Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jeden :lol: i Probierz Out :lol:

Jutro w prasie będzie tak

Winnym porażki z Finlandia jest Lewandowski

Oczywiście cała reszta bez zarzutu

Tak poważnie

Dobrze że Lewy olał grę w tej kadrze bo znowu wiadro pomyj na niego by wylali

Edytowane przez Rampampam

Reprezentacja potwierdza słuszność drogi obranej przez trenera ;) . Lewy nie pasuje do tej ekipy, zwyczajnie cała reszta jest słaba albo bardzo słaba. Nie widać zaangażowania, nie ma pomysłu, brakuje umiejętności, taka ekipa między Maltą i Finlandią. 

Nic z tego nie będzie, tu piłkarze muszą pracować nad sobą dużo więcej, żaden trener ani Lewy tu nie pomoga.

• Like 1

Końcówka bardzo nerwowa, bo Finowie głęboko się cofnęli. Skończyło się happy endem dla gospodarzy. Generalnie, widowisko przyciągało uwagę każdego smakosza futbolu. Przerwa medyczna w niewielkim stopniu zmieniła obraz gry, a obie drużyny pokazały antyfutbol totalny w najlepszym wydaniu. Zbieranina gości udowodniła kolejny raz, że potrafi stworzyć nowe standardy piłkarskiego kalectwa. Wynik cieszy, bo ta grupa nie zasługuje nawet na bezbramkowy remis. Nie umniejsza to sukcesu, jakim jest udział w eliminacjach do Mistrzostw Świata. Nawet jeśli startują w nich wszyscy. Chyba tak się majstruje propagandę sukcesu, którą łykają bezmyślne pelikany.

• Like 3

Spokojnie,panowie.. bez nerwów.. Piłka nożna to jest fragment większej całości, a jak chyba wszyscy wiemy, Polska nie jest na fali wznoszącej, jak najbardziej zgodnie z socjotechniczną pedagogiką. Najlepiej nam wychodzi, gdy gramy na innych, no i u innych  :)    

• Like 1

To już nie jest sport, a wewnętrzne rozgrywki personalne;

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1193301/media-bunt-w-reprezentacji-polski-to-wydarzylo-sie-przed-meczem-z-finlandia

Tomasz Włodarczyk z serwisu meczyki.pl przekazał w studiu po meczu z Finlandią, że część piłkarzy miała dosyć takiego obrotu sprawy. Mogło nawet dojść do prawdziwego skandalu.

- Michał Probierz doprowadził do takiej sytuacji, że część piłkarzy chciała wczoraj wyjechać ze zgrupowania i nie grać w tym spotkaniu - przekazał dziennikarz.

- Nie wiem, trudno mi komentować te plotki, bo akurat inne sytuacje miały miejsce. Akurat z zawodnikami rozmawiałem, dlatego pierwsze słyszę taką sytuację. Uważam, że dla dobra zespołu robię najlepiej to, co potrafię - stwierdził Probierz.

Jeśli to co robi Probierz obecnie, jest najlepsze co umie, to lepiej by polska reprezentacja w ogóle nie miała trenera. Gorzej nie będzie.

"W sieci zareagował prezes PZPN Cezary Kulesza, który wezwał selekcjonera na dywanik". Na dywanik, ha, ha. Każda okazja jest dobra. :D Chyba na stole nie znajdzie się Finlandia? Po meczu kapitan (trzeci  :) w ciągu 24 godzin) stwierdził, że gorzej być nie może. Może. Jeśli ci dwaj panowie dalej będą ciągnąć tę farsę. Pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno z Finami wygrywaliśmy raczej bez większych problemów. Teraz nawet baraże nie wydają się aż tak pewne, jak to wydawało się po losowaniu grup. Jeśli dalej pozwoli się Probierzowi na te jego eksperymenty, to rzeczywiście lepiej skupić się na bojerach.  

A ktoś zadał sobie pytanie, po cóż reprezentacja ZPN miałaby jechać na Mistrzostwa Świata? Chyba tylko liczne ostatnio grupy ojkofobów zatarłyby ręce z zadowolenia na taką antyreklamę kraju nad Wisłą.

Można zarobić na reklamach i wypromować 2-3 perspektywicznych młodych piłkarzy, w teorii :D

Wczoraj nie oglądałem.

Planowałem z dziećmi wakacje, a potem odpaliłem z żoną netflixa.

Szczerze, stawiałem, że po kiepskiej nudnej grze wygramy. 

A tu niespodzianka, jesteśmy jeszcze słabsi niż myślałem :D

Prezes i trener miedzy nami, kolejny dowód, ze nieszczęścia chodzą parami. Dla mnie są nie do przetrawienia.

Słuchając przyśpiewek kibiców ze stadionu w Helsinkach, dla zagorzałych kibiców również.

Mam kolegę ze studiów, co lata po świecie za polską reprezentacją, wczoraj był w Finlandii. Szkoda mi takich ludzi.

Ta zbierania nie zasługuje na kibiców.

Jeszcze parę słów o trenerze. Coś mu się pomyliło. 

Brak włosów nie czyni z niego Guardioli, a sesja w garniakach nie dodaje manier.

Nie potrafi się zachować, nie ma wstydu i honoru.

Zamiast skupić się na meczu, zachciało mu się budować osobistą markę telefoniczną degradacją Lewego.

Być w centrum uwagi. No to sobie zrobił. Wczoraj mu zaśpiewali, prawie jak w Weselu.

Teraz jeszcze czekam na jąkającego się prezesa, który nam powie, że idziemy w dobrym kierunku, trener potrzebuje czasu.

Chociaż pewnie nie powie, tylko poprosi kogoś, aby wynurzenia przetłumaczyć na polski i napisać oświadczenie.

Ale jestem wkurzony.