Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Mea culpa.

Tiebreaka nie oglądałem, po tym co działo się w 3 i 4 secie odpuściłem sobie w połowie czwartego, emocje na grzybach większe a i piękna też trudno zauważyć. Jak później gdzieś zobaczyłem zdanie, gdzie było  ostatecznie /Turcji /wygrali/3:2  i skutek widać.

Ależ cisza po wygranej....przeciwnik jaki był, to był ....Wynik cieszy...prócz Bednarka. Jedyna sytuacja a chłopak jak w zwolnionym tempie. No i Robert niezadowolony, bo nie strzelił  :D

Ciekawy jestem wtorku, czy to progres, czy jednak moc rywala.

Ależ cisza po wygranej....przeciwnik jaki był, to był ....Wynik cieszy...prócz Bednarka. Jedyna sytuacja a chłopak jak w zwolnionym tempie. No i Robert niezadowolony, bo nie strzelił  :D

Ciekawy jestem wtorku, czy to progres, czy jednak moc rywala.

Tutaj ludzie to raczej skoki i siatkówkę oglądają ;) .

Nie należał im się awans za te eliminacje, ale na koniec gryźli trawę. A Walijczykom kij w ryj za gwizdanie w czasie hymnu.

A Estonii należały się baraże ??? To jest chore - zdobyli 1 !!! Punkt w eliminacjach :/ brawo Polska . Brawo Wojtek . Czekam na czerwiec !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

No oczywiście

Francję zrobimy na miękko

Holandię wciągniemy nosem

Austria to się sama położy

Powodzenia...

Trzy mecze i do domu

Chyba że będzie premia za wyjście z grupy ;)

A czy ja napisałem, że wygrają? Chcę żeby walczyli w każdym meczu od początku do końca. Wynik jest dla mnie drugorzędny. Mam mieć przyjemność z oglądania godnego reprezentowania Orzełka na piersi. Edytowane przez coma
  • Like 5

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...