madmatt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 jest możliwość pokombinowania w pełnym tego słowa znaczeniu co może przyniesie korzyści w przyszłości. Szkoda, ze nie ma opcji pokombinowania na pozycji selekcjonera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Grali 5 minut. Strzelili 2 bramki. Potem typowe snucie się po boisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 A mnie ciekawi, ile Zieliński jeszcze szans dostanie. Co, jak co, ale dzisiaj to ma pole do popisu, a dla mnie go niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 A mnie ciekawi, ile Zieliński jeszcze szans dostanie. Co, jak co, ale dzisiaj to ma pole do popisu, a dla mnie go niema.Zieliński..? On ma chyba inne zadania... Gole to tylko bonus Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Nie miał bym nic przeciwko, gdyby zastąpił go jakiś "młody",który gryzł by murawę ,a nie chodził po boisku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Pierwsza połowa bez szału...Nieciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mnie najbardziej wkurza, że nawet z takim przeciwnikiem uskuteczniamy grę do tyłu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zieliński..? On ma chyba inne zadania... Gole to tylko bonus W żadnym wypadku nie mówię o strzelaniu bramek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zieliński..? On ma chyba inne zadania... Gole to tylko bonus W żadnym wypadku nie mówię o strzelaniu bramek...Ach źle odczytałem... Piotrek ma ostatnio jakiś trudny czas.... Musi wejść w swój rytm Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Tomku on w ten rytm już od trzech lat nie może wejść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Tomku on w ten rytm już od trzech lat nie może wejść!No nie opowiadaj... Zeszły sezon w Napoli bardzo dobry... Zresztą świadczy o tym liczba występów w pierwszym składzie... oglądam wszystkie mecze Napoli Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mówię o reprezentacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mówię o reprezentacji...Inny styl inni gracze... Inny trener Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Szymański spoko, chłopakowi chcę się biegać. Resztą pasywna. Nie wiedzą co zrobić pod polem karnym przeciwnika i cofają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Szymański spoko, chłopakowi chcę się biegać. Resztą pasywna. Nie wiedzą co zrobić pod polem karnym przeciwnika i cofają...Mają wynik... Oszczędzają siły.... Sezon w pełni w niedzielę mecz... O 3:0 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Bramka.... Raczej seria kiksów zakończona dołożeniem nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Strzelecka forma Lewandowskiego...zwłaszcza ta ostatnia bramka! Nawet Rasiak by to strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ba... Nawet Milik gol jest gol Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Punkty są. Kontuzji nie ma. Słowenia przegrała czyli ok. Grosickiemu nie powinni uznać asysty przy 3 bramce. Strzelał i nie trafił w bramkę ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mimo wszystko nie takiej gry spodziewam się po reprezentacji. Ale ok, niech pokażą pełnię możliwości z lepszymi przeciwnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Strzelecka forma Lewandowskiego...zwłaszcza ta ostatnia bramka! Nawet Rasiak by to strzelił.Czyli i tak zle , i tak nie dobrze, jakie to fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Tu akurat chodziło mi o komentarz zasłyszany w telewizorze, ale możesz to interpretować jak chcesz. Wielką sztuką jest znaleźć się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim momencie,a trzy bramki o czymś świadczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ba... Nawet Milik gol jest gol Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNo tu się zagalopowałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Polska:Australia 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ba... Nawet Milik gol jest golPrzeceniasz go . Aż boję się pomyśleć że Lewy mógłby złapać kontuzję. Bez niego takie mecze jak z Łotwą czy nie daj Bóg z Kazachtanem czy Armenią byłyby skazane na porażkę. Do bicia zostałby Górny Korabach, San Marino i przy pewnej dozie szczęścia Andora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi