Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Robert, może nie zerkaj na mecz o trzecie miejsce. Kibicowanie tenisistce, siatkarzom i skoczkom wychodzi Ci lepiej.

Jeśli to skierowane do mnie to .... absolutna zgodność! To co wyzerkałem w półfinale nie do końca mnie usatysfakcjonowało (aby nie powiedzieć, że rozczarowało na poziomie wkurzenia). Biorę jednak pod uwagę możliwość, że jak ten Jonasz winien jestem temu dramatycznemu efektowi końcowemu. Deklaruję więc ... napatrzyłem sie na długo na sport zwany koszykówką i odpuszczę sobie obserwacji walki o brąz co mam nadzieję doprowadzi naszą reprezentację do największego sukcesu w dziejach(?)

Edytowane przez BOB
  • Like 1

No to zaraz.Mimo całej mojej wiary,zaciśniętych zębów i kciuków obawiam się że Niemce mogą nam dziś zrobić przykre rzeczy.Nie odpuszcza u siebie prz pełnej hali a obiektywnie zespół mają lepszy niż my.Nie możemy dać się stłamsić od początku.musimy grać mądrze i kontrolować tempo,musimy grać długie posiadania i trafiać trójki. Otworzymy sobie tym możliwość penetracji,pod koszem nie ma dziś Goberta.Dobry początek, kilka trafionych trójek i gra się otworzy i może być dobrze.No i obrona,wiadomo.mocno i z głową.Nie możemy pozwolić żeby Obst czy Wagner złapali ogień bo będzie źle.

O Szrederze nie pisze,ten i tak zrobi swoje.Dostal przed chwilą kontrakt z Lakersami.Niedobrze bo ma spokojną głowę i będzie grał na luzie.Dlugo czekał na klub,mogli mu dać kontrakt parę dni później.

No nic-DAWAJ POLSKA!!!!!!!