zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Nie tyle co dostał, co sędziowie nie bardzo pozwolili mu wygrać. Gamer musi w końcu coś zmienić by bardziej efektownie walczyć, bo tak będzie wiecznym TOP10 i nigdy nie dojdzie do mistrzowskiej walki.Dokładnie . Jak się nie kończy przed czasem mając taką okazję i pozostawia decyzje sędziom tak bywa . Szkoda bo naprawdę dobrze to wyglądało . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Wyglądało dobrze ale Hooker był lepszy i jednak wygrał z 5ką z pozycji jedenastej. Szkoda ale Mateusz jako faworyt i zapaśnik miał dwa razy gilotynę od Dana i ani jednej po swojej stronie. Gamer był odcięty i dostał mnóstwo łokci. Kibicowałem Mateuszowi ale...w żadnej płaszczyźnie nie zdominował rówieśnika. Maksymalnie mógł by uzyskać remis co w tym przypadku niczego nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Wojciech Szczęsny nie zagra już w kadrze reprezentacyjnej.Oglosił dziś zakończenie kariery piłkarskiej.Szkoda trochę bo to był jeden z nielicznych piłkarzy, któremu się chciało ...Może i nie było wielkich sukcesów ale,mimo to zasługuje na podziękowania za to co zrobił w bramce naszej narodowej reprezentacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Dziś był na TVP transmitowany mecz: Szkocja - reklamy - Polska! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 A dziś Modrić vs.Polska ...wygrał Modrić ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Żenada! Trampkarze graliby z większym zaangażowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 No proszę, Robert trójeczkę zaliczył ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Czekamy na hat-trick w reprezentacji, już wkrótce będzie dobra okazja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Czekamy na hat-trick w reprezentacji, już wkrótce będzie dobra okazja ???? nke bedzie okazji bo Probierz Rapinhy, Garci czy Yamala nie powołał... A napastnik to chyba z podań żyje, tak? Kto ma na kadrze mu podawać? Jakie dla mnie to jest wręcz ułomne czepianie się Lewandowskiego o kadrę, zarzucanie mu braku zaangażowania itp... Gość jest najlepszym strzelcem w reprezentacji Polski, do tego w wieku 36 lat w mocnej lidze hiszpańskiej robi konkretne liczby. Niech na kadrze ktoś w końcu zacznie grać tak by można było wypracować sytuacje z których Lewy coś strzeli. A Naszą kadra na środku boiska kopie się po własnym czole to gdzie oczekiwać bramek ???? Jestem ciekawy jak w norweskim internecie piszą o Hallandzie, który ma w ogóle małe szanse, by w ogóle na jakkolwiek turniej pojechać. Gość też nie strzela tam dużo, a w jednym z ostatnich meczy wręczył był jednym z najgorszych zawodników na boisku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Może już nie teraz,ale był czas gdy w naszej reprezentacji grali zawodnicy tworzący na codzień podstawę na danej pozycji w zagranicznych klubach...wielu selekcjonerów chciało to poukładać...nikomu nie wyszło ????pytanie czy kapitan nie mógł zrobić więcej...a może nie chciał po prostu ...A rekordy strzeleckie to osobny temat , kiedyś reprezentacje grały dużo mniej spotkań, stąd starsi mistrzowie odchodzą w cień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Skojarzyło mi się z tematem o tym jak daleko jeździmy na ryby.Powtarza się motyw, że kiedyś wstawało się o drugiej biegiem na autobus, potem 3 godziny pociąg, 6km z buta i już nad wodą, teraz samochodem max 30km i też rzadziej jak wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Jak obstawiacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 To już są dwa gole ale na 2:0 dla Portugali. Żenada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Czekam momentu gdy Bednarek i Dawidowicz przewrócą się o własne nogi:-)Niech mi ktoś wytłumaczy czemu oni powołania dostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Czekam momentu gdy Bednarek i Dawidowicz przewrócą się o własne nogi:-)Niech mi ktoś wytłumaczy czemu oni powołania dostają?To proste... Nie ma żadnej alternatywy. Niestety taka rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Paradoksalnie, gra nie jest dramatyczna, a wynik i owszem, czyli zgoła odmienne niż ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Podsumowanie meczu na jednym obrazku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Na Janka zawsze można liczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Ale nie pi takich zagraniach widziałem dyktowane 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Na Janka zawsze można liczyćNie pomyliłem się :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Liczyłem na bramkę Bednarka i się nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Kurcze wykupiłem dazn,żeby obejrzeć bivol vs beterbijew i nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Ale przecież nic się nie stało ????????I jeszcze Bednarek z golem ????Wódz "Płaczący Koń " bez hat- tricka ...no kto by się spodziewał ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Ale przecież nic się nie stało I jeszcze Bednarek z golem Wódz "Płaczący Koń " bez hat- tricka ...no kto by się spodziewał Zmień lekarza :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi