Skalaar Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Może ktoś zdjąć Glika żeby już się nie odwracał..?P.S.i jednego VIPa z szalikiem żeby nie zapeszał ???????? Edytowane 2 Września 2021 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Każdego wybór. Mój szwagier mówi, że jak ogląda naszą kadrę to mu oczy łzawią, więc nie każdy może. Niedługo to nasi będą się cieszyć ze strzelonej bramki, a nie z wygranego meczu.Raczej z celnego podania, przyjęcia i strzału w światło bramki ...szkoda kasy nawet na strzyżenie trawy na tych stadionach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Edytowane 2 Września 2021 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ja to bym zaczął od Szczęsnego, bo nie pamietam kiedy wybronił nam mecz. Glik cień samego siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) O i ch.... Oni grają a my strzelamy gola 2 : 1 Ja się już nie odzywam Edytowane 2 Września 2021 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jak on to strzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Raczej z celnego podania, przyjęcia i strzału w światło bramki ...szkoda kasy nawet na strzyżenie trawy na tych stadionach!No patrz takie jaja, udało się. Jednak przydało się przyciąć trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Jak mam czas oglądałem, oglądam i będę oglądał. Żenujące są wypowiedzi krajan pomimo, że wyniki są jakie są ... Zawsze przecież możecie Souse zastąpić ???? i pokierować zespołem. Przykro też czyta się takie teksty tym bardziej, że w wątkach Realu czy Barcy albo Legii padają jednoznaczne deklaracje. 2:1 po pierwszej połowie dla Polaków. Edytowane 2 Września 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Mamy przerwę. Czas na reklamy i orgazm w studio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Sławku, nie sprowadzaj tego do postaw patriotycznych. Zawsze będę za biało czerwonymi. Jednak jasna choler mnie trafia, że wmówiono Wam (mnie nie), że to nasz sport narodowy, jesteśmy potęgą i dlatego wywala się na to pierdylion złotówek kosztem innych dyscyplin a paru cwaniaczków zgarnia konkretną kasę.A jesteśmy przeciętniakami europejskimi z przeciętnymi kopaczami ( z jednym rodzynkiem) Edytowane 2 Września 2021 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jak mam czas oglądałem, oglądam i będę oglądał. Żenujące są wypowiedzi krajan pomimo, że wyniki są jakie są ... Zawsze Przeca możecie Souse zastąpić i pokierować zespołem. Przykro też czyta się takie teksty tym bardziej, że w wątkach Realu czy Barcy padają jednoznaczne deklarację. 2:1 po pierwszej połowie dla Polaków.Sousa jest trenerem i odpowiada za wyniki, wystawia taki skład jak uważa. Podobno zna zawodników. Byłem jego zwolennikiem ale już mi przeszło.Ja trenerem nie jestem ale mogę ocenić jego prace, po wynikach, a że jakoś nie za bardzo to wyglada….Nie przeszkadza to w żadnej sposób kibicować Reprezentacji. Kibicuje, oglądam., wywieszam flagę itp. itd.Ale oceniać można a nawet trzeba. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Sławku, nie sprowadzaj tego do postaw patriotycznych. Zawsze będę za biało czerwonymi. Jednak jasna choler mnie trafia, że wmówiono Wam (mnie nie), że to nasz sport narodowy, jesteśmy potęgą i dlatego wywala się na to pierdylion złotówek kosztem innych dyscyplin a paru cwaniaczków zgarnia konkretną kasę.A jesteśmy przeciętniakami europejskimi z przeciętnymi kopaczami.W punkt. Idealne podsumowanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ja pier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Lewy zrobił różnice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ja pier...Darek Tu nie ma co pier.... Tylko sobie setkę pierd... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gdyby sklonowano Lewego? Tylko nie wiem czy dałby radę na bramce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gdyby sklonowano Lewego? Tylko nie wiem czy dałby radę na bramce? To kosmita, da radę nawet jako sędzia boczny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Kilka stron wcześniej jest trochę łajna wylane na Lewego :-) a dziś zachwyty he he he 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 ...nigdy z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Ja tam bronię nawet Panią ByAnn przed hejtem , RL9 jest znakomitym napastnikem i nikt mu tego nie zabierze. Więc jakikolwiek hejt na niego jest tylko śmieszny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Września 2021 przez koval75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 RL9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) RL9 No Panie, wstyd mi Na szczęście jest edycja posta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Września 2021 przez koval75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Broń Boże Panie, bartas jestem rozumiem pomyłke Krystyna z siódemeczką gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 ...nigdy z mojej strony.Nie Ty. Akurat tak się posty ułożyły. Ale kilku tu psy wieszało na nim a dziś cisza he he :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gdyby nie Lewandowski to nie byłoby nas na żadnych wielkich imprezach taka prawda. Więc nie rozumiem tych ludzi co tak psioczyli na niego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi