Thomas-xXx Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Helenius jeszcze "głupszy" niż Szpila, bez gardy poszedł prosto pod Wildera [emoji1751]I padł podobnie[emoji23] Szpilka tyle lepszy że dociągnął walkę prawie do końca. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Października 2022 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Szpila wtedy kawał ładnego boksu pokazał, ale ten nokaut zakończył jego zawodową karierę. Tutaj Helenius nie wiem co sobie wymyślił, że poszedł jak dzik przed siebie i to jeszcze z tak opuszczonymi rękoma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jest i finał w San Diego. Andrzej wykrakał.O której?. Jest gdzieś transmisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Póki co podobno o pierwszej w nocy (naszego czasu) tylko jeszcze nie wiadomo z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Na razie przerwany został mecz Collins z Vekic. Pewnie to trochę potrwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Kartka z kalendarzahttps://twitter.com/EverestToday/status/1581431138488242177 Edytowane 16 Października 2022 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Zaciśnięta pięść i "jazda!". Z taką Igą ciężko będzie wygrać. Ósmy wygrany turniej w tym roku. Możemy być dumni. Mamy nie tylko świetną tenisistkę. To jest aktualnie dominatorka globalnej dyscypliny. To nie skoki narciarskie, wspinaczka sportowa, czy żużel. W tenisa gra cały świat. I zawodowo i amatorsko. Prestiżem mógłby przebić Igę tylko Hurkacz, ale gdzie mu tam do jej osiągnięć. Porównania z naszym najlepszym piłkarzem? Nie wiem czy to ma sens, chodziażby po wczorajszym Gran Derbi. Sport drużynowy pokazuje, że rządzi się innymi prawami. Nie masz drużyny, popadasz w niebyt. Tu jest czytelniej. Umiejętności, głowa, kondycja, talent i przeciwniczka po drugiej stronie siatki. Polka już nie wygrywa wszystkich spotkań w dwóch setach, ale nie wiem, czy to nie wpływa jeszcze bardziej frustrująco na rywalki. Mecz z Vekic jest tego przykładem, mówiła też o tym Pegula po półfinale. Chorwatka po wygraniu drugiego seta mogła mieć nadzieję. Tym bardziej, że wcześniej wygrała z Sakkari, Pliskovą, Sabalenką i Collins. Tenis kobiecy stał się bardzo wyrównany i nieprzewidywalny. Z jednym, radosnym dla nas wyjątkiem. Jasne, że trudno przystępuje się do trzeciego seta z liderką rankingu, z presją finału i po zakończonym kilka godzin wcześniej półfinale. Ale to była egzekucja na korcie. Polka robi postęp w grze, nabiera doświadczenia wygrywając kolejne mecze, a przede wszystkim dojrzewa mentalnie. Teraz Masters, ale ja już czekam na Melbourne. Brawo! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dziś gala WOTORE 6, ktoś będzie śledził? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 A jutro Mateusz Gamrot walczy w UFC. Około 20:30 w Polsat sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 A jutro Mateusz Gamrot walczy w UFC. Około 20:30 w Polsat sport.Mam zamiar całą galę oglądać [emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dziś gala WOTORE 6, ktoś będzie śledził? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNajman walczy, koniecznie trzeba obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Najman walczy, koniecznie trzeba obejrzeć.Wynik tej walki moim zdaniem jest przesądzony, nie daje mu za wielu szans [emoji23] Jedyne co można Marcinowi przyznać to jednak kosi z tego całego rabanu niezłą kasę a w jakich okolicznościach i z kim to pozostawię bez komentarza… Bardziej interesuje mnie niskich instynktów brutalne mordobicie na takich galach choć w.w gala do to poziom średni , są „mocniejszych wrażeń”[emoji6] Co kto lubi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Października 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Najman walczy, koniecznie trzeba obejrzeć.No Najman powalczył...????????Zresztą jak zawsze... Edytowane 21 Października 2022 przez Sławek77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 No Najman powalczył... Od lat to samo, zawsze nie było warto go oglądać, ja na komandosa i Labryge czekałem i dali popis[emoji1320] Czekam na finał dzisiejszego turnieju na W7[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Panowie, od 20:00 główna karta UFC 280. Oby Gamrot dał radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Panowie, od 20:00 główna karta UFC 280. Oby Gamrot dał radę.Zaraz zobaczymy, trzymać kciuki za Gamera[emoji1320][emoji1303] Edit: Moim zdaniem mało brakowało, szkoda Mateusza ale nie tym razem…. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Października 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) 2-1 w rundach dla Dariusha - ok, ale nie 30-27. Zyebane sędziowanie... Z innej strony Dariush to było wiadomo, że będzie ciężki matchup dla Gamera. Mocny fizycznie. Moim zdaniem łatwiejszym rywalem dla Mateusza byłby Makhachev. Dla mnie jest przehypowany i w sumie nie sprawdzony przez czołówkę dywizji. Edytowane 22 Października 2022 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Islam mógłby rozbić Mateusza w pierwszej odsłonie...Gamer raczej nie ma startu do top 5, obiektywnie to wygrana z Tsarukyanem była mocno naciągana. Jestem kibicem Bronxa ale obowiam się, że nie da rady dagestańczykowi... Edytowane 22 Października 2022 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Islam męczył się z debiutującym w ufc Tsarukyanem, nie wszedł on wtedy w zastępstwo do tego ? Jak dla mnie Gamrot łatwiej poradził sobie z Armanem. Jednak "style makes fight". Dalej będę twierdził, że Makhachev byłby łatwiejszym rywalem dla Gamera. Sędziowie do wy.ebania. Nie ma opcji, żeby O'Mallej wygrał dwie rundy... 6 obaleń Yana i do tego 5 minut kontroli w parterze. Wałek Edytowane 22 Października 2022 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W top 5 trzeba być wybitnym uderzaczem lub cholernie silnym zapaśnikiem nie wystarczą dobre zapasy bez dużej siły fizycznej. Mistrzem zostaje silny striker z dobrymi zapasami, taki jest Charles ale Islam wydaje się podobnie dobry tylko fizycznie na pewno silniejszy. Za chwilę zobaczymy czy mam rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Sędziowanie pozostawiam zawsze bez komentarza, kasa kasa i kasa rządzi niestety na „komercyjnych” eventach. Co widza kibice, ludzie przed telewizorami mało kiedy odzwierciedla decyzje sędziów… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Tłuszcza pragnie zakończeń przed czasem, wyniki punktowe zostają bez większego zainteresowania. Zawodnicy zbijają wagę aby w dniu starcia ważyć 5kg więcej, robią to tylko dla tego aby jeden drugiego mógł ubić jak kotleta. Cały cyrk opiera się na schemacie areny, nie potoczy się łeb nie ma zabawy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Tłuszcza pragnie zakończeń przed czasem, wyniki punktowe zostają bez większego zainteresowania. Zawodnicy zbijają wagę aby w dniu starcia ważyć 5kg więcej, robią to tylko dla tego aby jeden drugiego mógł ubić jak kotleta. Cały cyrk opiera się na schemacie areny, nie potoczy się łeb nie ma zabawy...Wiec jestem tłuszcza chyba dlatego wole walki „mocniejszych” klimatów, schodzi jeden i sytuacja rozwiązana ale to ze sportem w 75% mało ma wspólnego ze wg choćby na zasady. Bez zbędnego „@&€)-€;! , sędziów i t.p. Dwie osoby, przegrany vs wygrany i tyle - czyste mordobicie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Października 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Sport skończył się w chwili powstania gałęzi wiedzy, która nazywa się biochemią kręgowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Kuba już Tobie mówiłem. Konfrontacja Najmana z Michałem Szpakiem to byłby hit! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi