coma Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Padaka ale mamy 3 punkty Jak zwykle w końcówce nerwy. A Piątek ładna dobitka natomiast sam na sam zmilikował totalnie Edytowane 21 Marca 2019 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Ale ... Wygraliśmy [emoji57] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie jest najważniejsze w jakim stylu wygrasz ... Możesz przegrać w najpiękniejszym stylu, a i tak wszyscy zapamiętają zwycięzcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie jest najważniejsze w jakim stylu wygrasz ... Możesz przegrać w najpiękniejszym stylu, a i tak wszyscy zapamiętają zwycięzcę Bez przesady [emoji13] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie jest najważniejsze w jakim stylu wygrasz ... Możesz przegrać w najpiękniejszym stylu, a i tak wszyscy zapamiętają zwycięzcę Był taki jeden mecz, który przeczy tej niby słusznej teorii.....Polska - Japonia na Mistrzostwach Świata w Rosji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Gra taka jakie eliminacje. O jakości "polskiej"grupy nie wspominając. To chyba pierwsze eliminacje, które nie mają żadnego znaczenia. Przegranie wszystkich meczy dawało nam awans ze względu na ranking? Jedynymi zainteresowanymi wydają się nadawca telewizyjny i pozostałe media. Teraz będą analizy, łapanie za krocze, podniecanie się gwiazdami i ich popisami. Wszystko po spotkaniu, o którym możnaby zapomnieć minutę po ostatnim gwizdku, albo wcale go nie oglądać. A oglądanie Austriaków to masochizm w czystej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Polemizować można tylko co to zmieni ... ? Absolutnie nic. 3 punkty dla Polski i ogromnie się z tego cieszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie ma co marudzić, są 3 punkty a o nie grali, dobry start w eliminacjach gra w drugiej połowie wyglądała nie najgorzej, mieliśmy jeszcze jedna "setę“ oni tez mieli.. Szczęście dopisalo.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Podobny mecz oglądałem w zeszłym sezonie Ekstraklasy pomiędzy Bruk-Bet Termialica vs Sandencja Nowy Sącz.... Najbardziej martwi mnie to, że uwierzymy, że to my byliśmy tak dobrzy a nie Austriacy niesamowicie słabi. Optymistyczne jest to że na starcie po dwóch meczach prawdopodobnie będzie 6pkt. bo po tym co Łotwa pokazała w Macedonii to trudno dawać im jakieś szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Piłka nożna, Piotr Żyła, piłka ręczna pań na plus. Teraz Hubi Hurkacz... i pierwszy Set z turniejową 3, Thiemem do przodu 6:4 ????I po meczu, facet mnie zaskakuje. Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym roku będzie nr 1 ???????????????????????????????????????? Edytowane 23 Marca 2019 przez jabadaon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Oglądałem na żywo, miałem coś napisać, ale rano wyjście na garaż sale. Nie wierzyłem widząc wcześniej finał w Federerem, że Hurkacz coś ugra. A tu proszę dziób mi się otwierał aż ser wypadł. Jestem pod coraz większym wrażeniem umiejętności i mentalności. A przy tym skromny jak panienka Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) No to typujemy?5-0 Lewy 2 i Piątek 2 i ktoś????Po 10 min. chyba muszę zweryfikować ???? Edytowane 24 Marca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Ja też jestem optymistą, myślę że odniesiemy druzgocące zwycięstwo 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Oby to nie była klątwa Żewłakowa - jak trafiam na mecz, który on komentuje to zawsze jest lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Przełącz na Polsat sport???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Oglądam jednym okiem.....z Brazylią gramy? Jeśli tak, to wynik do przerwy bardzo dobry, zero z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Coś się zaczyna kleić w drugiej połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 mój Boże... z czym do ludzi :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 I cyk.. Lewy raz... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No żesz k.... wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Ufff... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Nie dobrze jeśli gramy z Łotwą jak równy z równym. Ech...A myślałem ze będzie ze 3:0. Edytowane 24 Marca 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 I cyk... Kamil na dwa Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 No i Glik 2:0. Ale jak to Frankowski zmilikował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 A co zrobił Frankowski minutę wcześniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi