jabadaon Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Chyba się nie rozumiemy. Piszę o tym jednym typie. A dlatego, że go porównałeś do Francuza, Irańczyka, Polaka i Brazylijczyka. Zawodników, którzy stale grają w narodowych teamach. To co na boisku, to ok. Nawet poza jak Kubiak, czy Ngapeth. Mówią, co myślą i czują. Ale nie nazywają innych kurwami. Nie mam nic do Rosjan, Niemców, Włochów, Serbów, itd. A to, że bardziej się cieszę z wygranej nad pewnymi nacjami, wynika z zachowań takich typów i zaszłości historycznych. Pewnie dla 20 lub 30 latka będzie to zupełnie bez znaczenia, ale dla 50 latka i starszych, już tak. Bo tak jest, bo taki jest człowiek i jego natura. Amen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Mam 49 lat????. Myślisz, że ktoś się przejmuje np. w Brazylii tym co powiedział Kadziewicz? I myślisz, że Spiridonov czyta j.pl i przejmuje się "życzeniami" pod swoim adresem? Nawet gdyby to robił to miałby z tego bekę bo o to mu właśnie chodziło ????. Ok. Z mojej strony koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Brawo Legia !! Nie wiem o co chodziło Spiridonovi, ale nie ma co pisać o tym wulgarnym prostaku.Wygrana z Rosją zawsze cieszy, tak samo jak z zachodnimi sąsiadami.Możemy żałować, że nie na Olimpiadzie, w finale, ale to już się stało. Tak, przegraliśmy (wygrany mecz) 2:3 z późniejszymi mistrzami olimpijskimiDziś pozostaje nam kibicować polskiej drużynie w kolejnych rozgrywkach.Teraz w ME, potem MŚ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dwie Polki w ścisłym finale, więc siłą rzeczy - będzie co najmniej jeden medal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) W takim układzie finału i małego finału obstawiam srebro + brąz, chyba, że coś się wydarzy nieoczekiwanego Edit: Kaplina się poślizgnęła, więc Natalia Kałucka została mistrzynią świata Mamy złoto + brąz dla Oli Edytowane 16 Września 2021 przez Mekamil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) No to zaczynamy półfinał... Edytowane 18 Września 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Mylę że ich zjedzą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Pierwszy set to rozszczelani zagrywką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Co tam się działo!!!! 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Brawo dla Słoweńców, że podnieśli się po pierwszym secie. Set drugi, każdy ze swoimi szansami. Stało się, ale jestem dziwnie spokojny. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 A ja jakoś nie koniecznie Mamy pecha do Słoweńców Obym się mylił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Nie kracz ....plisss!!! Ewidentnie coś się zesrało Edytowane 18 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Słoweńcy w ciągu a u nas?...chaos!!! co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 A ja jakoś nie koniecznie Mamy pecha do Słoweńców Obym się myliłMam to samo odczucie.Dobrze, że mam baypassy bo zawał przy tej grze[emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Słoweńcy grają WSZYSTKO!!! miazgaDrugi set stracony Edytowane 18 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Zadzwońcie do Kubiaka niech powie trenerowi że On już nie chce grać bo mu nie idzie ani atak ani przyjęcie O podłuchałTylko czemu tak puźno ... Edytowane 18 Września 2021 przez jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Mylę że ich zjedzą......no i jedzą Boli na to patrzeć. Czy już w tym turnieju tak słabo graliśmy seta? Edytowane 18 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Nie wierzę... q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Seta przegrał trener.Semeniuk miał grać od pierwszej piłki .Rozegranie dzisiaj ewidentnie szwankuje ,zwłaszcza podwieszane paypy Drzyzgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 NIe wierzę Kubi na boisku.Z całym szacunkiem dla dokonań,ale zawodnik tej klasy powinien wiedzieć, że nic nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Wkurw.... się i mu się poprawiło ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Zaraz zejdę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) No i po finale.... A parę chwil z życia pewnie mi odjęli ... Wyłączyłem po czapie a tu nie koniec... Nieźle Edytowane 18 Września 2021 przez kristofer232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Końcówka jak za najleprzych czasów.Horror Szkoda że nie dla nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi