chlodnica Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ciekawe co czują Francuzi oglądając tą serbską żenadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 To nierealne... Serbowie wyszli na boisko na trening...Stary Drzyzga też się dziwnie zachowuje... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Wczoraj w "Prawda siatki" W. Drzyzga, Mielewski i Lepa jakoś dziwnie spokojnie, pewni... może coś więcej wiedzą.Dziś tylko 9 chłopaków na treningu. Reszta w hotelu. Dostali wolny wybór czy trenować czy nie. Heynena na treningu też nie było. W wywiadach wszyscy też swobodnie mówią, że z Serbią będzie walka.Jakby Serbia odpuściła to wywala Francję... No nic, trzeba czekać. W takim układzie jak teraz skończenie jednej piłki meczowej w meczu z Argentyną dawałoby awans do 6.... dawałoby .. .by.. by...Nie chcę zapeszać, ale jak będziesz obstawiać, to.... daj cynk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Nie oskarżając nikogo,ani nie węsząc teorii spiskowej to i tak wygląda to na ustawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Kuźwa... trzeba było być odważniejszym i samemu obstawić... ale wolałem nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) A ja się cieszę...chłopaki się troszkę nakręcąDziwi mnie tylko, że tak wielkie różnice punktowe. Czyżby Serbowie bali się, że przy małych różnicach możemy to spie...ć???? Edytowane 23 Września 2018 przez jabadaon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 ... czyli jednak się da , jak się chce ... DUPA URATOWANA !!!! UFff! BRAWO < MAMY AWANS > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Łatwo lekko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Przecież oni nawet się nie za bardzo cieszą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Odpuscili nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Mamy szóstkę, ale niesmak pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Coś jakby mecz z Japonią tylko na innym mundialu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Spokojnie, koledzy.Serbowie mieli awans, brak było mobilizacji, może wczoraj za długo świętowali U nas znakomicie funkcjonowała zagrywka. Nasza zagrywka. Tego elementu konkurent nie jest w stanie zamarkować. Efekt dobrej zagrywki - blok, zarówno punktowy, jak i umożliwiający kontrę. Dziś byliśmy wyraźnie zmotywowani, szczęście też było po naszej stronie, Kurek przeszedł samego siebie i w efekcie mamy pewny awans. Co było do wykonania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) 10 - 1 w asach12 - 3 w blokuZ Serbami....????????????Januszku może i fajnie serwowaliśmy, ale rywal stał w miejscu przy naszej zagrywce. Edytowane 23 Września 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Nasi zrobili swoje i za to brawa.Serbowie natomiast...No cóż.Pewnie chcieli jak najszybciej być w hotelu.Francuzi mają prawo czuć się dziwnie.Oczywiście do nas pretensji nie mają o co mieć.Z jednej strony oczywiście się cieszę bo jest szóstka.Nie ma się co obrażać na rzeczywistość.Serbowie odpuścili po prostu i tyle(jakoś nie chce mi się wierzyć w ustawkę,to zbyt ryzykowne).Należało brać co dali i tyle.Dziwię się natomiast Serbom że zlali ten mecz aż tak bardzo pod kątem ich psychiki i tak zwanego team spirit. Już nie raz były przykłady że takie danie dupy potrafi kompletnie rozpieprzyć zespół. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ten nasz trener trochę nie potrzebnie wprowadza nerwowość. Przy stanie 100:2 spina się jakby uciekł mu metrowy okoń ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ten nasz trener trochę nie potrzebnie wprowadza nerwowość. Przy stanie 100:2 spina się jakby uciekł mu metrowy okoń Bartek, a on na ryby też chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Kurczę chyba nie bo zjechałby na zawał ???? ale według mnie wprowadza przez te jego nerwowe gestykulacje trochę chaosu. Bardziej chodzi mi o mecz z Argentyną z którą fajnie zaczęliśmy i potem te jego wariacje tak jakby naszych wybiły z rytmu. Mógłby czasem się uśmiechnąć, żeby nasi chłopacy poczuli jeszcze większy komfort w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ten trener jest znany z dziwnych zachowań, nerwowych reakcji. Oby z korzyścią dla drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Jasne, widać że mu zależy na dobrym wyniku. Oby z korzyścią dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To czekamy na losowanie, na pewno nie będziemy w grupie z Serbią i USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) To czekamy na losowanie, na pewno nie będziemy w grupie z Serbią i USAA dlaczego nie będziemy w grupie z Serbią?A właśnie, że jesteśmy z Włochami i Serbią.Druga grupa to Brazylia, USA i Rosja.Mieliśmy farta. Edytowane 24 Września 2018 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Właśnie usłyszałem, myślałem, że nie będziemy grać z przeciwnikiem z tej fazy, stąd mój błąd.Druga grupa zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Dla mnie idealnie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Bardzo dobre losowanie. Polska-USA , Włochy-Brazylia i finał Polska-Brazylia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi