Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak fajnie, że nie oglądam kopaczy i to już od dawna. Dziś się przełamałem i 10 min straciłem ;) W porównaniu z koszykówką czy siatkówką - to panowie prezentują bardzo kiepski poziom, zarówno umiejętności jak i zaangażowania. Za to zarobki mają że ho, ho! Wiem, reklamy, sponsorzy itp. Dlatego nie mam zamiaru zwiększać popularności tej chorej jeszcze od czasów Fryzjera i jemu podobnych - dyscypliny "sportu". 

• Like 4

Aby wygrać trzeba stworzyć jakąkolwiek sytuacje. Piątek pomyłka, powinien być zmieniony po odspiewaniu hymnu. Lewandowski wyłączony. Zieliński bardzo ładne kółeczka i zero sensownych podan. Pazdan nędza. Grosicki jedna sensowna akcja. Krychowiakowi - było widać, że mu się chciało. Za to ma plusa. Kędziora poniżej krytyki. Na resztę szkoda prądu. Z Austria pójdzie lepiej.

Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza. Nie jesteśmy drużyną z pierwszego szeregu europejskiego, by nie mieć potknięć, nawet z jeszcze słabszymi przeciwnikami.

Przed rozpoczęciem eliminacji aktualny stan tabeli bralibyśmy w ciemno.

Liczę tylko na brak porażki w meczu z Austrią i utrzymanie trzypunktowej przewagi, a wtedy na pewno dowieziemy pierwsze miejsce do końca.

Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza.

Dlaczego nam najczęściej ? Co musi się stać by piłkarze przestali grać na boki i do tyłu ? Jak ich zmusić by oddawali więcej celnych strzałów ? A może nie potrafią ?

Nie ma co stękać, w poniedziałek odpalamy telewizory i kibicujemy. Nie popadajmy w skrajności, zły mecz się zawsze zdarza. Nie jesteśmy drużyną z pierwszego szeregu europejskiego, by nie mieć potknięć, nawet z jeszcze słabszymi przeciwnikami.

Przed rozpoczęciem eliminacji aktualny stan tabeli bralibyśmy w ciemno.

Liczę tylko na brak porażki w meczu z Austrią i utrzymanie trzypunktowej przewagi, a wtedy na pewno dowieziemy pierwsze miejsce do końca.

No wczoraj odpaliłem, pierwszą połowę przespałem (zmogło mnie około 5tej minuty), w przerwie poszedłem się wykąpać, drugą połowę przespałem, przecknąłem się ze 2 minuty przed końcem i wyłączyłem telewizor. Dziwne że na siatkówce jakoś mi się tak nie zdarza.

Słabszy mecz się może zdarzyć, przegranej mało kto by się czepiał, jeśli byłaby to przegrana po walce. Chyba dotknąłeś sedna, panowie nie wyszli na mecz, żeby wygrać, tylko z nastawieniem, że przed eliminacjami ten stan tabeli braliby w ciemno, a przy braku porażki z Austrią dowieziemy pierwsze miejsce.

Fajne meczycho. W czasie pierwszej połowy coś przekąsiłem. Widelca w oko nie wraziłem, bo piłkarze nie przeszkadzali. Po gwizdku na przerwę położyłem się spać i bez budzika o świcie wstałem na ryby. A co do bitew i wojny to kojarzą mi się z walką i strzałami. Tu, z naszej strony, był jeden i to ze ślepaka. Bitwa na miarę sprzeczki cieciów na parkingu strzeżonym. Po co się wysilać, skoro na ME pojedzie prawie cała Europa, a może i jakaś ekipa azjatycka. Dzięki temu telewizja pokaże mnóstwo spotkań, a impreza będzie nudna jak flaki z olejem. Można darować sobie do rozpoczęcia ćwierćfinałów.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 3

W tej chwili na TVP Sport jest transmisja na żywo meczu Polska-Francja. Prowadzimy od piątej minuty 1:0. 

Chłopaki grają ...o kulach (nie można zagrywać kulą), na jednej nodze! Jestem w szoku! Jaka prędkość, precyzja podań, moc strzałów! Do tego wszystkiego to amatorzy (przynajmniej Polacy) :clappinghands:  :good:  :) ...tutaj nie brakuje serca do gry ;)

Na otwarcie turnieju wygrywamy 5:0 :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Edytowane przez BOB
  • Like 1