Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Każdego wybór. Mój  szwagier mówi, że jak ogląda naszą kadrę to mu oczy łzawią, więc nie każdy może. :lol:

Niedługo to nasi będą się cieszyć ze strzelonej bramki, a nie z wygranego meczu.

Raczej z celnego podania, przyjęcia i strzału w światło bramki ...szkoda kasy nawet na strzyżenie trawy na tych stadionach!

• Like 1

Jak mam czas oglądałem, oglądam i będę oglądał. Żenujące są wypowiedzi krajan pomimo, że wyniki są jakie są ... Zawsze przecież możecie Souse zastąpić ???? i pokierować zespołem. Przykro też czyta się takie teksty tym bardziej, że w wątkach Realu czy Barcy albo Legii padają jednoznaczne deklaracje.

2:1 po pierwszej połowie dla Polaków.

Edytowane przez Sławek Nikt

Sławku, nie sprowadzaj tego do postaw patriotycznych. Zawsze będę za biało czerwonymi. Jednak jasna choler mnie trafia, że wmówiono Wam (mnie nie), że to nasz sport narodowy, jesteśmy potęgą i dlatego wywala się na to pierdylion złotówek kosztem innych dyscyplin a paru cwaniaczków zgarnia konkretną kasę.

A jesteśmy przeciętniakami europejskimi z przeciętnymi kopaczami ( z jednym rodzynkiem)

Edytowane przez BOB
  • Like 7

Jak mam czas oglądałem, oglądam i będę oglądał. Żenujące są wypowiedzi krajan pomimo, że wyniki są jakie są ... Zawsze Przeca możecie Souse zastąpić i pokierować zespołem. Przykro też czyta się takie teksty tym bardziej, że w wątkach Realu czy Barcy padają jednoznaczne deklarację.

2:1 po pierwszej połowie dla Polaków.

Sousa jest trenerem i odpowiada za wyniki, wystawia taki skład jak uważa. Podobno zna zawodników. Byłem jego zwolennikiem ale już mi przeszło.

Ja trenerem nie jestem ale mogę ocenić jego prace, po wynikach, a że jakoś nie za bardzo to wyglada….

Nie przeszkadza to w żadnej sposób kibicować Reprezentacji. Kibicuje, oglądam., wywieszam flagę itp. itd.

Ale oceniać można a nawet trzeba.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2

Sławku, nie sprowadzaj tego do postaw patriotycznych. Zawsze będę za biało czerwonymi. Jednak jasna choler mnie trafia, że wmówiono Wam (mnie nie), że to nasz sport narodowy, jesteśmy potęgą i dlatego wywala się na to pierdylion złotówek kosztem innych dyscyplin a paru cwaniaczków zgarnia konkretną kasę.

A jesteśmy przeciętniakami europejskimi z przeciętnymi kopaczami.

W punkt. Idealne podsumowanie.

• Like 1

Ja tam bronię nawet Panią ByAnn przed hejtem :), RL9 jest znakomitym napastnikem i nikt mu tego nie zabierze. Więc jakikolwiek hejt na niego jest tylko śmieszny.

Edytowane przez koval75
  • Like 1