SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Nie mówisz, piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1:0 dla Finlandii Jeszcze ze 2 i bedzie pięknie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Nie mówisz, piszesz.Skoro pisanie to wypowiedź, to mówię...[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ja tam kibicuję naszym. No bo kibicuje się jak wygrywają i tym bardziej kiedy przegrywają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Probierz Out 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Probierz OutJeszcze 2 sztuki Dostaną to będzie out 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca A tyle wielkich słów mówił wczoraj Zieliński ha ha ha haTzn teraz grają ci co całe serce na boisku zostawiają dla reprezentacji? Czy on o jakichś innych mówił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Jeszcze jeden i Probierz Out Jutro w prasie będzie tak Winnym porażki z Finlandia jest Lewandowski Oczywiście cała reszta bez zarzutu Tak poważnie Dobrze że Lewy olał grę w tej kadrze bo znowu wiadro pomyj na niego by wylali Edytowane 10 Czerwca przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Grzesiu to już będzie wypad. Choć discopolowiec ma różne głupie pomysły.Jesscze przeproszą grzecznie Robercika ha ha ha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) I temat się wyjaśnił. Bez żalu dziękujemy Probierzowi. A i tego Kuleszę dobrze było by jakoś pogonić. Edytowane 10 Czerwca przez uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Hmmm pogonić. Tylko kto ich pogoni ? Trzeba kibicować innym sportom szybownictwo, bojery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Reprezentacja potwierdza słuszność drogi obranej przez trenera . Lewy nie pasuje do tej ekipy, zwyczajnie cała reszta jest słaba albo bardzo słaba. Nie widać zaangażowania, nie ma pomysłu, brakuje umiejętności, taka ekipa między Maltą i Finlandią. Nic z tego nie będzie, tu piłkarze muszą pracować nad sobą dużo więcej, żaden trener ani Lewy tu nie pomoga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Końcówka bardzo nerwowa, bo Finowie głęboko się cofnęli. Skończyło się happy endem dla gospodarzy. Generalnie, widowisko przyciągało uwagę każdego smakosza futbolu. Przerwa medyczna w niewielkim stopniu zmieniła obraz gry, a obie drużyny pokazały antyfutbol totalny w najlepszym wydaniu. Zbieranina gości udowodniła kolejny raz, że potrafi stworzyć nowe standardy piłkarskiego kalectwa. Wynik cieszy, bo ta grupa nie zasługuje nawet na bezbramkowy remis. Nie umniejsza to sukcesu, jakim jest udział w eliminacjach do Mistrzostw Świata. Nawet jeśli startują w nich wszyscy. Chyba tak się majstruje propagandę sukcesu, którą łykają bezmyślne pelikany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Spokojnie,panowie.. bez nerwów.. Piłka nożna to jest fragment większej całości, a jak chyba wszyscy wiemy, Polska nie jest na fali wznoszącej, jak najbardziej zgodnie z socjotechniczną pedagogiką. Najlepiej nam wychodzi, gdy gramy na innych, no i u innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca To już nie jest sport, a wewnętrzne rozgrywki personalne; https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1193301/media-bunt-w-reprezentacji-polski-to-wydarzylo-sie-przed-meczem-z-finlandia Tomasz Włodarczyk z serwisu meczyki.pl przekazał w studiu po meczu z Finlandią, że część piłkarzy miała dosyć takiego obrotu sprawy. Mogło nawet dojść do prawdziwego skandalu.- Michał Probierz doprowadził do takiej sytuacji, że część piłkarzy chciała wczoraj wyjechać ze zgrupowania i nie grać w tym spotkaniu - przekazał dziennikarz.- Nie wiem, trudno mi komentować te plotki, bo akurat inne sytuacje miały miejsce. Akurat z zawodnikami rozmawiałem, dlatego pierwsze słyszę taką sytuację. Uważam, że dla dobra zespołu robię najlepiej to, co potrafię - stwierdził Probierz. Jeśli to co robi Probierz obecnie, jest najlepsze co umie, to lepiej by polska reprezentacja w ogóle nie miała trenera. Gorzej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca "W sieci zareagował prezes PZPN Cezary Kulesza, który wezwał selekcjonera na dywanik". Na dywanik, ha, ha. Każda okazja jest dobra. Chyba na stole nie znajdzie się Finlandia? Po meczu kapitan (trzeci w ciągu 24 godzin) stwierdził, że gorzej być nie może. Może. Jeśli ci dwaj panowie dalej będą ciągnąć tę farsę. Pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno z Finami wygrywaliśmy raczej bez większych problemów. Teraz nawet baraże nie wydają się aż tak pewne, jak to wydawało się po losowaniu grup. Jeśli dalej pozwoli się Probierzowi na te jego eksperymenty, to rzeczywiście lepiej skupić się na bojerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca A ktoś zadał sobie pytanie, po cóż reprezentacja ZPN miałaby jechać na Mistrzostwa Świata? Chyba tylko liczne ostatnio grupy ojkofobów zatarłyby ręce z zadowolenia na taką antyreklamę kraju nad Wisłą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca A ktoś zadał sobie pytanie, po cóż reprezentacja ZPN miałaby jechać na Mistrzostwa Świata? Chyba tylko liczne ostatnio grupy ojkofobów zatarłyby ręce z zadowolenia na taką antyreklamę kraju nad Wisłą.Można zarobić na reklamach i wypromować 2-3 perspektywicznych młodych piłkarzy, w teorii Wczoraj nie oglądałem.Planowałem z dziećmi wakacje, a potem odpaliłem z żoną netflixa.Szczerze, stawiałem, że po kiepskiej nudnej grze wygramy. A tu niespodzianka, jesteśmy jeszcze słabsi niż myślałem Prezes i trener miedzy nami, kolejny dowód, ze nieszczęścia chodzą parami. Dla mnie są nie do przetrawienia.Słuchając przyśpiewek kibiców ze stadionu w Helsinkach, dla zagorzałych kibiców również.Mam kolegę ze studiów, co lata po świecie za polską reprezentacją, wczoraj był w Finlandii. Szkoda mi takich ludzi.Ta zbierania nie zasługuje na kibiców. Jeszcze parę słów o trenerze. Coś mu się pomyliło. Brak włosów nie czyni z niego Guardioli, a sesja w garniakach nie dodaje manier.Nie potrafi się zachować, nie ma wstydu i honoru. Zamiast skupić się na meczu, zachciało mu się budować osobistą markę telefoniczną degradacją Lewego.Być w centrum uwagi. No to sobie zrobił. Wczoraj mu zaśpiewali, prawie jak w Weselu. Teraz jeszcze czekam na jąkającego się prezesa, który nam powie, że idziemy w dobrym kierunku, trener potrzebuje czasu.Chociaż pewnie nie powie, tylko poprosi kogoś, aby wynurzenia przetłumaczyć na polski i napisać oświadczenie. Ale jestem wkurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Nie pomyliłem się. Discopolowiec ma głupie pomysły :-)Będzie mediacje prowadził z Robercikiem a Probierz zostaje.... Q..wa ogarnia ktoś tą farsę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Przemek to jest nie do ogarnięcia...Zresztą jak wiele innych tematów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Oj będzie się działo na kanale dzieli nas piłka - aż się nie mogę doczekać kolejnego odcinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Oj będzie się działo na kanale dzieli nas piłka - aż się nie mogę doczekać kolejnego odcinka Zawiślak już jasno dał do zrozumienia że Lewy nie ma o czym rozmawiać :-)Robi się ciekawie. Biere popcorn he he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca https://youtu.be/Yuafj7TlNRs?si=hizkTioMmftKxWDM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca I stało się....kogo obstawiacie? Ja Papszun na 90 % 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Probierz na aucie...Obstawiam kogoś z ,,zagranicy,,Będzie come back Lewego? Edytowane 12 Czerwca przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi