godski Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ale show Lewego, siatka i skoki przy tym wysiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ale show Lewego, siatka i skoki przy tym wysiadają Prowokator ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Góralskiego też trzeba docenić. Walczak i twardziel. Wsadzi głowę tam gdzie inni boją się wsadzić nogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Lewandowski pokazał że reprezenacja bez niego niestety traci 70% w ofensywie i to jest smutne. Krychowiak super w odbiorze i jak zwykle wielkie serducho , lubię takiego Krychowiaka . Grosicki jak zwykle napęd ofensywy, wiatr.Resztę przemilczę , defensywa dramat . Tylko co jak tych gości zabraknie ,,? Kicha i tyle. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Resztę przemilczę , defensywa dramat . Tylko co jak tych gości zabraknie ,,? Kicha i tyle. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNie przesadzałbym. Obrona dzisiaj to mocny eksperyment. Ģlik schodzi w 5 minucie. Piszczek jubilat ????. Krychowiak przyzwoicie, ale poprzednie mecze miał lepsze. Zieliński hmmm... ja wiem, że talent, ale dla mnie to taki miłośnik "kwadratowych jaj". Ma możliwość prostego, skutecznego zagrania to odwali jakiś piruet. Raz mu wyjdzie i pokażą go w Internecie, 5 razy s...rzy, a 3 razy go nie zrozumieją partnerzy. Szymańskiemu wyszedł strzał życia. PS. A Piszczka szkoda. Jeden z nainteligentniej grających polskich defensorów. Edytowane 19 Listopada 2019 przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Lewy show, pięknie ich skręcił oraz 3 bramka też zasługa jego. Dla mnie jednak dziś Góralski kozak co chłop powalczył to szok. Czerwień na nim,bramka,dużo odbiorów i ta walka do upadłego. Dla mnie on i Lewy mvp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) To chyba na tyle odnośnie tego, że Lewy musi mieć podanie, i nie minie kilku rywali aby strzelić gola. Pokazał wczoraj, pokazał też ostatnio w Bayernie, akurat przy tym 1:5. EDIT:Martwi mnie za to celność Zielińskiego. To musi być psycha. Nie możliwe, aby tak wyszkolony technicznie piłkarz tak strasznie pudłował (ewentualnie strzelał prosto w bramkarza). Edytowane 20 Listopada 2019 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Ale show Lewego, siatka i skoki przy tym wysiadają Klasa jak zwykle w wykonaniu godskiego Edytowane 20 Listopada 2019 przez Marcyś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Lewy nie strzelił☹️???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Szesnaście pod rząd strzelił , raz mu nie weszło. Tragedia , chyba kryzys [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Listopada 2019 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ...RL 9 4 i... ciąg dalszy jeszcze...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ...RL 9 4 i... ciąg dalszy jeszcze...?I tak wychodzi z lodówki , nie kiwa jak Messi i nie wygrywa sam mistrzostw. Taki jakiś słaby , tylko media z Niego robią zawodnika[emoji6][emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 … jak na razie prowadzi wśród strzelców... oby jak najdalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Kolejny rekord. Mam wrażenie, że strzelilby dziś jeszcze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Losowanie Euro zakonczone. Hiszpania, Szwecja i ktos z barazy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 To luzik...pogramy sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Mamy awans z pierwszego miejsca Taki spacerek dla naszych orłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 W Rosji Iran i Maroko pokazały, że można powalczyć.Ale w naszych jakoś tak słabo wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Hiszpania faworyt. Ze Szwecją można wygrać. Z zespołem z baraży też ????. To jest sport. Nie można poddawać się przed meczem. Bawię się z kolegami w piłkę. Mamy całkowicie amatorską drużynę i gramy sobie w Nocnej Lidze Futsalu. Przeciwko drużynom ze znacznie mlodszymi graczami, którzy są lub byli czynnymi piłkarzami. Urywamy im punty ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dokładnie. A jeśli nie awansują z tej grupy to znaczy, że awansując z innej na mistrzostwa i tak bez sensu by jechali, jedynie po to by zdobyć kolejny komplet porażek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Polskie żeglarstwo wywalczyło dwie kolejne kwalifikacje na IO w Tokio 2020 Na obecną chwilę kwalifikacje mają: 470 kobietLaser radialFx49erOraz RSX K i M 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 TVP SportRozpoczęły się WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Sport barowy???????? Edytowane 13 Grudnia 2019 przez JerryM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Sport barowy????????Może i barowy Ale kto wie o co chodzi i miał z tym do czynienia nie tylko w barze to wie że to nie takie proste jak by mogło sie wydawać Masę godzin treningu tysięące rzutów trzeba wykonać zebydojść do wprawy. Sam grałem kiedyś (nie tylko w barze )Więc wiem Osobiście śledzę mistrzostwa jak co roku zresztą Ppzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Lewy dwie sztuki plus asysta [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi