jabadaon Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Posypię głowę popiołem... Nie wierzyłem po wejściu w 6 i wyborów Heynena też nie rozumiałem... Chodzi mi o Bartka... Zarówno drużyna, jak i Kurek rozwijał się w trakcie turnieju. Przepraszam, że nie wierzyłem i dziękuję. Całej drużynie, a zwłaszcza panom K... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 A ja nic nie będę posypywał, będę konsekwentny - dalej nie wierzę - media kłamią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Na Canal;+ transmisja Grand Prix Speedway z Torunia.Ostatnie zawody.Zmarzlik w 1 biegu zapunktował za trzy... Wciąż tytuł mistrzowski możliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 KSW już się zaczęło, nad ranem Tomek Adamek walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ksw nie ogladam od czasu kiedy wprowadzili płatne. Nie dlatego ze nie mam kasy.Zarabiali srogo na reklamach i innych, ale zaczęło byc im malo.W d ich mam. Zamiast tracic na nich czas ogladam filmy wedkarskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Też im nie płacę Jest ledwie po 20 a już trzy walki się zakończyły. Edytowane 6 Października 2018 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Podeśle ktoś jakiś link do ksw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Bartek na razie komplet.Odrobił już 5 pkt. do Taia... Niestety Tai mistrzem a v-ce Bartek... Edytowane 6 Października 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Nikt nie ma żadnego streamu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Mistrzowska walka pomiędzy Nurmagomiedowem a McGregorem właśnie się zakończyła.Mc Gregor odklepał w 4 rundzie przez duszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 ale to co się potem działo! bez komentarza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 ale to co się potem działo! bez komentarza!!! Robercie, do tej sytuacji właśnie potrzeba komentarzy. Dla osób, które nie śledzą sytuacji w UFC, to może wydawać się zwykła zadyma, ale tu jest za dużo różnych kontekstów. Całe zachowanie wszystkich było oczywiście karygodne i nie ma co tego w żaden sposób wybielać. Jednak teraz to Khabib będzie ten zły, ale dużo ludzi nie wie/nie pamięta/nie chce pamiętać, co Conor odyebał w kwietniu...Do sytuacji w samym oktagonie. Zanim Conor został zaatakowany, to sam pierwszy uderzył członka ekipy Khabiba ( Zubaire Tukhugova ) ! Jak na razie, komisja stanowa wstrzymała wypłatę za walkę dla Nurmy. To teraz w takiej sytuacji powinni postąpić podobnie w stosunku do McGregora...Pewnie odbędzie się tak, że po cichu Dana White będzie chciał załatwić z Komisją jak najmniejszą karę dla swojego pupilka... Tak mi się przypomniało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Meczyk za kilka minut, a tu cichutko jakoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Orły do boju 3:1 dla nas. Edytowane 11 Października 2018 przez pawcio449 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 ...już wiadomo jaki będzie wynik?! Brawo Orły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Pany prowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Bam !!!! Piątek w gazie???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Śmiem twierdzić,że bez CR Portugalia jest zespołem powiedzmy,średnim... Brawo Polska,brawo Piątek we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dwie bramki Polaków tylko wynik nie taki ja trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Faktycznie cieniasy z tych Portugalczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Chyba nie stworzyliśmy żadnej akcji... Zero koncepcji, bardzo wolni, zmiany konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 I błąd bramkarza szkolny ... A takie piękne spotkanie się zapowiadało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Nie obroniony karny albo sytuacja jeden na jeden to nie jest błąd bramkarza tylko brak spektakularnej udanej akcji bramkarskiej, takie szkolne podstawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Pięknie pięknie ale już jest 1:3 I tu raczej nie zanosi się na sensację :???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 No i niestety mamy powrót pijanych dzieci we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi