Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

No nie do końca. W obronie, przyjęciu jednak było ich więcej. ;-)

Fakt, że Serbki znalazły sposób na Różański (albo nie był to jej dzień), a środek w ataku niespecjalnie istniał. Stysiak pod koniec meczu grała naprawdę dobrze (choć samą końcówkę już chyba tylko na ambicji), więc trudno powiedzieć, czy Wołosz nie grała do niej na zasadzie, że nie ma co kombinować i grać na tą, której wychodzi. Może, gdyby Alagierska dostała więcej piłek... Może gdyby Szczygłowska miała większe ogranie w meczach i była lepiej zgrana z Wołosz.... Może gdyby zdrowe były Czyrniańska i Łukasik...

Można gdybać, jedno jest pewne, postęp jest kolosalny, mamy drużynę, która zagrała jak równy z równym z najlepszymi zespołami na świecie. Za to im dziękuję!

• Like 3

Pique by mógł już pomyśleć o jakimś klubie w USA itp... To co zrobił przy pierwszym golu... Ogólnie obrona Barcy to tragedia w tym meczu. A Dembele to taki jeździec bez głowy... Chociaż Lewy zamknie usta krytykom, że tylko ogórkom strzela bramki.

• Like 2

Piękna porażka aroganckiego Narkuna [emoji123][emoji41][emoji2956] a walka Daniela... Wał z wynikiem, że aż wstyd...

kur… myślałem ze jutro jest

KSW i przegapiłem większość walk. Nie spodziewałem się w piątek . Jutro jest coś konkurencyjnego ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Serbki obroniły siatkarski tytuł mistrzyń świata. Połknęły Brazylijki jak małą, miękką, ciepłą kluseczkę. Gratulacje...ale to mecz z naszymi dziewczynami w ćwierć finale był godny finału i to nasze dziewczyny zagrały na poziomie przynajmniej wicemistrzyń!!! :)

• Like 1

kur… myślałem ze jutro jest

KSW i przegapiłem większość walk. Nie spodziewałem się w piątek . Jutro jest coś konkurencyjnego ?

FEN 42 idzie[emoji1320]

Jeszcze Helenie vs Wilder w ten weekend, El Clasico i wypad na szczupaki bo żrą tutaj jak szalone[emoji6]

Edytowane przez Thomas-xXx

FEN 42 idzie[emoji1320]

Jeszcze Helenie vs Wilder w ten weekend, El Clasico i wypad na szczupaki bo żrą tutaj jak szalone[emoji6]

Helenius jeszcze "głupszy" niż Szpila, bez gardy poszedł prosto pod Wildera [emoji1751]
  • Like 1