RulleZ Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 No masz rację, tylko jeszcze kierunek wierze nadać. ;-PTak tylko wspomnę, że wczoraj Jastrzębski Węgiel odniósł zwycięską porażkę i jest szansa na polski triplet w europejskich pucharach.Węgiel wygrał 3:2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Mea culpa.Tiebreaka nie oglądałem, po tym co działo się w 3 i 4 secie odpuściłem sobie w połowie czwartego, emocje na grzybach większe a i piękna też trudno zauważyć. Jak później gdzieś zobaczyłem zdanie, gdzie było ostatecznie /Turcji /wygrali/3:2 i skutek widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Ależ cisza po wygranej....przeciwnik jaki był, to był ....Wynik cieszy...prócz Bednarka. Jedyna sytuacja a chłopak jak w zwolnionym tempie. No i Robert niezadowolony, bo nie strzelił Ciekawy jestem wtorku, czy to progres, czy jednak moc rywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Ależ cisza po wygranej....przeciwnik jaki był, to był ....Wynik cieszy...prócz Bednarka. Jedyna sytuacja a chłopak jak w zwolnionym tempie. No i Robert niezadowolony, bo nie strzelił Ciekawy jestem wtorku, czy to progres, czy jednak moc rywala.Tutaj ludzie to raczej skoki i siatkówkę oglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 eeeee, nie wierzę....tylko nikt się nie chce przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Tutaj ludzie to raczej skoki i siatkówkę oglądają .Tutaj to tylko czytam światłe i eksperckie komentarze na temat piłki kopanej. To zdecydowanie daje mi więcej uciechy niż oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Nie ma co oglądać. Wygrana z Estonią mając przez większą część meczu przewagę zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 A tutaj znowu cisza....obgryzacie pazury ? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 A tutaj znowu cisza....obgryzacie pazury ? ????????A o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 A tutaj znowu cisza....obgryzacie pazury ? Iga przegrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Już dawno pisałem - każdy selekcjoner ma w umowie obowiązek wpuszczania w pierwszym składzie niektórych zawodników ( i nie jestem wrogiem pana RL9) Człowiek niby wie - a jednak się łudzi - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Jest !!!!! Brawo brawo brawo !!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 ... ciśnienie do końca i... no ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Fajnie to wyszło, emocje do ostatniego strzału. Sam mecz rozważnie prowadzony. Boleję tylko nad brakiem sytuacji. Ale jest do przodu i to najważniejsze.A na karne to myślałem, że Bułka wejdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Nie należał im się awans za te eliminacje, ale na koniec gryźli trawę. A Walijczykom kij w ryj za gwizdanie w czasie hymnu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Mój pierwszy mecz oglądany od MŚ. I co tu jeszcze napisać. Wiadomo kto bohaterem. Samo spotkanie mądrze zagrane, narzuciliśmy swój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Nie należał im się awans za te eliminacje, ale na koniec gryźli trawę. A Walijczykom kij w ryj za gwizdanie w czasie hymnu.A Estonii należały się baraże ??? To jest chore - zdobyli 1 !!! Punkt w eliminacjach :/ brawo Polska . Brawo Wojtek . Czekam na czerwiec ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Wojtek dzisiaj profesor. Mam nadzieję, że nie będą tym razem dmuchać balona tylko każdy mecz zagrają jak ten. O wszystko.Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 No oczywiście Francję zrobimy na miękkoHolandię wciągniemy nosem Austria to się sama położy Powodzenia... Trzy mecze i do domu Chyba że będzie premia za wyjście z grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 (edytowane) No oczywiście Francję zrobimy na miękkoHolandię wciągniemy nosem Austria to się sama położy Powodzenia... Trzy mecze i do domu Chyba że będzie premia za wyjście z grupy A czy ja napisałem, że wygrają? Chcę żeby walczyli w każdym meczu od początku do końca. Wynik jest dla mnie drugorzędny. Mam mieć przyjemność z oglądania godnego reprezentowania Orzełka na piersi. Edytowane 26 Marca 2024 przez coma 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 A to sie dopiero okaże Czy tak ambitnie gwiazdeczki polskiego futbolu podejdą do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Brawo Hurkacz. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Bravo Iga 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Ona to potrafi dostarczyć emocji, brawo, brawo, brawo IGA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 (edytowane) 1ga brawo! Prawdziwy dreszczowiec. Edytowane 4 Maja 2024 przez coma 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi