Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory Holendrzy się ślizgali i właściwie nie pokazali dobrej piłki.

Dzisiaj też nie za wiele, a Turcy mają świadomość o co walczą!

Jak narazie to chyba po za Hiszpanią to wszystkie drużyny co graja w półfinałach się slizgnęły

Francja to w ogóle padaczkę gra

Angole ...tez bez polotu

Holendrzy mieli przebłyski

Hiszpanie chyba najładniej graja z całej czwórki

Jak dla mnie w finale widzę Hiszpanów z Holendrami

• Like 2

Jak narazie to chyba po za Hiszpanią to wszystkie drużyny co graja w półfinałach się slizgnęły

Francja to w ogóle padaczkę gra

Angole ...tez bez polotu

Holendrzy mieli przebłyski

Hiszpanie chyba najładniej graja z całej czwórki

Jak dla mnie w finale widzę Hiszpanów z Holendrami

Powtórka z 2010 i tym razem życzę wiatrakom pucharu????????????????????????
  • Like 1

Mina jak mina. To co mnie zadziwiło w tym meczu to całkowita bierność i bezradność Francuzów w ostatnim kwadransie gry. Może to sugerowanie się nazwiskami, piekielnie silną ławką i potencjałem, jaki drzemie w tej drużynie. Tymczasem oni zagrali, jakby ten mecz nie miał kompletnie żadnego znaczenia. Ten turniej zapamiętam jako imprezę, gdzie takich reprezentacji było o wiele za dużo. Wcześnie zdarzały się takie rodzynki, teraz rodzynki grały z zaangażowaniem. Właściwie z mocnych nacji jedynie Niemcy i Hiszpanie stanęli na wysokości zadania. Może jeszcze Holendrzy, ale tu mam mieszane uczucia ze względu na mierną skuteczność.

• Like 1

Mina jak mina. To co mnie zadziwiło w tym meczu to całkowita bierność i bezradność Francuzów w ostatnim kwadransie gry. Może to sugerowanie się nazwiskami, piekielnie silną ławką i potencjałem, jaki drzemie w tej drużynie. Tymczasem oni zagrali, jakby ten mecz nie miał kompletnie żadnego znaczenia. Ten turniej zapamiętam jako imprezę, gdzie takich reprezentacji było o wiele za dużo. Wcześnie zdarzały się takie rodzynki, teraz rodzynki grały z zaangażowaniem. Właściwie z mocnych nacji jedynie Niemcy i Hiszpanie stanęli na wysokości zadania. Może jeszcze Holendrzy, ale tu mam mieszane uczucia ze względu na mierną skuteczność.

Pewnie chca zwolnic trenera, ktory najchetniej by wystawiaj jedynastke tylko z obroncow i defensywnych pomocnikow :D

Obyś się Marcinie nie mylił. Dziś spodziewałem się lepszej Holandii i słabszej Anglii. Tymczasem było odwrotnie i zrobił się z tego całkiem znośny mecz. Lubię Holendrów, ale z perspektywy całego turnieju, trudno mi się zdobyć na współczucie po ich dzisiejszej porażce. Jeśli Hiszpania nie będzie mistrzem Europy, to będzie turniej do zapomnienia.

• Like 3