MarasR Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Dzisiaj w nocy Mike Tyson vs Jake Paul . Na kogo stawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Tyson jak przegra będzie walczył u nas z Najmanem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Portugalia ma 70 procent posiadania piłki i strzela bramkę z kontry, bo zamiast rozegrać rzut rożny to Zieliński szuka kwadratowych jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Zaraz zaraz, a gdzie jest ta drużyna z pierwszej połowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Zaraz zaraz, a gdzie jest ta drużyna z pierwszej połowy?Pierwszej połowy już nikt nie pamięta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 5-0. Bardzo ładne zagranie Zielińskiego we własnym polu karnym. Pokazał że jest wyszkolony technicznie i potrafi żonglować. Ps. 5-1. Portugalia też potrafi odwalić idiotyzm w obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Przy 5-0 mogła sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Szkocja wygrywa z Chorwacją i w Warszawie wystarczy im remis. Edit. Mój błąd. Liczą się chyba mecze bezpośrednie. Edytowane 15 Listopada 2024 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Fajnego wyeba dostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Polacy powinni że 3 bramki strzelić. To jedno. Drugie to wyprowadzanie piłki z własnej połowy. Trzecie to Piotruś w kadrze gra straszny piach. Pomijam wyjątki, które zazwyczaj to potwierdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Polacy powinni że 3 bramki strzelić. To jedno.Odnoszę wrażenie, że nawet gdyby strzelili to Portugalia by mocniej przycisnęła i strzeliła drugie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Nie mówię nie, ale to są ponoć zawodowcy. I to ich do czegoś zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Dzisiaj w nocy Mike Tyson vs Jake Paul . Na kogo stawiacie ?Choćbym miał wygrać to na Paula bym grosza nie dał, wyjątkowo go nie lubię.Oby Tyson go uśpił tymi balonami , w których walczą - 14 . Edytowane 15 Listopada 2024 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) Sercem jestem za Tysonem, chciał bym aby prawdziwy boks się obronił. Tylko czy zdrowie na to pozwoli ?! Obawiam się że może być ciężko! A ja myślałem że walka jest dopiero dzisiaj!???? Edytowane 16 Listopada 2024 przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Cóż sił starczyło tylko na jedną rundę,może dwie. Niestety biologii nie da się oszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 To i tak więcej niż naszym kopaczom, ważąc oczywiście wiekiem... Do tego jak to mój kolega słusznie ujął, organizacja na poziomie Stomilu Olsztyn... Kabaret trwa w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) To ja dam Wam po raz ostatni dobrą radę .Przestańcie ,,to coś" oglądać! Przekierujcie swą sympatię i doping na inne sporty . Mamy tyle świetnych polskich zawodników którzy na to zasługują.Ja tak zrobiłem kupę lat temu i mam święty spokój. Piłka nożna w polskim wydaniu mnie nie interesuje.Ps. Jak powiedziała Ewa Piątkowska ( była pięściarka)cyt.,, Polska reprezentacja piłki nożnej to jakiś tragiczny twór który należy rozwiązać!". Trudno się z tym nie zgodzić! Edytowane 16 Listopada 2024 przez Lukas 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 ,, Polska reprezentacja piłki nożnej to jakiś tragiczny twór który należy rozwiązać!" O może niech koszą trawę .....a trenerzy i zarząd może niech pompuje piłki ..Od czegoś trzeba zacząć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 No to zaczynamy meczyk 3 minuta i 0:1 dla Szkotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) Jesteśmy regularni,śmiało można obstawiać zakłady Edytowane 18 Listopada 2024 przez Sławek77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Jesteśmy regularni,śmiało można obstawiać zakładyw zaokrągleniu może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 I w pizduuu,wylądował... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 No to kto nowym selekcjonerem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) Grali jak nigdy ...Przegrali jak zawsze ... Jak nie ma obrony to niestety tak to się kończy 16 goli straconych w 6 meczach to trochę za dużo Czesiu wróć Edytowane 18 Listopada 2024 przez Rampampam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi