drag Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jeśli chodzi o poziom sportowy ten mecz to był kosmos. Tak się wygrywa przegrywając. Najwyższy szacunek ode mnie dla dziewczyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 https://twitter.com/KoszKadra/status/1579175147856363520Szkoda, że takie wydarzenia pozostają niemalże bez echa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dołożę trochę dziegciu to tego miodu. W tie break'u graliśmy dwoma zawodniczkami przeciwko całej drużynie Serbii. Wołocz i Stysiak. Nie da się tak wygrać meczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 No nie do końca. W obronie, przyjęciu jednak było ich więcej. ;-)Fakt, że Serbki znalazły sposób na Różański (albo nie był to jej dzień), a środek w ataku niespecjalnie istniał. Stysiak pod koniec meczu grała naprawdę dobrze (choć samą końcówkę już chyba tylko na ambicji), więc trudno powiedzieć, czy Wołosz nie grała do niej na zasadzie, że nie ma co kombinować i grać na tą, której wychodzi. Może, gdyby Alagierska dostała więcej piłek... Może gdyby Szczygłowska miała większe ogranie w meczach i była lepiej zgrana z Wołosz.... Może gdyby zdrowe były Czyrniańska i Łukasik...Można gdybać, jedno jest pewne, postęp jest kolosalny, mamy drużynę, która zagrała jak równy z równym z najlepszymi zespołami na świecie. Za to im dziękuję! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Liga Mistrzów Barcelona - Inter [emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Barca- Inter 3:3 Dwie sztuki Lewego Ale wynik nie koniecznie korzystny dla Barcelony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 To ciągle za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Barcelona przypomina mi Bayern z czasów gdy wykonywali 1235644356 podań i 245565433 wrzutek i nic z tego nie wychodziło. Bez Lewandowskiego ten zespół byłby na tym etapie w czarnej d.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Pique by mógł już pomyśleć o jakimś klubie w USA itp... To co zrobił przy pierwszym golu... Ogólnie obrona Barcy to tragedia w tym meczu. A Dembele to taki jeździec bez głowy... Chociaż Lewy zamknie usta krytykom, że tylko ogórkom strzela bramki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Tymczasem z najlepszych moim zdaniem walk na KSW 75:Narkun przegrał przez K.O z Brazylijczykiem Silva a teraz 3 runda Omielańczuk - Martinek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Piękna porażka aroganckiego Narkuna [emoji123][emoji41][emoji2956] a walka Daniela... Wał z wynikiem, że aż wstyd... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Piękna porażka aroganckiego Narkuna [emoji123][emoji41][emoji2956] a walka Daniela... Wał z wynikiem, że aż wstyd...kur… myślałem ze jutro jestKSW i przegapiłem większość walk. Nie spodziewałem się w piątek . Jutro jest coś konkurencyjnego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W niedzielę nad ranem warto obejrzeć Wilder - Helenius. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Gdzie jest transmisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 TVP Sport 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Serbki obroniły siatkarski tytuł mistrzyń świata. Połknęły Brazylijki jak małą, miękką, ciepłą kluseczkę. Gratulacje...ale to mecz z naszymi dziewczynami w ćwierć finale był godny finału i to nasze dziewczyny zagrały na poziomie przynajmniej wicemistrzyń!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 kur… myślałem ze jutro jestKSW i przegapiłem większość walk. Nie spodziewałem się w piątek . Jutro jest coś konkurencyjnego ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFEN trwa a za chwilę finał ze Świątek w San Diego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Raczej pół finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) kur… myślałem ze jutro jestKSW i przegapiłem większość walk. Nie spodziewałem się w piątek . Jutro jest coś konkurencyjnego ?FEN 42 idzie[emoji1320]Jeszcze Helenie vs Wilder w ten weekend, El Clasico i wypad na szczupaki bo żrą tutaj jak szalone[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Października 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Iga przegrywa pierwszy set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jest i finał w San Diego. Andrzej wykrakał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 FEN 42 idzie[emoji1320]Jeszcze Helenie vs Wilder w ten weekend, El Clasico i wypad na szczupaki bo żrą tutaj jak szalone[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkHelenius jeszcze "głupszy" niż Szpila, bez gardy poszedł prosto pod Wildera [emoji1751] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi