coma Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Frankowski podczas oglądania powtórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 3pkt są co najważniejsze, ale mecz w wykonaniu naszych nie porywał. Brakowało tego idealnego podania do Lewego czy Piątka. No i gdyby przeciwnik był lepszy to z pewnością wykorzystał by kontrę lub początek meczu. Trochę lipa jak u siebie męczymy się z Łotwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Jak padło wyżej 3 pkt i git, a teraz Hurkacz liveNiestety po tiebreaku pierwszy set w plecyDobre wrażenie robi Kanadyjczyk Edytowane 24 Marca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Plus jest taki, że od kiedy Piątek jest na poważnie w kadrze, Lewy jakby lepiej sobie radzi. Wiele błędów, moim zdaniem, wynika niestety z niedoświadczenia selekcjonera, wciąż nie jestem przekonany do tego wyboru. Obym się mylił i wchodził pod stół odszczekiwać czarnowidztwo Edytowane 24 Marca 2019 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Niestety Hubi out...Szkoda, zwłaszcza, że rywal w zasięgu na spokojnie Po mojemu naszemu tenisiście brakuje takiej sportowej agresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 A moim zdaniem Hubert po prostu zmęczony jest. Ostatnie tygodnie to zdrowo sobie pograł. A przeciwnik dziś grał świetnie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Albo przeoczyłem albo nikt nie skomentował przegranej Chorwacji /wicemistrzów świata/ z Wegrami.2:1 Mecz z Łotwą..... częściej zerkalem na Niemcy - Holandia. Tam sie działo.3:2 dla Niemców, ale ledwo ledwo dali radę, a gra Holendrów na wysokim poziomie.Niemcy nowy skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Niestety nie zauważyłem,aby nasi grali z "pierwszej piłki" ,a to w obecnym futbolu podstawa!Przyjęcie i rozglądanie się - nie ma na to czasu! Albo się gra szybko,albo bardzo precyzyjnie,a u nas tego zabrakło...No i czekam na selekcjonera ,który wytłumaczy chłopakom co znaczy "pressing" ,nie jednego zawodnika,a całej drużyny!!!Chwała im za to,że mamy kolejne 3 punkty,ale taką grą wiele nie osiągniemy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Na eliminacje pewnie wystarczy ale dalej już nie mamy co szukać z takim podejsciem Niby skład jest dobry W klubach jakoś grają Czy im się nie chce grać w piłkę Może coś między nimi zgrzyta Ch... wie o co chodzi A może faktycznie nie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Trudno mi ocenić grę, bo przez większość meczu przysypiałem. Zauważyłem jeden ważny plus, o którym nie wspomnieliście - poprzednio zwykle pierwsza połowa wyglądała jakoś, w drugiej chłopaki spacerowali i dostawali w dupę. Wczoraj było na odwrót. No i faktycznie Lewandowski z Piątkiem grają jakby byli w tej samej reprezentacji, w parze z Milikiem czasem mam wrażenie, że grają w dwóch różnych zespołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pewnie mnie zlinczujecie, ale byłem spokojny i nie przezywalem bo żyłem w przekonaniu że nje wyjdziemy nawet z grupy. A jest opcja wyjścia, no i jak sie spotkamy z taką Holandią czy Francją to dopiero bedzie wstyd.Bo wybaczcie, ale z taką grą to będzie rzeź, a nie mecz. Kilka fajnych akcji zrobili, nie mozna powiedzieć, ale to w meczu z Łotwą! Inny przeciwnik nie da nam takiej szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam a ja z innej beczki ostatnie wyniki Huberta Hurkacza w USA napawają mnie dumą i nadzieją na to , że niedługo wejdzie do pierwszej "50" . Jego gra jest coraz bardziej stabilna , widać że cały czas robi postępy .. Oby mu tylko zdrowie dopisało , bo głowę ma do grania . I mimo wczorajszej przegranej z młodym Kanadyjczykiem ( widać było nieco zmęczenie poprzednimi występami ) fajnie to zaczyna się dla niego układać ... ....powodzenia Hubert .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Po pierwsze to są mecze grupowe i tu się zdobywa punkty, a nie oceny za styl. Jakoś nie drżałem o wynik w meczu z Łotwą. Było widać, że są lepsi i że w końcu wpadnie. Łotysze nastawili się na "obronę Częstochowy" i nieliczne kontry. Zawsze się źle gra z takim przeciwnikiem. Strzał Lewandowskiego w słupek- super, szkoda że nie weszło. Widać, że to wciąż Pan Piłkarz. Malkontentom polecam obejrzeć powtórkę meczu Hiszpanii i "wyczyny" Moraty( Milik to małe miki) lub bicie głową w mur przez Portugalczyków. Generalnie nie dmuchałem balonika za Nawałki i nie wylewam łez za Brzęczka. Jesteśmy w tej chwili przyzwoitym średniakiem (jak np. Szwecja). Czasami możemy sprawić niespodziankę (typu mecz z Niemcami), ale wyżej pasa to my nie podskoczymy.... PS. Ruszyła A klasa. Narew Ostrołęka wygrała z Orłem Sypniewo 3-1 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Iga Świątek jedzie z Pliskovą ,jak z jakąś amatorką.Pierwszy set 6:0Teraz jest 4: 1 dla Świątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Piłka meczowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Patrzę na ten mecz i widać, że Krystyna ma wczorajszy mecz w nogach.Ale Iga pierwszy finał WTA w karierze! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 To gorsza Krysia, a nie lepsza Karolina. Tak czy siak miazga. Będziemy mieli ze Świątek pociechę. I myślę sobie, że większą niż z AR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) PozamiataneŚwiątek-Pliskova6:06:1 :clappinghands: :clappinghands: Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Iga wraca do gry!1:1Ależ ona emocjonalnie podchodzi do gry. Totalne przeciwieństwo Radwańskiej i Hurkacza.Wrrrrrr z 2:0 na 2:4Wreszcie wygrany gem 3:4Niestety... ALE WIELKIE BRAWAPrzyszłość przed nią. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ale mecz w LM. MC - Tottenham 2:2 w 10 minucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie wiem czy oglądacie meczyk LM City z Tottenham Jest 13 min i 2:2 Ciekawy mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 ...w ćwierćfinale LM. A wygląda jak wakacyjna, towarzyska pokazówka. Cios za cios.Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 bardzo dobry mecz, fajne widowisko... oj się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Co za meczycho... ????aż szkoda, ze to tylko 90minut z haczykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 wczoraj obejrzałem, przespałem się a dziś chyba bym wolał żeby wygrał MC ale...... i tak było fajne widowisko szkoda tylko że poziom dla naszych zespołów NIEOSIĄGALNY...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi