koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Broń Boże Panie, bartas jestem rozumiem pomyłke Krystyna z siódemeczką gra No teraz to już znowu w MU i wg mnie w najlepszej lidze w Europie. Ciekawe czy w końcu Cavani odda mu 7 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Normalnie nie mogę wyjść z podziwu 4 : 1 Nic tylko pogratulować zwycięstwa i modlić się o dobry mecz z Anglia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gratulacje za wynik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jeśli trener obudzi Jóźwiaka to może się uda. Jak na razie to on śpi i nie wie co się na boisku dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Lewyshow...Jest wielki !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Patrząc obiektywnie to jesteśmy jadnak klasę wyżej niż Albania, tylko dlaczego gramy drugą polowe a pierwsza jakiś dramat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jeśli trener obudzi Jóźwiaka to może się uda. Jak na razie to on śpi i nie wie co się na boisku dzieje. On jest po prostu za słaby na kadrę, udowadnia to kolejny raz ,a ze wybór jest jaki jest, pewnie zagra również w następnym meczu… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Gdyby Anglicy mogli to obejrzeć. Ale nie mogli, bo byli zajęci sprawianiem łomotu Madziarom. W szatni odpalili livescore i narobili w gacie. Pocieszające, że Albańczykom udało się strzelić honorowego gola. Może i im się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 A w siatkówkę Polska - Portugalia 3:1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 A w siatkówkę Polska - Portugalia 3:1...To nie jest dobry wynik [emoji3] set oddali [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 A w siatkówkę Polska - Portugalia 3:1...U19 Mistrzami Swiata :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Gdyby Anglicy mogli to obejrzeć. Ale nie mogli, bo byli zajęci sprawianiem łomotu Madziarom. W szatni odpalili livescore i narobili w gacie. Pocieszające, że Albańczykom udało się strzelić honorowego gola. Może i im się uda.Im=Anglikom czy Im=Mam :-) Ps. Wracając do Jóźwiaka. Może i miał przebłyski ale teraz to jest piach. Nie dość że większość piłek gra w kierunku obrony to wracając " niby do pomocy" obrońcom to tylko bezmyślnie stoi i Bereszyński musi za 2 grać. Czy tylko ja to widzę? Edytowane 2 Września 2021 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Chyba aspiracje większości kibiców i samych piłkarzy ograniczają się do wygranej z Albanią w Warszawie. Gra tej drużyny nie daje dużych nadziei na awans do MŚ. Nie widać ani pomysłu na grę, ani selekcji graczy w celu jej poprawy. Oczy całego kraju wpatrzone w jednego napastnika. A co będzie, jeśli ten facet złapie kontuzję? Przypomnimy sobie, że to gra zespołowa? Ktoś tu pisał o hejcie i wiadrze pomyj. Chyba chodziło o mecz ze Słowacją, który nasz kapitan przespacerował. To była krytyka, na którą jak najbardziej zasługiwał. I mecz był innej rangi, niż ten dzisiejszy. Może się mylę, ale fajnie byłoby mieć drużynę narodową, która gra ładnie i dzięki temu wygrywa. Drużynę, która przez 90 minut wkłada tyle zaangażowania, ile w śpiewanie hymnu. Żeby powiało optymizmem, Polscy siatkarze mistrzami świata U-19. W turnieju stracili jednego seta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Robercie nie chodziło mi o kwestie patriotyczne, a o teksty typu kto to ogląda i tak dalej. Natomiast ze swoją drużyną są zawsze bez względu na porażki i bez tekstów kto to ogląda... Nie można podobnie z reprezentacją ? Zmusza ktoś co poniektórych do oglądania ? Maciek sporo racji w tym co piszesz. Mam jednak nadzieję, że z meczu na mecz będzie coraz lepiej. I tak, błędy krytykować trzeba tylko w sposób konstruktywny, a nie ujnia itd.Ogólnie ? Nie było źle ???? 4:1 i trzy punkty są. Edytowane 2 Września 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Sławku drogi, o tym że będzie lepiej to ja słyszę prawie tak długo, jak mam kartę wędkarską, a tę posiadam od czterdziestu z górą lat. Od podium na MŚ w Hiszpanii reprezentacja narodowa nie odniosła żadnego sukcesu. IO w Barcelonie to inna drużyna. Jeśli ktoś się uprze, proszę bardzo. To było 29 lat temu. Piłkarze, którzy pokonali Francję w meczu o trzecie miejsce na MŚ '82 zdążyli zostać emerytowanymi prezesami PZPN. Oni też wpisali się w retorykę "będzie lepiej". Zwycięstwa? Młynarczyk, Boniek, Dudek i Lewandowski byli w składach ligowych drużyn zagranicznych, które wygrały Puchar Europy. Ktychowiak jeszcze wygrał mniejszy pucharek grając w Sevilli. Może o kimś zapomniałem, ale było tego tyle, że łatwo o pomyłkę. Dorobek polskiej piłki nożnej godny pozazdroszczenia. My chyba mamy zaiste nierówno pod sufitem, że za sport narodowy obraliśmy sobie dyscyplinę, w której cyklicznie dostajemy łomot. Aż dziwne, że nie faworyzujemy boksu, bo tam dosłownie dostaje się po mordzie, a wyniki mamy porównywalne. Chyba kwestia mentalności, która zakorzeniła się między Bugiem, a Odrą. Przydałoby się wyrwać miast podlewać i pielęgnować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jak już napisałem sporo racji w tym co piszesz jednakże czy to wina kibiców, że jest jak jest ? Ktoś tam tym zarządza i tak dalej. Ja jako kibic również mam mieszane uczucia, ale nigdy nie napiszę, że była ujnia i po co tę ujnię oglądać ... Pomimo tego, że leją się wiadra pomyj oglądają ... Reasumując. Na pewno jest dużo do naprawy i na pewno nikt tego nie zrobi w rok. Tym bardziej, że również niemal na pewno są na ludzi wywierane naciski aby jednak zrobili pewne hmmm elementy zgodnie z zaleceniami tych, którzy ich zatrudniają. Gdyby to ode mnie zależało dałbym szansę młodym, ambitnym graczom z tzw. potencjałem. Wpływu jednak na takie decyzje nie mam żadnego, więc kibicuje temu zespołowi, który występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Sławku, nie sprowadzaj tego do postaw patriotycznych. Zawsze będę za biało czerwonymi. Jednak jasna choler mnie trafia, że wmówiono Wam (mnie nie), że to nasz sport narodowy, jesteśmy potęgą i dlatego wywala się na to pierdylion złotówek kosztem innych dyscyplin a paru cwaniaczków zgarnia konkretną kasę.A jesteśmy przeciętniakami europejskimi z przeciętnymi kopaczami ( z jednym rodzynkiem)Nikt nam nic nie wmawiał, to jest nasz sport narodowy tak jak pewnie i w całej Europie.A co do poziomu to nawet do przeciętnej nam brakuje. Edytowane 3 Września 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Twój może tak ... mnie w to nie mieszaj Edytowane 3 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Piszta co chceta. Dla mnie polska piłka to fenomen socjologiczny i sosjotechniczny majstersztyk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Piszta co chceta. Dla mnie polska piłka to fenomen socjologiczny i sosjotechniczny majstersztyk.Tak jak i co najmniej kilka innych procesów jakie przebiegały czy przebiegają ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Jak już napisałem sporo racji w tym co piszesz jednakże czy to wina kibiców, że jest jak jest ? Poniekąd tak, dopóki będą oglądać, płacić za bilety, gadżety, chłonąć reklamy w czasie meczów nie ma powodów do zmian, interes się kręci. Tak jak płacąc składki w PZW wędkarze utrzymują ten twór, jak wierni dając na tacę utrzymują księdza, przykłady można mnożyć, oczekiwanie, że samą krytyką cokolwiek się zmieni jest dziecięco naiwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Za bilet od czasu do czasu zapłacę. Murawa sama się nie utrzyma. Reklam nie chłonę, a i z gadżetami nie do końca mi po drodze. I tak jestem naiwny bo moje podatki także idą na sport tylko jakoś nic z tego wynika. Idąc witeq twoim tokiem rozumowania rozumiem, że mamy przestać płacić podatki ? Edytowane 3 Września 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Za bilet od czasu do czasu zapłacę. Murawa sama się nie utrzyma. Reklam nie chłonę, a i z gadżetami nie do końca mi po drodze. I tak jestem naiwny bo moje podatki także idą na sport tylko jakoś nic z tego wynika. Idąc witeq twoim tokiem rozumowania rozumiem, że mamy przestać płacić podatki ?Nie przestać płacić ale jakieś 10% a nie 50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Po kilku latach pustych trybun, źródełko państwowe też by wyschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Po kilku latach pustych trybun, źródełko państwowe też by wyschło.Prawidłowo napisane to raczej zostało wyprowadzone i przeżarte. Ale nie o tym temat także dajmy spokój. Jutro meczyk gra młodzież, której zawzięcie kibicuję, więc emocji w niedzielę nie zabraknie ???? Edytowane 4 Września 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi