Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Wirus moskiewski wciąż groźny. Pudrowanie gangreny, która toczy tą drużynę... sorry ale tu nie ma żadnej drużyny i pomysłu na nią... i nazywanie tego przejściowo grypą, aż nadto widoczne. Postanowiłem nie oglądać tego dalej(po drugiej kuriozalnej bramce dla Portugalii) i zająć się czymś bardziej pożytecznym.

Pozdrawiam M.

• Like 1

3:2 ..i tak więcej szczęścia niż ..umięjętności. Wszystkiego brak, kondycji, techniki, pomysłu. Granie "na aferę". Portugalczycy kilka akcji zmarnowali w końcówce bo inaczej hokejowy byłby wynik.
Kuba na chwilę zamknął gęby krytykom, że wujek go promuje. Ale to nie przyszłość reprezentacji.. A samobój.. i ten reklamodawca... Tak, wolę Pazdana. Jakoś ma mniej wpadek, przynajmniej  w reprezentacji..
Niech już wróci ta siatkówka  ;)  :D  :D  :D

Ciekawe kiedy Brzęczek kapnie się, że Kurzawa do niczego się nie nadaje. Jak można grać zawodnikiem, który poza wrzutkami nic nie wnosi do zespołu??? Zero szybkości, sił i taktycznego zmysłu. MASAKRA! Reszta tradycyjnie. Szkoda mi Jędrzejczyka bo Brzęczek znowu nasadził go na minę. 

Tak czy siak spadamy półkę niżej i coś mi się zdaje, że za rok spadniemy szczebel niżej  :blink:

Ciekawe kiedy Brzęczek kapnie się, że Kurzawa do niczego się nie nadaje. Jak można grać zawodnikiem, który poza wrzutkami nic nie wnosi do zespołu??? Zero szybkości, sił i taktycznego zmysłu. MASAKRA! Reszta tradycyjnie. Szkoda mi Jędrzejczyka bo Brzęczek znowu nasadził go na minę. 

Tak czy siak spadamy półkę niżej i coś mi się zdaje, że za rok spadniemy szczebel niżej  :blink:

No, bo nasze miejsce jest na najniższym szczeblu.

• Like 1

Brawo brawo brawo !!!

Dla Włochów

Dziady spadają do strefy B

Osiągnęliśmy dno dna

Do dna jeszcze daleko... Nie ma pomysłu na drużynę i to widać.... Winny tylko trener... Coś nie zazebia się nam taktyka

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Generalnie to z pustego i Salomon nie naleje. Nie da się załatać przypadkowymi kopaczami braków na kilku pozycjach. Brak drugiego środkowego obrońcy, brak lewego obrońcy, brak kreatywnych defensywnych pomocników, brak wartościowego, choćby jednego skrzydłowego, który byłby zmiennikiem dla Kuby i Kamila.  Lipa panie i tyle.

Po prostu złe czasy nastały i nic nie zmieni fakt posiadania dwóch bdb napastników i jednego klasy światowej, czy posiadanie bdb bramkarzy.  

• Like 1

Brzęczek OUT! Miała być lepsza wersja Nawałki a wyszedł Fornalik. Nie ma chłop pomysłu na tą kadrę, jeden wielki chaos. Jeszcze tylko wpi***ol od Portugalii i Czech i kończymy ten "wspaniały" rok dla Polskiej piłki.

Kto by nie przyszedł będzie to samo. Nie wiem jak gość bez sukcesów może być lepszą wersją gościa bez sukcesów. To ten sam niski poziom. 90% naszych zawodników w swoich klubach gra piach.

Mamy słabych piłkarzy, nie mamy młodych piłkarzy, nie mamy systemu szkolenia i mamy słabego selekcjonera narodowej reprezentacji ( nie mylić z trenerem)

Do Uvex:

Jeden klasy światowej który póki co pokazuje jak bardzo jest nieprofesjonalny poprzez zawód spowodowany brakiem transferu co jak widać bardzo mocno przekłada się na to co pokazuje na boisku.

Edytowane przez ŻoliborzFishingTeam