Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko stwierdzam fakty i jak na razie mam rację.

Fakty? Fakt to jest rzecz dokonana. To było wróżbiarstwo a nie fakty. Nie pisałeś nic na temat konkretów, sytuacji boiskowych, analizy gry. NIC

Możdżonek dał świetną zmianę, ale znów przy zagrywce Kłosa.. a Bieniek dobrze atakuje. Nie wiem za kogo bym Hajtałera wpuścił...

Fakty? Fakt to jest rzecz dokonana. To było wróżbiarstwo a nie fakty. Nie pisałeś nic na temat konkretów, sytuacji boiskowych, analizy gry. NIC

Możdżonek dał świetną zmianę, ale znów przy zagrywce Kłosa.. a Bieniek dobrze atakuje. Nie wiem za kogo bym Hajtałera wpuścił...

Mnie nie interesują konkrety, sytuacje boiskowe, czy analizy gry. Mnie interesuje zwycięstwo, bo bez tego nie da się wygrać turnieju, a jak tak dalej będą słabo grać to nawet olimpiady nie zobaczą, chyba, że w telewizji. Polacy mogą grać pięknie, wspaniale, ale co z tego jak nie wygrywają. Gra się po to, aby wygrać, a pięknie to może być w gimnastyce artystycznej.

Mnie nie interesują konkrety, sytuacje boiskowe, czy analizy gry. Mnie interesuje zwycięstwo, bo bez tego nie da się wygrać turnieju, a jak tak dalej będą słabo grać to nawet olimpiady nie zobaczą, chyba, że w telewizji. Polacy mogą grać pięknie, wspaniale, ale co z tego jak nie wygrywają. Gra się po to, aby wygrać, a pięknie to może być w gimnastyce artystycznej.

Widać, że Ciebie nic nie interesuje. Że nie wiesz na czym ten sport polega. Włączasz tv i jak nie idzie to objeżdżasz jak psy. A gdzie byłeś jak były zwycięstwa?

EOT. Dla mnie to koniec rozmowy.

• Like 1

Widać, że Ciebie nic nie interesuje. Że nie wiesz na czym ten sport polega. Włączasz tv i jak nie idzie to objeżdżasz jak psy. A gdzie byłeś jak były zwycięstwa?

EOT. Dla mnie to koniec rozmowy.

Dobre, dobre.........

No weż mi wytłumacz na czy polega ten sport?

Edytowane przez Artek

Dobre, dobre.........

Wiem, dziękuję. Dobrze, że do Ciebie dotarło. 

EDIT: jakbyś obejrzał czasem coś więcej to byś wiedział, że tutaj w każdej chwili (jak w tenisie) wszystko może się odwrócić. 

Wytłumaczyć? wejdź sobie na google. Już i tak za wiele czasu straciłem na pisanie z Tobą. A jak masz jakieś KONKRETNE pytanie to śmiało. 

Za to na teksty typu..." rosja się po nas przejdzie' - gdzie z nimi nie graliśmy jednak. Że Niemcy nas ograją, to nie jest w żaden sposób początek rozmowy tylko typowe polskie marudzenie i hejtowanie. 

Edytowane przez Marcyś