coma Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Jeseeest, mam zawał ale jeeeest! Co za nerwówa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Noooo pany, horrrrrrrorrrrrrr, ALE JEEEEEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Wygraliśmy, ale, że nie bardzo śledziłem całość, wytłumaczcie o co chodzi z tym złotym setem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) U nich 3-2 dla nas,u nas 3-2 dla nich to dogrywka. Edytowane 24 Marca 2021 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ale horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 U nich 3-2 dla nas,u nas 3-2 dla nich to dogrywka.OK. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 To bylo pane dobre jako pivo Gambrinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) A ja przyszykowałem się do oglądania i nagle musiałem opuścić mieszkanie w bardzo ważnym celu. Teraz czytam Wasze komentarze z ogromną ulgą i radością. Co to jednak jest za drużyna! Po prostu muszę użyć tych emotek- nie mogę wkleić tych co chcę, więc niech będą te . Vivat Zaksa!!! Edytowane 24 Marca 2021 przez Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 O 20:45 Polska- Węgry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 O 20:45 Polska- Węgry....to bardzo wysoki wynik! niczym w piłce ręcznej!!! szkoda,że tak wysoko przegraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 ...to bardzo wysoki wynik! niczym w piłce ręcznej!!! szkoda,że tak wysoko przegraliśmy Patrząc, co ostatnio nasi ręczni zrobili z Holandią, to taki ich wynik z Węgrami wcale by mocno mnie nie zaskoczył....Mimo wszystko wierzę, że nasi szczypiorniści w końcu zaskoczą bo jakiś potencjał jest, co do kopaczy to wielkich nadziei brak, no chyba, że młodzi jak Moder, Puchacz, Płacheta itp. w końcu rozwiną się prawidłowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Szacunek dla Węgrów za oprawę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 ja prdl jaka żenada, grają piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Hmmm.... Na razie drużyna ta sama, styl podobny, ale za to pan trener bardziej podoba się mojej żonie. Ot i cała różnica. Edytowane 25 Marca 2021 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Oprawa super, Lewy przez taki mecz może zapomnieć o złotej piłce. Mogł zostać w Monachium. Sousa długo nie potrenuje. Jednym słowem wróciła błazenada. A wszystkiemu winna TVP, tam zawsze przegrywamy. Edytowane 25 Marca 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Oprócz trenera nic nowego nie mamy! Za każde podanie do tyłu powinni ganiać okrążenie wokół boiska po meczu! Może to by ich zmobilizowalo do gry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Strzelił w czwartek Krzysztof Piątek!Ale zmiany-brawo Jurek....hmm Paolo! Edytowane 25 Marca 2021 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Trener miał nosa - zmienił trzech, dwóch strzeliło... Myślę, że w pierwszej połowie zaczęło do niego docierać w co wdepnął. Czy coś będzie w stanie zmienić? Zobaczymy. Pierwszy mecz o niczym nie świadczy.Szacun też dla braci Węgrów - za grę i oprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Oprawa super, Lewy przez taki mecz może zapomnieć o złotej piłce. Mogł zostać w Monachium. Sousa długo nie potrenuje. Jednym słowem wróciła błazenada. A wszystkiemu winna TVP, tam zawsze przegrywamy.No... i już się zaczyna. Pierwszy mecz nowego trenera i już oceny. Zmiany w 2 połowie mogą świadczyć o szukaniu najlepszych opcji, albo zmyśle trenerskim. Ja po takiej opinii na podstawie pierwszego meczu i wyniku wlazłbym pod stół i szczekał. Edit podpowiada, że do 59' p. Brzęczek był w raju. Edytowane 25 Marca 2021 przez HaDe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Zaczęło się już jakiś czas temu kiedy wyleciał mój wpis w odpowiedzi na Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Radosny futbol z obu stron ????. Obrona przypomina mi kilka turniejów amatorskich w których grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Lewy! 3:3! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Możemy jeszcze zaśpiewać nieśmiertelny hymn naszej reprezentacji: nic się nie stało, Panowie nic się nie stało.... cóż, że Lewy strzelił jak Rybus wszedł... Edytowane 25 Marca 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Dobra...jeszcze dwa szybkie i idziemy spać! I wszystko jasne! Trener zrobił zmiany ale nasi nie zeszli i gramy w piętnastu-oby to wystarczyło na dzielnych Węgrów. Edytowane 25 Marca 2021 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi