Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Boz zawodniczka meczu. U nas słabiej Stenzel. Kilka razy zamiast dograć spokojną piłkę do Wołosz to szarpała. Do Smarzek nie miałbym pretensji. Dostawał piłki sytuacyjne. Często dziewczyny wrzucaly ją w siatkę. Walczyły. Przegrały minimalnie. Turcja to faworyt tego turnieju. Dziękuję dzięki nim jestem coraz bardziej łysy ????

Edytowane przez Mysha
  • Like 1

To był całkiem inny mecz niż w Turcji. Tu była twarda walka do końca. Tam lanie. Znów można oglądać naszą kobiecą siatkówkę. Z takiej Stysiak będzie jeszcze dużo dobrego. Ok trzeba się uspokoić. Jutro mam turniej piłki halowej, a grupa ciężka.

Mecz świetny. Ja piję bo spać nie mogę przez emocje :)

Malwina miała gorszy dzień i tyle, szkoda że trener nie spróbował zmiany. W mojej ocenie.

Mało graliśmy srodkiem, a kilka piłek ktore poszly w większości zakończyły sie naszym punktem.

Wstydu nie ma. Mecz super. Duma z naszych dziewczyn.

Dobra wizja na przyszłość.

• Like 1

Od wczoraj jestem w Krakowie. Wieczorem mecz Volverhampton - Liverpool więc idę na starówkę obejrzeć w jakimś pubie. Pierwszy nabity na maxa, łażę dalej - drugi też i chyba sami Angole, skąd ich tyle ? Jakoś w 30 minucie I połowy trafiam na kolejny , tłum ludzi ale jeden stołek przy barze wolny to i zamówienia od ręki będą. Znowu chyba sami Anglicy, zresztą nawet jeden z kelnerów ma naszywkę Glen , musi Anglosas.

Volves strzelają w II połowie wyrównującą bramkę i kilka osób przy stole ok. 20 osobowym skaczę i krzyczy z radości ale kilka rzuca "fuckami" po lokalu.

Pod koniec meczu pada druga bramka dla Liverpoolu i ci co przeklinali się cieszą a "fucki" lecą od kibiców Volves.

Po meczu piją wszyscy razem. Czy u nas kibice np. Wisły i Cracovi albo Lecha i Legii mogliby oglądać mecz swoich drużyn przy jednym stole ?

Pewnie, że tak-jest tylko jeden warunek,stół musi mieć taką długość aby nie można było dorzucić kamieniem na drugi koniec!

A tak na poważnie, to ostatnio widziałem jakąś awanturę na meczu charytatywnym- żenada!

Edytowane przez cyprys19
  • Like 3