Gość Mysha Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Słoweńcy zapatrzyli się na Błaszczykowskiego w karnych z 2016. Wszystkie strzały metr nad ziemią i 0.5 metra od słupka. Trzeba oddać Portugalczykom, że grali większy piach niż Anglicy ze Słowacją, a i tak awansowali. Po tym poznaje się podobno najlepszych ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 To się nazacierali tych rąk ????. Przez 90 minut walą głową w mur jak Polacy z jakąś Mołdawią. "Długa na Roberta" została zastąpiona "długą na Ronaldo".Może w końcu jakiś Portugalczyk błyśnie, bo w karnych Oblak może ich odprawić do domu. Będę się bronił, bo chyba nie przypuszczasz, by któryś z Portugalczyków miał wątpliwości przed dzisiejszym meczem. Piszę dopiero teraz, bo ręce miałem zajęte trzymaniem kciuków za Słowenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Słowenia pięknie...3 karne z rzędu w dupe - miejsce na kartach historii gwarantowane ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) . Edytowane 1 Lipca 2024 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Maciej nie masz co się bronić. Meczy nie wygrywa się na papierze czy w necie. Nie wygrywa się ich też przed gwizdkiem sędziego. Za to na 100 procent można je w ten sposób przegrać. Portugalia awansowała i chwała im za to. Mają swojego bohatera, choć moim zdaniem Słoweńcy kiepsko strzelali, a on tylko zrobił swoje. Nic ponad to. A wracając do meczu Francja vs Portugalia. Moim zdaniem Francuzi zagrali z Belgią o niebo lepiej. Dla mnie są faworytami, mają większą głębię składu. A jak będzie to zweryfikuje boisko. I to jest najfajniejsze w tej zabawie ????. Edytowane 1 Lipca 2024 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Śmiejecie się z Ronaldo, tylko że oni graja dalej, a gość po zmarnowanym karnym w dogrywce, strzela pierwszy w serii. Taka mała różnica między naszym bohaterem narodowym od ciabatty, a Ronaldo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Strzelał pierwszy w serii, bo kiedyś miał strzelać jako piąty i mecz się skończył za wcześnie. Teraz historia by się powtórzyła i nie pozostałoby nic innego, jak rozpłakać się po raz drugi tego wieczoru. Nie kwestionuję tu jego niegdyś ogromnych umiejętności piłkarskich. Robię sobie jaja z ogromnego przerostu ego, które do dziś odciska piętno na portugalskiej piłce. Czy Martinez będzie kolejną ofiarą? Moim zdaniem już jest. Czy Portugalia dźwignie ten ciężar? Zobaczymy niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Nie jestem jego fanem, co do ego się zgadzam, co do tego że powinien już zwolnić miejsce w reprezentacji, jak najbardziej, ale nie można odmówić mu chorej ambicji i etosu pracy, czego niestety naszym kopaczom brakuje od bardzo bardzo dawna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Powinno być w „Jerkbait się śmieje” ale temat sportowy????Niderlandy grają dalej???????? Edytowane 2 Lipca 2024 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 I najlepszy mecz tej fazy właśnie się skończył. Szkoda, że takie mecze trwają tylko 90 minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Rewelacja. Obrona tureckiego bramkarza jak wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Rewelacja. Obrona tureckiego bramkarza jak wisienka na torcie.Ja widziałem remis???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 No i Niemcy ''do domu ''! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Szkoda mi naszych zachodnich "przyjaciół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Mnie tez ich strasznie żal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Mnie tez ich strasznie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Mnie tez ich strasznie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 A mi nie Cieszę się że Hiszpanie grają dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Świetnie wykonywane karne przez Francuzów! I grają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Grają. Szkoda, że nie mogli awansować dzisiaj Hiszpanie i Niemcy. Francuzi i Portugalia grali do tej pory strasznie męczącą piłkę. Ronaldo był w tym spotkaniu kompletnie niepotrzebny, Francuzi dramatycznie nieskuteczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Najgorszym uczestnikiem meczu #ESPGER był sędzia Taylor. Niemcy strasznie lamentują, że nie podyktował karnego w dogrywce po ewidentnej ręce afroHiszpana. Z drugiej strony powinni podziękować sędziemu i być niewspółmiernie szczęśliwi, że Toni mógł grać dłużej, niż do piętnastej minuty meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) Śmiejecie się z Ronaldo, tylko że oni graja dalej, a gość po zmarnowanym karnym w dogrywce, strzela pierwszy w serii. Taka mała różnica między naszym bohaterem narodowym od ciabatty, a Ronaldo.Ale uczepiłeś się tego naszego Lewego A co powiesz w takim razie o nie strzelonym karnym przez Messiego który nie trafił w bramkę w pierwszej kolejce rzutów karnych w meczu z Ekwadorem. Nie tacy karnych nie strzają ... Edytowane 6 Lipca 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) Nie uczepiłem się, karny to karny, nie ma tych obronionych, tylko te nie strzelone. W kontekście Ronaldo mówiłem o jego mentalu, a nie o samym karnym. A w kontekście robercika, chodziło mi raczej o jego przehajpowanie, oraz o kabaret jaki pokazał strzelając karnego Francji, gość sam z siebie robi chodzącego mema. https://www.facebook.com/share/v/6eiDj7SG9yb4hbcP/?mibextid=WC7FNe Edytowane 6 Lipca 2024 przez keiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Anglicy w półfinale. Mecz bardzo słaby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Liczę na Turcję, bo tam grają turcy. Mam nadzieję, że pogonią kwiaciarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi