coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 hahahahaMogl sie zdecydowac na blok duzo wczesniej,dobrze ze wygrali ,brawo!!!Wygranych się nie ocenia Z bardzo dużym prawdopodobieństwem Antiga wie więcej od nas o swoim zespole Jeszcze raz wielkie gratulacje dla polskich siatkarzy Dziękujemy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Brawo Ja niestety nie oglądałem I żałuję bo bardzo bym chciał zobaczyć minę szwabskiego trenera i ten jego zgaszony szyderczy usmiech 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) z sąsiadem 1,5l bimbru wypiłem podczas meczu!ale takie emocje że nie poczułem %%%%% Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zazdroszczę sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ... bo sport to ... NA ZDROWIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Super, że się udało. Rozum podpowiadał, że z taką grą i brakiem szczęścia nie mamy prawa tego wygrać.Serco łomotało i mało nie wyskoczyło z ram. Najważniejsze , że wygraliśmy i to z Niemcami na ich ziemi. Polacy mają to siebie, że ich mecze pamięta się długo, bo łatwo nie przychodzą.Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki siatkarzom bilans sportowy dnia uważam za satysfakcjonujący i wybaczam szczypiornistom kompromitację z Hiszpanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Francja gra z Rosją jak w sparingu. Świetni są. A my wczoraj również dobrze mogliśmy z nimi prowadzić 2:0 zamiast przegrywać. Doceńmy grę naszej drużyny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 z sąsiadem 1,5l bimbru wypiłem podczas meczu!ale takie emocje że nie poczułem %%%%%To chyba piłeś oranżade nie bimber skoro nie poczułeś %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 To chyba piłeś oranżade nie bimber skoro nie poczułeś %. Dobrze doprawiony to nie czuli % ,albo pili wersję z opóźnionym zapłonem. W tej chwili tego raczej od Kolegi Rafała się nie dowiesz, bo właśnie pilotem tv próbuje dodzwonić się do pizzerii. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Spoko, jutro mu opowiemy jak przebiegał mecz Z bimbrem przeważnie jest tak, że pijesz, pijesz i czujesz się spoko, rozmowa się klei a później nagle budzisz się następnego dnia z bólem głowy i czarną dziurą w pamięci Edytowane 10 Stycznia 2016 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ruscy się pozbierali i teraz oni leją Francje, 2:1w setach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 z sąsiadem 1,5l bimbru wypiłem podczas meczu!ale takie emocje że nie poczułem %%%%%Coś pitolisz!!! Słaby był i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ruscy się pozbierali i teraz oni leją Francje, 2:1w setach.Ruskie wygrają dzięki nam. To my żeśmy żabojadów tak wykończyli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Naszym ewidentnie brakował szczescia w decydujących momentach. Niejednokrotnie jedna piłka mogła zdecydować o losach meczu z Francją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzisiejszy dzień pokazuje, że żaden mecz się sam nie wygra. Rosjanie wygrali z Francją 3:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ruscy zwietrzyli szansę i ją wykorzystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sorki,że nie jestem na bieżąco ale ... Francuzi z drugim miejscem też jadą na olimpiadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ruscy byli mocni od początku,a Antiga nie chciał z nimi grać ,taki miał plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sorki,że nie jestem na bieżąco ale ... Francuzi z drugim miejscem też jadą na olimpiadę?Jadą.... Z nami do Tokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Z nami do Tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sorki,że nie jestem na bieżąco ale ... Francuzi z drugim miejscem też jadą na olimpiadę?Na turniej kwalifikacyjny do Tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 To słabo to widzę ...dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Pewno tym samym czarterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 BoTo słabo to widzę ...dla nas Bo tak to ktoś skonstruował że trudniej jest się zakwalifikować jak zdobyć medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi