Gość Drac Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 @Maciej W. - pocisnąles panie Brawo Ty!Ja włączyłem mecz.....i przelączylem program. Nie mialem ochoty na to patrzeć.Mialem nadzieję na wygraną, a wyszlo jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Najlepsze jest to,wiedziałem,że będzie mecz i zapomniałem oglądnąć... a to mi się nie zdarza ????Do boju Polsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Rozbuchane oczekiwania przed ostatnimi mistrzostwami. Ale szczególnie lokatą narodowej reprezentacji w światowym rankingu, nijak nie przystającą do prezentowanej klasy. Jak dla mnie to grają tak, jak się spodziewam i nie ma w tym niczego nadzwyczajnego, taki poziom. Będzie jakiś mocny trener, jak onegdaj np. Leo, to wyciągnie z chłopaków maxa a nawet więcej, ale na razie nie ma się co oszukiwać.Bardziej niż wynik z Czechami, spodziewany, poruszyło mnie ogłoszenie końca kariery zawodniczej przez A, Radwańską. Nie jestem zagorzałym kibicem tenisa ziemnego, ale jednak sądziłem, że w tym wieku Agnieszka jeszcze podejmie próbę powrotu do światowej czołówki. Cóż, zdrowie i ciało nie chciało się podporządkować, trudno, lepiej tak niż kaleczyć po wielkich sukcesach.Trener nic nie wyciągnie bo to nie trener tylko SELEKCJONER a to zasadnicza różnica - jak wyselekcjonować coś z niczego??? Ciężko bo w swoich klubach 90% jest bez formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja po 25 latach kibicowania reprezentacji definitywnie przestałem po meczu z Senegalem ... to już nie jest moja drużyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Trener nic nie wyciągnie bo to nie trener tylko SELEKCJONER a to zasadnicza różnica - jak wyselekcjonować coś z niczego??? Ciężko bo w swoich klubach 90% jest bez formy.Oczywiście miałem selekcjonera na myśli.Pozostaje czekać na takiego idealnego. Takiego, który przy tym poziomie piłkarskim, doprowadzi do awansu na MŚ czy ME, a nawet do wyjścia z grupy, bo to jest możliwe, więcej nie oczekujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Był trener Nawałka który doprowadził do awansu na ME i MŚ. Ba nawet wyszli Nasi z grupy na ME po czym przegrali w karnych z późniejszym mistrzem. Tak na to patrząc to jednak z tym Nawałką trochę meczy wygrali. Tu obecnie przy Brzęczku jest trochę lipa. W dodatku nie wprowadził nic nowego w stylu gry, bo niby co miał wprowadzić? Podsumowując mógł zostać dalej Nawałka, przemawiają za nim wyniki i jakaś tam charyzmę miał. Obecnie brak wyników i tak mi się wydaje brak autorytetu w osobie trenera. Czyli póki co ten pseudo plan Zibiego nie wypalił. Edytowane 16 Listopada 2018 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Był trener Nawałka który doprowadził do awansu na ME i MŚ. Ba nawet wyszli Nasi z grupy na ME po czym przegrali w karnych z późniejszym mistrzem. Tak na to patrząc to jednak z tym Nawałką trochę meczy wygrali. Tu obecnie przy Brzęczku jest trochę lipa. W dodatku nie wprowadził nic nowego w stylu gry, bo niby co miał wprowadzić? Podsumowując mógł zostać dalej Nawałka, przemawiają za nim wyniki i jakaś tam charyzmę miał. Obecnie brak wyników i tak mi się wydaje brak autorytetu w osobie trenera. Czyli póki co ten pseudo plan Zibiego nie wypalił.No jasne po takim turnieju to jeszcze premie powinien dostać i złotego Mercedesa klasy S. Nawałka to gość bez sukcesów w Piłce Klubowej (Brzęczek tak samo ) z jednym udanym turniejem. Nie dlatego że był dobrym Selekcjonerem tylko dlatego że Nasi kopacze mieli swoje 5 minut w klubach gdzie regularnie grali i byli ważni dla swoich zespołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ś.P Kazimierz Górski powiadał ; Nie ma cudownych trenerów,są cudowni piłkarze; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 No jasne po takim turnieju to jeszcze premie powinien dostać i złotego Mercedesa klasy S. Nawałka to gość bez sukcesów w Piłce Klubowej (Brzęczek tak samo ) z jednym udanym turniejem. Nie dlatego że był dobrym Selekcjonerem tylko dlatego że Nasi kopacze mieli swoje 5 minut w klubach gdzie regularnie grali i byli ważni dla swoich zespołów. Nikt nie mówi żeby jakieś nagrody mieli dostać tylko piszesz że trzeba trenera co wprowadzi ich do ME i MŚ no to przecież był Nawałka i nawet wyszli z grupy. To czego kolego oczekujesz? Skoro tyle Ci wystarczy, to po co wzmianki o tych mercach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 No i mamy już dwa Koty, dwóch Kotów jako ekspertów!W przyszłym roku Pani Kot będzie trenerem naszych skoczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Brawo U21Portugalia out???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Był trener Nawałka który doprowadził do awansu na ME i MŚ. Ba nawet wyszli Nasi z grupy na ME po czym przegrali w karnych z późniejszym mistrzem. Tak na to patrząc to jednak z tym Nawałką trochę meczy wygrali. Tu obecnie przy Brzęczku jest trochę lipa. W dodatku nie wprowadził nic nowego w stylu gry, bo niby co miał wprowadzić? Podsumowując mógł zostać dalej Nawałka, przemawiają za nim wyniki i jakaś tam charyzmę miał. Obecnie brak wyników i tak mi się wydaje brak autorytetu w osobie trenera. Czyli póki co ten pseudo plan Zibiego nie wypalił.Zauważ przyjacielu kogo miał Nawałka do dyspozycji w tamtym okresie i w jakiej byli formie np trio z Borusi ,a co ma teraz i w jakiej sa formie , aczkolwiek Brzeczek popelnia sporo błędów, no ale ja nie trener i pojecie o rep. mam minimalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Przyjacielu to po co zmienili trenera skoro i tak wina piłkarzy. Mógł zostać Nawałka i tak by nic się nie zmieniło skoro są bez formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Narazie tylko 1:0 W plecy Może się jakoś zmobilizują I postawią jakiś opór Edytowane 20 Listopada 2018 przez Onufry kocipała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Chyba najlepsza połowa w wykonaniu naszych piłkarzy od.... kwalifikacji do MŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Noooo Milik! W końcu. I to dwa razy za jednym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Arkadiuszoooo Milikooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Po mojemu karnego nie było... Milik kiepsko wszedł w pole karne. Ale chwała mu za nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Zobaczymy Nie wyglada to źle Widac że chce im się grać Może chcą pokazać że bez gwiazdy można wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Remis z mistrzami Europy,hmm... czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Najważniejsze ze jestesmy w 10 a Szwabia out -)), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Przyjacielu to po co zmienili trenera skoro i tak wina piłkarzy. Mógł zostać Nawałka i tak by nic się nie zmieniło skoro są bez formy? Nie trener tylko selekcjoner - to zasadnicza różnica Są bez formy i nie trzeba być specjalistą żeby to zauważyć. Odpowiadając na Twoje pytanie z poprzedniego postu - w chwili obecnej moje oczekiwania to wychowanie nowego piłkarskiego pokolenia na miarę Kadry Narodowej. Niestety ciągle stoimy w miejscu i nie potrafimy wykorzystywać swoich szans. Możliwości które mieliśmy po decyzji otrzymania Organizacji Euro 2012 rozmyły się z czasem. Kolosalna zmiana infrastruktury nie ma żadnego przełożenia na system szkolenia itd. Sami widzicie co się dzieje w młodszych reprezentacjach nie mówiąc o seniorach których kadra oparta jest na piłkarskim szrocie. Najwyższa pora zapomnieć o Błaszczykowskim, Krychowiaku itd. Dwa trzy lata i Lewandowski też będzie cieniem samego siebie. Lata lecą i tego nie przeskoczymy. Pojedyncze dobre mecze, sukcesy są bardzo szybko weryfikowane w turniejach gdzie trzeba zagrać 6 - 7 dobrych spotkań. Nam wyjdzie jedno albo żadne. Wielka reprezentacja i mówienie o jej sukcesach to wiecznie pompowany medialny balon. Dopóki nie zmienimy podejścia względem szkolenia i podstaw w rozwoju młodych piłkarzy wielkiej Reprezentacji w 40 milionowym Państwie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Ty mnie nie poprawiaj tylko sam zacznij patrzeć to co napisałeś chyba że zdążyłeś z tego co widzę poprosić o usunięcie Twojego postu moderatora. Odnosiłem się do Twojej wypowiedzi o awansie na ME i MŚ. Przecież zrobił Nawałka awans na ME i MŚ, a Ty pisałeś już teraz dokładnie nie pamiętam bo post zniknął bodajże o nowym super trenerze który ich wprowadzi na te mistrzostwa. Co zrobił Nawałka? A z tym selekcjonerem to daj sobie luzik Ludzie piszą trener inni selekcjoner,każdy wie o kogo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) NO i ... WYLĄDOWAŁY Koniec koncertu życzeń drogie panie ... , trzeba było grać od pierwszego meczu tak jak dziś...Do następnego ... szkoda ... Edytowane 4 Grudnia 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi