Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

RL chyba strzelił focha, a JB pokazał pazurki i posadził mistrza na ławce. Jeśli Klich mówił, że Robert nie jest obrażony na trenera... Skąd my to znamy? "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało!" Koniec cytatu.

Płacheta nr 1, Zielu, Krycha i Reca do zmiany.

Nie wiem jak Wy, ale dla mnie w/w zawodnicy nic nie wnoszą na boisku od dłuższego czasu.

Zieliński w destrukcji ok. Niestety jak dostanie piłkę to ze 2 kółeczka musi zrobić. Krychowiak parę interwencji dobrych, kilka słabych. Dałbym mu jeszcze szansę. Reca powinien odpocząć.

Zieliński w destrukcji ok. Niestety jak dostanie piłkę to ze 2 kółeczka musi zrobić. Krychowiak parę interwencji dobrych, kilka słabych. Dałbym mu jeszcze szansę. Reca powinien odpocząć.

Jak dla mnie dokładnie odwrotnie, Zieliński całkiem nieźle daje dziś radę. Krychowiak w ogóle nie powinien wychodzić. Drepcze, fauluje, przewraca się, traci. Ma już żółtą i otarł się o czerwoną. 

Za "taktykę" na dzisiejszy mecz powinien zostać wyp... na zbity pysk

Przegraliśmy to na własne życzenie.

Nie spodziewałem się cudów Ale po pierwszej połowie I kawałku drugiej łudzilem się,że może jakimś cudem się uda. A tu dupa.

Edytowane przez Siwy gołąb

Kurczę ja naprawdę kocham piłkę i kibicuję Polakom od Hiszpanii 1982, ale do jasnej cholery już wolę iść na mecz okręgówki lub A-klasy. Gra w wykonaniu naszej reprezentacji, pod wodzą Pana Selekcjonera, jest ciężkostrawna. Takie zatwardzenie piłkarskie. Coś jak skoki narciarskie w lecie.

• Like 1

Wielokrotnie i otwarcie pisałem jaki jest mój stosunek do piłki kopanej (nie tylko Polskiej).

I teraz bez żadnej ironii i złośliwości. Najbardziej żal mi prawdziwych Kibiców (przez "K"). Tyle pokładacie nadziei, wiary. Tyle razy wybaczacie i dajecie kolejna szansę. Jesteście gotowi do tylu poświęceń. Trwacie przy nich wiernie i często bezkrytycznie. I co dostajecie w zamian? To tylko Wy zasługujecie na szacunek ...

Przykro to pisać Robercie, ale nazwałbym to kibicowską naiwnością. I uleganiem hipokryzji mediów, które zamiast przedstawić obiektywną ocenę gry tej drużyny, snują jakieć kocopoły. Trzeba sprzedać widowisko, choć z widowiskiem ma to niewiele wspólnego. A ludzie łykają ten kit jak pelikany i dają się robić w konia. Wydawać się mogło, że po meczu z Japonią towarzystwo się ocknie. Tylko się wydawało...

@Bob bo to jest tak, że reprezentacji się kibicuje i już. Tak jak kibicowałem Polonii Bytom od kiedy ojciec wziął mnie na stadion jako 5 letniego berbecia i tak jak kibicuję Narwi Ostrołęka jeżdżąc na wyjazdy po wioskach lub stojąc za płotem bo jest Covid. Kibicuję i będę kibicował. Co wcale nie stoi w sprzeczności z tym, że czasami oczy bolą. Prócz tego ma to jeszcze jeden aspekt- na naszym forum wszystko różni mnie z kolegą @Coma, ale jeśli chodzi o gałę i siatkę to trzymamy sztamę ????????????. I tak samo jest na przykład na trybunach Narwi. Potrafię siedzieć w bluzie St. Pauli i antyrasistowskiej koszulce Lonsdale, a obok mnie siedzi koleś w koszulce Związku Jaszczurczego i razem drzemy się i patrzymy spode łba na psiarnię????.

Edytowane przez Mysha
  • Like 1