zetika16 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 wczoraj obejrzałem, przespałem się a dziś chyba bym wolał żeby wygrał MC ale...... i tak było fajne widowisko szkoda tylko że poziom dla naszych zespołów NIEOSIĄGALNY......nieosiągalny bo i budżety inne... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) nieosiągalny bo i budżety inne... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomek Kasa kasą... Ale chęci i jakieś ambicje trzeba mieć A Nasze" Gwiastki" to by tylko sianko chciały liczyc W LM czy LE grały kluby o mniejszym budżecie niż np nasza Legia Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Na pewno jakość drużyny jest inna jak się ma światowej klasy zawodników Ale na raka klasę to sobie trzeba zasłużyć i ciężko zapracować Jeszcze się taki piłkarz się nie urodził który bez treningów i ciężkiej pracy stał się gwiazdą futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ale oszustwo lgd leg... Rzut sedziowski wbrew przepisom zamiast oczywistego karnego. Tak chcecie wygrac Legio? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Pokaż kolego te przepisy? Naprawdę trochę wiedzy przed takimi komentarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Witam. Szukam kogoś z Zabrza kto 3 maja wybiera się na mecz Górnika z Wisłą. Jestem z synem w Zabrzu i chętnie byśmy poszli ale trzeba nam przewodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Hubert wymiata ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Hubert wymiata ????????????Oglądałem tylko do 4-4 . Jednak sobie ładnie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ale w piłkę to też niektórzy potrafią grać. Takie półfinały to palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ajax trochę przyćmił wyczyn Barcy z wczoraj wygrać na wyjeździe 1:0 prowadzić u siebie 2:0 i przegrać w ostatnich sekundach 3:2. Także kibice Barcelony nie są osamotnieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Swoją drogą świetny mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Mecz-prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Buki w tym roku mają używanie na Lidze Mistrzów. Szczególnie w notowaniach ciągłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 A mnie zadziwia Hurkacz. Pierwsi, y Set wygrany z turniejową 3. Zverew w opałach. ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) Jest dobrze...Nawet bardzo dobrze... Hubert,oby tak dalej. Edytowane 9 Maja 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ależ szkoda tego meczu. Cholerka już było tak blisko...Tak, czy siak chłopak ma potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam Bardzo dobry mecz Huberta , niestety dało chyba o sobie znać zmęczenie . Wcześniej rozegrał eliminacje plus dwie dobre rundy w głównym , to był jego piąty mecz w tym turnieju . Fajnie się ogląda jego grę z zawodnikami wyżej rozstawionymi . Był wczoraj blisko , szkoda tych dwóch ostatnich piłek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Przed Hubertem jeszcze wiele lat gry i z pewnością dostarczy nam wiele powodów do radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 No i kurde przegrał w kwalifikacjach. Coś mocno nierówno ten Hubert póki co. Mam nadzieję. Oby za rok on pokonał Nadala w jakimś fajnym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Piast mistrzem? Prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 A jak Piast mistrzem to pewne. Lech nie lubi Legi to nawet się podłożą w Gliwicach byle Legia nie była mistrzem. Zresztą nie zasłużyła na mistrza, Piast grał z całej tej trójki najrówniej i zasłużył na majstra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ja widzę inny scenariusz. Piast nie wygra ale Legia też nie zdobędzie 3 pkt. Zwycięstwo Piasta byłoby zbyt banalne jak na extraklase ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ja widzę inny scenariusz. Piast nie wygra ale Legia też nie zdobędzie 3 pkt. Zwycięstwo Piasta byłoby zbyt banalne jak na extraklase Piłkarski poker ? Przewidujesz dodatkowy mecz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ciężko mi się to pisze jako kibic Legii Warszawa ale mistrzem będzie Piast Gliwice i to w pełni zasłużenie. Jest najlepszy po podziale, gra najładniej i najskuteczniej na chwilę obecną. Najśmieszniej będzie w pucharach europejskich, ale tam od lat już jest śmiesznie. Poziom polskiej piłki klubowej spadł poniżej dna. I nie widzę by miało się to poprawić w przeciągu kilku lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Piast zasługuje na mistrza bo grał na miarę mistrza.. Lechia przez chwilę wskazywała na to ale forma przedwcześnie opadła.. Do pierwszej ligi spadną raczej obydwa beniaminki.. Wchodzą natomiast ŁKS i rakoów.. Po latach przerwy w extra klasie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi