Onufry kocipała Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Jak obstawiacie? Wymienią znów selekcjonera? :-)Tak tradycyjnie by wypadało wymienić he he :-)Oby nie ... Probierz ma wizję i myślę że coś zdziała z tą drużyna Może faktycznie "emerytow" trzeba pożegnać i młodych wpuścić do gry Jedyne za co mozna go po dzisiejszym.meczu skrytykować to za to że nie wystawił.tego samego składu jak na Holandię Młodzież powinna rządzić,nawet jak by to nic nie zmieniło w wyniku ale nabierali by doświadczenia. No nic Szkoda ze tak wyszło Edytowane 21 Czerwca 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Tak na szybko, Was też szef głaska po głowie, jak któryś raz z rzędu spierdolicie tą sąmą robotę.....ku..a, chyba , że jesteś ostatnią pizdą, a potem długo , długo nic..... Edytowane 21 Czerwca 2024 przez kacperek993 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Probierz ma wizje, jak za taką chałturę bierze TAKIE pieniądze, to "wizje" może mieć każdego wieczoru. Edytowane 21 Czerwca 2024 przez keiko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Jak już pisałem....wróci Lewy i wszystko wróci do "normy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 A ja sądzę, że doradca Probieża ds. wizerunku reprezentacji nie dopilnował ,aby kanty jego spodni były na maksa zaprasowane, co przedłożyło się na wynik ,,naszej" reprezentacji . Ot i cała tajemnoca sukcesu tzw. porażki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 To nie wina trenera, że naszym gra się nie kleiła, po prostu wrócili na właściwe tory.Trenerowi po występie u Kuby Wojewódzkiego, proponuję udział w kolejnej edycji Tańca z Gwiazdami, pewnie ma jeszcze kilka garniturów do pokazania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Obejrzałem, pokląłem i mi przeszło, bo w sumie tego się spodziewałem, aczkolwiek człowiek łudził się gdzieś co 60' meczu. Fatalne decyzje trenera odnośnie składu wyjściowego, a zmiany zamiast naprawić błędy spotęgowały tylko katastrofę. Co innego Austriacy. W tej drużynie nie ma obrony i szefa bloku takiego jakim był Glik. Ci co są to gruz i piach. Nie wiem co lepsze - pracować z nimi czy ich wyjebać i postawić na innych. No i jeszcze to:https://x.com/SzczecinMoto/status/1804209416188711102 Edytowane 21 Czerwca 2024 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Mecz o honor ? A oni i wiedzą co to jest honor? Pewnie nie .To zgrupowanie słabeuszy bez woli walki ,.zprzypadku znajdujący się w.lepszym.towarzystwie ,.które pozwoli im.się pokazać, bo w swoim nędznym , nie potrafią nic. A tyle.piwa.mogliśmy jeszcze wypić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 I jesteśmy pierwsi....którzy odpadli z turnieju....ale i tak będę zawsze kibicował naszej reprezentacji.Mecz Holandia Francja mnie rozczarował. Znacznie lepszy ostatni Gruzinów. A co pokazują Hiszpanie, to top. Celują w medal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 I jesteśmy pierwsi....którzy odpadli z turnieju....Toż to sukces... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Bo wiecie, tu nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, tylko żeby go gonić, zwłaszcza jak się na tym zarabia. Normalnie trzeba przyjąć do wiadomości i pogodzić z faktem, że Polacy nie potrafią grać w piłkę nożną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 To był jakiś mecz ? Haha, lata temu przeszła mi ochota oglądania piłki nożnej. Za dużo kibiców , za dużo zawodników - totalna komercja . Nie ma jak walka 1 na 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) No dobra, to teraz na spokojnie. Spokojnie, bo już pozamiatane.To był trzeci mecz który oglądałem od MŚ, wcześniej baraż z Walią i Holandia. Francję odpuszczę, szkoda czasu.Wiecie, nie obchodzi mnie, że trafiliśmy do najmocniejszej grupy, albo drugiej najmocniejszej (bo może jednak B ).Jak się gra w turnieju, to o wygraną. A wczoraj, początek z jakichś niewyjaśnionych powodów przespany, zmarnowany, a końcówka zupełnie odpuszczona. Nie no super, miałem wrażenie, że to Austria bardziej chce strzelić 4 gola, niż my gonić wynik.Cały czas uważam, że mogliśmy mieć nie tylko 4, ale i 6 punktów. Nasi przeciwnicy nie prezentowali kosmicznego poziomu, to my traciliśmy frajerskie bramki, jeszcze w ten sam sposób. Nie potrafię też zaakceptować, że po utracie drugiego gola siada nam psycha, nie na tym poziomie.Piłkarze z topowych lig są zmęczeni długim sezonem, to wyrównuje szanse, ale też obniża poziom turnieju, który dla nas i tak okazał się za wysoki ;DPowiem szczerze, z Holandią momentami brakowało mi Lewego, tzn. jego zimnego wykończenia ze starych dobrych czasów, ale jak kontuzjowany, to kontuzjowany. Zresztą jego prime minął.Nie wiem, czy powinien wchodzić już w 60mnin nie będąc w pełni dyspozycji, chociaż z drugiej strony Piątek wydawał się zmęczony i co by nie mówić, piłkę na 2:2 dograł. Ja bym nie ryzykował i nie zmieniał składu, gdy jeszcze działało. Ale z kanapy, to sobie można.Naszym problemem był nie atak, a obrona. W eliminacjach straciliśmy całą masę bramek i teraz też.Na koniec taka refleksja, może lekko prowokacyjna, ale jestem przekonany, że z tak grającą Polską jak wczoraj, bez większych problemów wygrałby autobus Michniewicza z MŚ.Styl stylem, nie ma nic gorszego od tych głupio oddanych bramek. Mam tu podobne odczucia jak przy frajerskim podejściu do polityki zagranicznej.PSdo Probierza nic nie mam, dałbym mu dalej pracować, gołym okiem widać, że to nie w nim leży problem Edytowane 22 Czerwca 2024 przez korol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zaraz i tak będą wymieniać trenera bo to zawsze jego wina. Przez dekadę wymienili kilku trenerów i dalej to samo. Nasi po prostu nie potrafią grać na światowym poziomie i niestety trzeba to odpowiedzialnie przyjąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Tyle razy powtarzałem, że na takie imprezy zabiera się młodych chłopaków, którzy dopiero zaczynają walczyć o kontrakty w dobrych klubach. Oni będą walczyć, oni chcą się pokazać bo od tego zależy ich przyszłość. A ''gwiazdy '' potrafią tylko dzielić hajs na pomeczowych kolacjach! Oni już nic nie muszą.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 A ja tyle razy powtarzałem !Przestańcie oglądać polską piłkę nożną,zarówno w wydaniu klubowym jak i reprezentacyjnym. Będziecie zdrowsi. Kolejne mistrzostwa gdzie ,,wasi" ( bo nie moi) zawodzą! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Dzisiejsza piłka to technika,finezja...Niestety ale tzw,,blok wschodni,, nie był i takim nie będzie ...Batacha,salsa... Kraje ,,ciepłolubne,, w tańcu lepsi są i basta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Siatkarki nie dały dzisiaj rady świetnym Włoszkom. Całe szczęście, że do olimpiady jeszcze trochę czasu. Będzie czas na wyciągnięcie wniosków i poprawę błędów.Czy jednak taka świetna forma Włoszek i Brazylijek nie przyszła za szybko? Chyba będzie ciężko ją utrzymać do Paryża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Oby, ale to samo można powiedzieć chyba o Polkach. Włoszki zbiły nas okrutnie☹️ Edytowane 22 Czerwca 2024 przez jabadaonbis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Polkom kibicuję, trzymam kciuki, życzę jak najlepiej, jednak drużyny Włoch, Turcji, Brazylii i chyba Chin są raczej od nich lepsze. Owszem Polki w optymalnej formie, mające swój dzień mogą wygrać z każdym jeśli czegoś przeciwniczkom zabraknie - formy, dyspozycji dnia, motywacji, jednak faworytkami nie są.Jutro walczą o brąz, za Nawrockiego poziom żeńskiej reprezentacji siatkówki był mniej więcej taki jak kadry męskiej piłki nożnej, nawet jeśli jutro przegrają to nie uważam, że to zły wynik. Za czwarte miejsce w międzynarodowej imprezie piłkarskiej, piłkarzom stawiano by pomniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Niniejszym odszczekuję to co napisałem. Polki są najlepsze! :rockon: Po tym co się w pierwszym secie odwaliło, to już nawet końcowy wynik nieważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Można gdzieś to z komórki obejrzeć bez żadnych rejestrowań i innych pierdół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Panie bardzo ładnie jak na razie a Polacy w tym czasie walczą z Kubańczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Polki zdobyły brąz! Coś pięknego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi