jabadaon Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Trzeba było 60 minut grać, a nie tylko druga połowę... Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Najważniejsze jeszcze przed nimi walka o IO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 I o to będzie ciężko. Losowanie do eliminacji MŚ z 2 koszyka, już jest kicha... I o ile się nie mylę, trzeba grać na MŚ, żeby brać udział w turnieju kwalifikacyjnym IO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Potrafią wygrać z najlepszymi co pokazały meczami z Francją,Szwecja, Rumunia... Trzeba trzymac kciuki bo nic nie podcina tak skrzydeł jak brak wiary kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dawno nie widziałem takiego meczu... Szooook, świetnyLewy strzela 2, a powinien 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/801124/krzysztof-piatek-w-ac-milan-zobacz-prezentacje Jak tam Panowie oceniacie transfer oraz szanse naszego El pistolero w Milanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie wiem czy nie za szybko... Z drugiej strony lepiej trenować i grzać ławkę z Milanem chyba jednak niż być w słabej drużynie bez perspektyw... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie wiem czy nie za szybko... Z drugiej strony lepiej trenować i grzać ławkę z Milanem chyba jednak niż być w słabej drużynie bez perspektyw... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaDla rozwoju zawodnika grzanie lawy nie jest dobrym rozwiązaniem , lepiej gracz cyklicznie w słabszej drużynie niz pierdzieć w ławkę w dobrej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dla rozwoju zawodnika grzanie lawy nie jest dobrym rozwiązaniem , lepiej gracz cyklicznie w słabszej drużynie niz pierdzieć w ławkę w dobrej To fakt, kurczę mi ciężko odnieść się trochę do tego transferu. Jeszcze nie dawno Cracovia a tu już AC Milan. To jak piękny sen.....Walił te bramki naprawdę systematycznie. Oby ten czar nie prysł za szybko i dalej ładował te bramy niedługo się okaże bo boisko potrafi szybko zweryfikować zawodnika. Życzę mu jak najlepiej, widać że chłopak chce. A co tam niech będzie drugi Lewandowski jak nie lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Grzanie ławy w lepszym klubie to nic złego.. Dobry trener, super zaplecze i wyśmienita kadra... Opieka na najwyższym poziomie.... Wszak czemu są drużyny lepsze i gorsze? Nie zależy to od rodzaju treningu?? A to że nie gra w meczach?? Myślisz że gra się tylko raz w tygodniu przed publicznością? NAPEWNO COŚ WYNIESIE Z MILANU Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Tylko Milan w tej chwili to nie jest żadna wielka drużyna. Myślę , że Piątek spokojnie sobie tam poradzi i szybko wskoczy do pierwszego składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Otóż to na obecną chwilę to faktycznie nie jest potęga we Włoszech. Dlatego tak jak kolega wyżej napisał powinien sobie poradzić z walką o pierwszy skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ma Pan Kownacki większa celność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Bartas ale o co chodzi teraz? Kownacki lepszy czy co? Rozwiń to co napisałeś bo kurcze ciężko zrozumieć o co Ci chodzi Edytowane 24 Stycznia 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Za 35 mln eur, to Piątek ma plac prawie pewny, jest w formie i pewnie będzię grał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 No i Piątek potrzebował 10 min :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Gdzie w necie moge zobaczyc ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Piątek... 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Już jest 2 Piątkowe gole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Tylko Milan w tej chwili to nie jest żadna wielka drużyna.Myślę , że Piątek spokojnie sobie tam poradzi i szybko wskoczy do pierwszego składu.Miales racje ,i co za wejscie brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Gdzie w necie moge zobaczyc ten mecz Tu tvp sport online oraz tvp sport w telewizji Piąteczek idzie jak kuna, jestem w szoku. Niech leci po swoje tak długo jak będzie potrafił!!!! Edytowane 29 Stycznia 2019 przez bartosz311287 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ten gość jest niesamowity. Myślę , że jak tak dalej będzie grał to Milan będzie tylko przystankiem w jego karierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Tu tvp sport online oraz tvp sport w telewizji Piąteczek idzie jak kuna, jestem w szoku. Niech leci po swoje tak długo jak będzie potrafił!!!!ok dzieki juz mam http://sport.tvp.pl/40904800/pilka-nozna-puchar-wloch-14-finalu-ac-milan-ssc-napoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Piątek 2 gole vs Milik żółta kartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ...oglądałem, El Pistolero mediolański, obecnie, zapewni niezłe wpływy marketingowe do klubu. Kolega, prowadzący Krafty, bywalec italiański, mówił, że mediolaczycy zaklejają nazwisko Higuaina i dostawiają 1 przed 9 na koszulkach, religia. Ten sezon i następny z konkretnymi parametrami to będzie topowa 9, oczywiście przy zdrowiu.100 to na miękko pęknie przy kolejnym transferze. Tylko zdrowia życzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi