Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Lepszego u nas bardzo, bardzo długo nie będzie.

Szczerze, to mam wątpliwości, czy Halland i Mbape go w statystykach przeskoczą. Raczej stawiam, że szybciej zakończą karierę i nie utrzymają tak długo poziomu.

Z takich typowych 9 wielu ostatnich lat to chyba tylko Suarez był lepszy.

Trochę przesadzone, akurat do tych dwóch Lewemu daleko. Są lepsi i więcej osiągnęli.

Myślę, że Messi ma dużo więcej talentu, a Ronaldo trochę więcej, ale też zawsze co najmniej tak ciężko pracował jak Lewy, może i ciężej.

Ale co na tym obrazku jest przesadzone? Liczba strzelonych bramek w LM?

Polski napastnik jest 3 na świecie, który osiągnął wynik ponad 100 strzelonych bramek w LM, a ty mu zarzucasz, że nie jest tak dobry jak Messi czy Ronaldo.

Wypisywanie takich bredni powinno być z urzędu karane. Najlepiej ograniczeniem dostępu do internetu

• Like 5

Myślisz, że nie wiem ile strzelił? Kibicuje mu od czasów Lecha.

Obrazek jest przesadzony, bo w tym zestawieniu królem jest Ronaldo i to on powinien mieć fotel w najbardziej eksponowanym miejscu, czyli centralnym.

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez korol

Ale co na tym obrazku jest przesadzone? Liczba strzelonych bramek w LM?

Polski napastnik jest 3 na świecie, który osiągnął wynik ponad 100 strzelonych bramek w LM, a ty mu zarzucasz, że nie jest tak dobry jak Messi czy Ronaldo.

Wypisywanie takich bredni powinno być z urzędu karane. Najlepiej ograniczeniem dostępu do internetu

Kolego, wybacz, ale emocje Cię ponoszą. Gdzie Piotrek brednie napisał? Tylko merytorycznie proszę - bez utarczek słownych ????

https://www.transfermarkt.pl/uefa-champions-league/ewigetorschuetzenliste/pokalwettbewerb/CL

Edytowane przez psd27

Trochę przesadzone, akurat do tych dwóch Lewemu daleko. Są lepsi i więcej osiągnęli.

Myślę, że Messi ma dużo więcej talentu, a Ronaldo trochę więcej, ale też zawsze co najmniej tak ciężko pracował jak Lewy, może i ciężej.

Pytanie, czy tyle by osiągnęli, gdyby mieli takich pomagierów jak Lewy? ;)

... Tylko merytorycznie proszę - bez utarczek słownych

Można na ranking spojrzeć z innej strony. Cristiano Ronaldo - średnia 0,77 gola na mecz,  Leo Messi - średnia 0,79, Robert Lewandowski - 0,81...

Wypada się cieszyć naszym Rodzynkiem, bo jak zakończy karierę, to znów zostaną tylko wspomnienia.

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 4

Wszyscy się cieszymy, przynajmniej ja.

Co do goli w LM, lepszą statystyką będą kluczowe gole w spotkaniach drabinki pucharowej. Te wszystkie gole rostrzygajace wynik dogrywki, albo w 94minucie. W LM rządzi CR, nawet nie Messi, bo ten drugi spisywał się słabiej w 2 części rozgrywek.

Ale ja się cieszę, zawsze się cieszę, kiedy Polak jest dobry w jakiejś dyscyplinie i rozpoznawalny na całym świecie ???? Uważam jednak, że należy w tej radości być też obiektywnym ???? Mam też jeszcze nadzieję, że Robert zdąży przebić próg 110. Natomiast w LM numerem jeden jest wg mnie Ronaldo i pisze to jako fan Barcelony.

Polecam relacje z Socca World Cup 2024 w Omanie. Socca to piłka 6 osobowa. Polska reprezentacja należy do najlepszych na świecie (wyżej sklasyfikowani są jedynie Brazylijczycy i Kazachowie). Na razie wygraliśmy w grupie z Francją (3-1), Haiti (4-1) i dzisiaj rano z Turcja (7-0).

Oj tam,nie można co rok wygrywać LM ,dajemy Wam szanse dogonić Bayern i Milan ????

Dziękujemy wam że jesteście tak łaskawi :-)

Ps. My jesteśmy w lidze łaskawi dla was :-)

Tylko żebyście to choć trochę wykorzystali.

No ile można wam pomagać! A wy po raz kolejny nie korzystacie :-)