chłopa ???? Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Potwierdziło się, żebro.Ale mi go szkoda. Całe życie poświęcił, jedna szansa na koniec kariery, wygrywał 5-2 i taka sytuacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 A ręczna jak skoki. Żal patrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Kto zarwał noc, jest wygrany. Dawno nie oglądałem takiego tenisa. Iga podniosła się z sytuacji beznadziejnej i pokazała stalowe nerwy i niesamowite doświadczenie. Po pierwszym wygranym secie, o którym zadecydowało kilka ostatnich piłek, mogło się wydawać, że Collins pęknie. Nic bardziej mylnego. Amerykanka zmiotła Polkę z kortu w drugiej partii, a w trzeciej prowadziła 4:1 i miała serwis. I wtedy się zaczęło. Po Collins nie widać było specjalnego kryzysu, a Świątek zagrała pięć wspaniałych gemów. Trzecią piłką meczową dopięła swego. Trzy godziny wspaniałej walki. Brawo! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 A ręczna jak skoki. Żal patrzeć Z piłkarzami ręcznymi jest podobnie jak z piłkarzami nożnymi pod względem sportowym, bo finansowym, to przepaść. Raz na jakiś czas pojawia się pokolenie, które odgrywa istotną rolę na świecie lub w Europie. Niestety nie ma kontynuacji.Ze skokami może być podobnie. Nie ma kontynuacji po K. Stochu, a właściwie po drużynie z Kamilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 W skokach przeskoczyli nas technologicznie. A nasze sukcesy wtedy też były poparte przewagę w sprzęcie + oczywiście forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Ale nawet Estonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Po Collins nie widać było specjalnego kryzysu, Brawo!Oj, moim zdaniem było widać. Wydaje mi się, że przegrała tylko dlatego, że ta super seria zagrań z początku drugiego seta jednak kosztowała ją utratę sił. Nie uważam, że padła na twarz, ale zabrakło tych 20 czy 30 procent sił na to, żeby nóżki lepiej ugiąć czy zrobić dwa małe kroczki. I super rączka nie dała rady. Swoją drogą śmiesznie ogląda się taki tenis gdzie właśnie z lżejszym zagraniem przeciwnika gorzej sobie radzi. Podobnie dziwnie wypadła Magda Fręch. Ledwo dała radę równie lekko grającej Australijce i zdecydowanie lepiej radziła sobie z mocno grającą Francusce. I to moim zdaniem większy wyczyn niż IgiTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Oj, coś mi się wydaje, że Fręch nie zaistniałaby przy normalnie dysponowanej Garcii. Francuzka powiedziała po meczu, że miała problemy z oddychaniem. Może kolejny, modny ostatnio w kobiecym tenisie, atak paniki. Porównując te dwa mecze, odnoszę wrażenie, że Świątek z Collins zagrały "męski" tenis. Moc i celność zagrań były momentami na świetnym poziomie. Paradoksalnie, największy kryzys Collins miała pod koniec drugiego seta, przy swoim serwisie. Uszło jej to wtedy na sucho, bo Iga grała wtedy dużo poniżej swojego poziomu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Fręch dotarła do czwartej rudy AO i to chyba dobry moment, by pogratulować jej sukcesu sportowego, pochwalić za ambicję i przezwyciężanie własnych słabości. Momentami męczyła się dziś niemiłosiernie, ale dopięła swego. I to chyba byłoby na tyle, bo Coco Gauff musiałaby chyba złapać kontuzję, żeby nie odesłać Polki do domu. Cuda się w sporcie zdarzają, ale trudno o argumenty, które dawałyby pani Magdalenie jakieś szanse na awans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Serdeczne gratulację dla całej Naszej trójki tenisowej Coś mi się wydaje ,że tak rozpędzona Magdalena Fręch , może sprawić jeszcze większą niespodziankę i zagrać bez zbytniego obciążenia w następnej rundzie .Według rankingu jest na straconej pozycji , ale przy tak wyrównanej stawce i na początku sezonu , w takiej formie może nawiązać walkę ..Oby starczyło zdrowia i sił . Zdecyduje dyspozycja dnia , przygotowanie taktyczne , mentalne i wejście w mecz .Trzymam kciuki , aby powtórzyła sukces Magdy Linette z ubiegłego sezonu w AO .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Sobotnie przedpołudnie niezbyt przyjemne dla polskich kibiców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Sobotnie przedpołudnie niezbyt przyjemne dla polskich kibiców.Tzn ? Czyżby Świątek przegrała i odpadła z turnieju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi