Maciej W. Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Masz dużo racji z tym rotowaniem i odmładzaniem składów. Szukanie przyczyn z pomocą logiki, w przypadku reprezentacji Polski, chyba nie ma sensu. Tu raczej trzeba by sięgnąć do przypadku klubu Tęcza i prezesa Ochódzkiego. Myślę, że inna dyscyplina przyniosła w tym roku świetny przykład działania na szkodę kibiców i wyników sportowych, ale z korzyścią dla rachunku finansowego związkowej wierchuszki i sponsorów. Mam na myśli obecność Stocha, Kubackiego i Żyły na skoczniach. Bo to że jeden czy drugi mają huśtawkę formy można w ich wieku zrozumieć. Tu jednak wszyscy trzej wyglądali jak zużyci emeryci i to konkurs po konkursie. Po co ich zaangażowano to rozmieniania na drobne swojego dorobku? Może dlatego, że byli to zawodnicy, których przed każdym skokiem można było zapowiedzieć jako mistrza olimpijskiego, czy mistrza świata. Głupiemu kibicowi wystarczy to żeby od listopada do końca marca siadać przed telewizorem i czekać aż nasze gwiazdy błysną formą. Tylko że one już nigdy nie błysną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Oj coś złego się dzieje z Igą ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Oj coś złego się dzieje z Igą ☹️W jakim sensie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Przegrywać z 140 rakietą i w tym roku praktycznie żadnych punktów nie obroniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ale ma nowego trenera ...podobnie jak skoczkowie i kopacze piłki ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Proszę się odkolelegować od piłkarzy. Oni będąc na 35 miejscu w rankingu wygrali z drużynami z 142 i 168 miejsca ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca A cóż to za słownictwo? Wygrali? Pisze się: roznieśli w puch, zdemolowali, zmietli z planszy, zdeklasowali. Wygrana to przysługuje maluczkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Tak jak w życiu , bardzo trudno utrzymać się na topie kilka sezonów , w przypadku zawodowego tenisa oczywiście są / były wyjątki : Sampras , Agasi , Nadal , Federer , Djokowicz , Navratilowa , Graf , siostry Wiliams ...Jednak obecny kalendarz startów plus zmiana intensywności gry powodują między innymi to , że "prime time " zawodników jest krótszy ,a przysłowiowe zmęczenie materiału jest zdecydowanie większe i przyspieszone w czasie.Co do Igi , to bez znaczącej poprawy jakości pierwszego , ale i drugiego serwisu plus w razie potrzeby zmiany tempa gry będzie bardzo ciężko . Pojawiają się nowe zawodniczki , które są lepiej przygotowane siłowo i bardzo ciężko je zdominować samą mocną grą z głębi kortu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W niedzielę Polonia Bytom wygrała ze Switem Szczecin. Ja wiem, że to nie Barcelona czy inne fiu bździu , ale ja im kibicuję od dzieciaka. Warto zobaczyć skrót. https://sport.tvp.pl/85896419/polonia-bytom-swit-szczecin-betclic-2-liga-24-kolejka-skrot Ps. Narew Ostrołęka wygrała z Huraganem Wołomin, strzelalając kuriozalną bramkę na 2-1 w doliczonym czasie. Od 53 minuty grali w 10-kę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia https://youtu.be/LBPN5xcGbls?si=wo3hIvKk_wio3cXb Kto nie oglądał wczoraj meczu Arsenalu z Realem to warto zobaczyć ten skrót.Cudownie się patrzy jak Real dostaje łomocik Dwa pierwsze gole dla Arsenalu po rzutach wolnych to coś pięknego.Nie wiem która bramka ładniejsza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Ta ze zdjętą pajęczyną :-)A Barcelona gra swoje..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia W niedzielę Polonia Bytom wygrała ze Switem Szczecin. Ja wiem, że to nie Barcelona czy inne fiu bździu , ale ja im kibicuję od dzieciaka. Warto zobaczyć skrót. https://sport.tvp.pl/85896419/polonia-bytom-swit-szczecin-betclic-2-liga-24-kolejka-skrot Ps. Narew Ostrołęka wygrała z Huraganem Wołomin, strzelalając kuriozalną bramkę na 2-1 w doliczonym czasie. Od 53 minuty grali w 10-kę.Kolego???? Polonia Bytom ma takie same barwy jak Barca więc jak „równy z równym” powie ja, urodzony na Szombierkach???? Co do Huraganu Wołomin swojego czasu bywałem na większości ich meczów „u siebie” z powodu miejsca zamieszkania i nie wyglądała ta drużyna źle jak na swoją klasę rozgrywkową ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Ale Legia gra słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Kolego???? Polonia Bytom ma takie same barwy jak Barca więc jak „równy z równym” powie ja, urodzony na Szombierkach????Ja urodziłem się na Kajfeldzie, a mieszkałem 100 metrów od lodowiska Polonii ????. Narew ma takie same barwy jak Polonia i Barca. Wieloletni trener Narwi Marian Szarama grał w Bytomiu. BTW. Piszę tą wiadomość będąc w Barcelonie ???? Edytowane 10 Kwietnia przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Nikt Ligi Mistrzów nie komentuje ? :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Dziś niezwykle radosna środa w Barcelonie! Barca Femeni wygrała z Sevillą. Też 5:1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Gdyby ktoś nie oglądał to...... BARCELONA wygrywa z Realem w Pucharze Króla 3:2!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Brawo Barca [emoji123] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Fajne meczycho ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Fajne meczychoDokładnie. Mecz pierwsza klasa.No i sędziowanie dziś na najwyższym poziomie. Edytowane 26 Kwietnia przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Miło, że Barcelona wygrała. Prawda taka, że przez Kilka ostatnich lat Real był najlepszą drużyną w Europie, więc tym bardziej cieszy, że udało się przerwać hegemonię. Mam nadzieję, że Barcelona wygrywa jeszcze dwie rozgrywki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Olka znowu złoto na Bali ???????????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja No to mamy finalistów LM ...w tym gronie nie ma Bayernu,Realu, Barcelony czy Cityzens...będzie dobry finał ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Lamine, Fermin i wszystko jasne. Jest dublet, jest świetny sezon. No i cztery smakowite wisienki na torcie. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Dla mnie szkoda Lewego. To był prawdopodobnie jego ostatni sezon w tej dyspozycji.Bez tej kontuzji, mógłby mieć 2-3 korony króla strzelców, a Barcelona może byłaby w finale LM. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi