Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Lewandowski pokazał że reprezenacja bez niego niestety traci 70% w ofensywie i to jest smutne.

Krychowiak super w odbiorze i jak zwykle wielkie serducho , lubię takiego Krychowiaka . Grosicki jak zwykle napęd ofensywy, wiatr.

Resztę przemilczę , defensywa dramat . Tylko co jak tych gości zabraknie ,,? Kicha i tyle.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Resztę przemilczę , defensywa dramat . Tylko co jak tych gości zabraknie ,,? Kicha i tyle.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Nie przesadzałbym. Obrona dzisiaj to mocny eksperyment. Ģlik schodzi w 5 minucie. Piszczek jubilat ????.

Krychowiak przyzwoicie, ale poprzednie mecze miał lepsze. Zieliński hmmm... ja wiem, że talent, ale dla mnie to taki miłośnik "kwadratowych jaj". Ma możliwość prostego, skutecznego zagrania to odwali jakiś piruet. Raz mu wyjdzie i pokażą go w Internecie, 5 razy s...rzy, a 3 razy go nie zrozumieją partnerzy. Szymańskiemu wyszedł strzał życia.

PS. A Piszczka szkoda. Jeden z nainteligentniej grających polskich defensorów.

Edytowane przez Mysha
  • Like 1

To chyba na tyle odnośnie tego, że Lewy musi mieć podanie, i nie minie kilku rywali aby strzelić gola. Pokazał wczoraj, pokazał też ostatnio w Bayernie, akurat przy tym 1:5.

EDIT:

Martwi mnie za to celność Zielińskiego. To musi być psycha. Nie możliwe, aby tak wyszkolony technicznie piłkarz tak strasznie pudłował (ewentualnie strzelał prosto w bramkarza).

Edytowane przez korol
  • Like 2

Hiszpania faworyt. Ze Szwecją można wygrać. Z zespołem z baraży też ????. To jest sport. Nie można poddawać się przed meczem. Bawię się z kolegami w piłkę. Mamy całkowicie amatorską drużynę i gramy sobie w Nocnej Lidze Futsalu. Przeciwko drużynom ze znacznie mlodszymi graczami, którzy są lub byli czynnymi piłkarzami. Urywamy im punty ????.

• 2 tygodnie później...

Sport barowy????????

Może i barowy

Ale kto wie o co chodzi i miał z tym do czynienia nie tylko w barze to wie że to nie takie proste jak by mogło sie wydawać ;)

Masę godzin treningu

tysięące rzutów trzeba wykonać zeby

dojść do wprawy.

Sam grałem kiedyś (nie tylko w barze )

Więc wiem

Osobiście śledzę mistrzostwa jak co roku zresztą ;)

Ppzdr

• Like 1