sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejnej porażki nie przyjmuje,ledwo przeżyłem wczorajszy mecz. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie mam chyba odwagi żeby oglądać.Będę śledził na tel. z WP tak z doskoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czemu nie ma zmian? Czemu Możdżonek nie gra?! Ehhhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Długo byłem cierpliwy. Ale teraz to jednak Antiga trzyma na siłę kolegę z boiska (Kłosa) zamiast wpuścić Możdżonka... chłopaki spięci i nie mają pary. Powinien też na chwilę spróbować np Zalińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mika jest do zmiany od pierwszego seta. Krew mnie zalewa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No cóż zagrywka u nas to tragedia co druga w siatce lądujetaka gra skończy sie tym ,że olimpidę sobie na kanapie obejrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Długo byłem cierpliwy. Ale teraz to jednak Antiga trzyma na siłę kolegę z boiska (Kłosa) zamiast wpuścić Możdżonka... chłopaki spięci i nie mają pary. Powinien też na chwilę spróbować np Zalińskiego.Typowy polski kibic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No wreszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ależ wejście smoka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zmiany się opłaciły Kłos wg mnie gra ok. Teraz tylko mniej błędów własnych, przede wszystkim zepsutych zagrywek i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Chyba zachlysneli się-Brawo Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ten Antiga jest slepy,Mozdzonek,Mozdzonek i jeszcze raz Mozdzonek wkoncu jest blok,a ten znowu zaczyna bez niego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Typowy polski kibic.Hahaha, zabolało co ? Buahaha, ale riposta Ja przedstawiam konkretne argumenty Panie Kolego a nie hejtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hahaha, zabolało co ? Buahaha, ale riposta Ja przedstawiam konkretne argumenty Panie Kolego a nie hejtuje Ja tylko stwierdzam fakty i jak na razie mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Też nie rozumiem czemu Możdżonka nie ma na boisku. Wygląda jakby Antiga nie chciał wygrać tego meczu. A lubię gościa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja tylko stwierdzam fakty i jak na razie mam rację.Fakty? Fakt to jest rzecz dokonana. To było wróżbiarstwo a nie fakty. Nie pisałeś nic na temat konkretów, sytuacji boiskowych, analizy gry. NIC Możdżonek dał świetną zmianę, ale znów przy zagrywce Kłosa.. a Bieniek dobrze atakuje. Nie wiem za kogo bym Hajtałera wpuścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Też nie rozumiem czemu Możdżonka nie ma na boisku. Wygląda jakby Antiga nie chciał wygrać tego meczu. A lubię gościa...ani tego dzisiaj ani chyba nie chcial wygrac wczoraj,jego koncepcja druzyny wogole mnie nie interesuje,jak przegrywa mecz nie majac bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Fakty? Fakt to jest rzecz dokonana. To było wróżbiarstwo a nie fakty. Nie pisałeś nic na temat konkretów, sytuacji boiskowych, analizy gry. NIC Możdżonek dał świetną zmianę, ale znów przy zagrywce Kłosa.. a Bieniek dobrze atakuje. Nie wiem za kogo bym Hajtałera wpuścił...Mnie nie interesują konkrety, sytuacje boiskowe, czy analizy gry. Mnie interesuje zwycięstwo, bo bez tego nie da się wygrać turnieju, a jak tak dalej będą słabo grać to nawet olimpiady nie zobaczą, chyba, że w telewizji. Polacy mogą grać pięknie, wspaniale, ale co z tego jak nie wygrywają. Gra się po to, aby wygrać, a pięknie to może być w gimnastyce artystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dla mnie Mika jest pierwszy do zmiany mimo mojej sympatii do niego. A drużyna idzie chyba na rekord w ilości zepsutych zagrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cały zespół nie jest w optymalnej formie.Brak zagrywki i przyjęcia!Atak też bez polotu i obrona nieszczelna.Oby dziś zagrali na 80%-wystarczy na Niemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 jak narazie wygrywa koncepcja druzyny ze zdrowym rozsadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panowie ,luz i kibicujemy ....a do zmiany jest Antiga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mnie nie interesują konkrety, sytuacje boiskowe, czy analizy gry. Mnie interesuje zwycięstwo, bo bez tego nie da się wygrać turnieju, a jak tak dalej będą słabo grać to nawet olimpiady nie zobaczą, chyba, że w telewizji. Polacy mogą grać pięknie, wspaniale, ale co z tego jak nie wygrywają. Gra się po to, aby wygrać, a pięknie to może być w gimnastyce artystycznej.Widać, że Ciebie nic nie interesuje. Że nie wiesz na czym ten sport polega. Włączasz tv i jak nie idzie to objeżdżasz jak psy. A gdzie byłeś jak były zwycięstwa? EOT. Dla mnie to koniec rozmowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Widać, że Ciebie nic nie interesuje. Że nie wiesz na czym ten sport polega. Włączasz tv i jak nie idzie to objeżdżasz jak psy. A gdzie byłeś jak były zwycięstwa? EOT. Dla mnie to koniec rozmowy.Dobre, dobre......... No weż mi wytłumacz na czy polega ten sport? Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Dobre, dobre.........Wiem, dziękuję. Dobrze, że do Ciebie dotarło. EDIT: jakbyś obejrzał czasem coś więcej to byś wiedział, że tutaj w każdej chwili (jak w tenisie) wszystko może się odwrócić. Wytłumaczyć? wejdź sobie na google. Już i tak za wiele czasu straciłem na pisanie z Tobą. A jak masz jakieś KONKRETNE pytanie to śmiało. Za to na teksty typu..." rosja się po nas przejdzie' - gdzie z nimi nie graliśmy jednak. Że Niemcy nas ograją, to nie jest w żaden sposób początek rozmowy tylko typowe polskie marudzenie i hejtowanie. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi