Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem czy nie za szybko... Z drugiej strony lepiej trenować i grzać ławkę z Milanem chyba jednak niż być w słabej drużynie bez perspektyw...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Dla rozwoju zawodnika grzanie lawy nie jest dobrym rozwiązaniem , lepiej gracz cyklicznie w słabszej drużynie niz pierdzieć w ławkę w dobrej 

• Like 1

Dla rozwoju zawodnika grzanie lawy nie jest dobrym rozwiązaniem , lepiej gracz cyklicznie w słabszej drużynie niz pierdzieć w ławkę w dobrej 

To fakt, kurczę mi ciężko odnieść się trochę do tego transferu. Jeszcze nie dawno Cracovia :D a tu już AC Milan. To jak piękny sen.....Walił te bramki naprawdę systematycznie. Oby ten czar nie prysł za szybko i dalej ładował te bramy :) niedługo się okaże bo boisko potrafi szybko zweryfikować zawodnika. Życzę mu jak najlepiej, widać że chłopak chce. A co tam niech będzie drugi Lewandowski jak nie lepszy!

Grzanie ławy w lepszym klubie to nic złego.. Dobry trener, super zaplecze i wyśmienita kadra... Opieka na najwyższym poziomie.... Wszak czemu są drużyny lepsze i gorsze? Nie zależy to od rodzaju treningu?? A to że nie gra w meczach?? Myślisz że gra się tylko raz w tygodniu przed publicznością?

NAPEWNO COŚ WYNIESIE Z MILANU

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

...oglądałem, El Pistolero mediolański, obecnie, zapewni niezłe wpływy marketingowe do klubu. Kolega, prowadzący Krafty, bywalec italiański, mówił, że mediolaczycy zaklejają nazwisko Higuaina i dostawiają 1 przed 9 na koszulkach, religia. Ten sezon i następny z konkretnymi parametrami to będzie topowa 9, oczywiście przy zdrowiu.100 to na miękko pęknie przy kolejnym transferze. Tylko zdrowia życzyć. :)