RulleZ Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Kurde zabrakło mi popcornu, tylu tu specjalistów... Oceńcie ich po mundialu ok ?Tymczasem Francja - Australia 0:1Zjedz popcorn i nie gwiazdorze już jest po mundialu Saudzi poczuli krew a Argentyńczycy potrzebują krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Jeśli się ma taki zespół jak My, jeśli się ma taką taktykę jak My (murowanie bramki i ewentualną kontra lub stały fragment) czyli defensywną to nie ma co liczyć na dużo okazji do strzelenia gola w związku z czym należy wykorzystywać KAŻDĄ okazjęI w tym aspekcie RL niestety nie uniósł ciężaru odpowiedzialności i dał dupy po prostuW ten sposób mimo może nie najgorszej taktyki przegraliśmy tak naprawdę ten meczZ tego co widzę to mecz zremisowaliśmy a nie przegrali .... I tego się trzymajmy Szanse na wyjście z grupy są Nie tacy zawodnicy karnych nie strzelali to po pierwsze a po drugie jak by kto inny strzelał a by nie trafił to było by jeszcze więcej pier....nia dlaczego nie Lewy To też tylko człowiek, sportowiec który oddał by wiele żeby strzelić w końcu swoja pierwsza bramkę na MŚ Trudno Gramy dalej ... Edytowane 22 Listopada 2022 przez Kaczor Donald 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zjedz popcorn i nie gwiazdorze już jest po mundialu Saudzi poczuli krew a Argentyńczycy potrzebują krwi.Yhy. Ze szklanej kuli to wyczytałeś, czy postawiłeś tarota ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zjedz popcorn i nie gwiazdorze już jest po mundialu Saudzi poczuli krew a Argentyńczycy potrzebują krwi.A Polacy jednym i drugim tej kwri upiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Szkoda Roberta=bo to wielki pilkarz..ale I czlowiek jestem pewny wygranej z "saudami co poczuli krew" do uslyszenia za pare dnipozdrawiam wszystkich znawcow...hehe Edytowane 22 Listopada 2022 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Tymczasem Francja - Australia 0:1Już 2-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 ....jak to mowi...przyslowiekarawana jedzie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 ....jak to mowi...przyslowiekarawana jedzie dalej....Już ze 150 razy wmawiałem sobie, że w następnym meczu będzie lepiej...Ile można się łudzić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Już ze 150 razy wmawiałem sobie, że w następnym meczu będzie lepiej...Ile można się łudzić?To nie oglądaj, dla zdrowotności lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Już ze 150 razy wmawiałem sobie, że w następnym meczu będzie lepiej...Ile można się łudzić?Będzie będzie Zrobimy 7 punktów i wychodzimy z grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) "Szkoda Roberta", "nic się nie stało" itd, itpPanowie Robert Lewandowski jest piłkarzem, taki ma zawód i z tego żyjeI z tego jak ten zawód wykonuje jako kibic laik i dyletant mogę go oceniać gdyż zdecydował się na grę w reprezentacjiI jako ten kibic oceniam iż nie dał radyGdyby strzelał kto inny i nie trafił oceniłbym go dokładnie tak samo Edytowane 22 Listopada 2022 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 "Szkoda Roberta", "nic się nie stało" itd, itpPanowie Robert Lewandowski jest piłkarzem, taki ma zawód i z tego żyjeI z tego jak ten zawód wykonuje jako kibic laik i dyletant mogę go oceniać gdyż zdecydował się na grę w reprezentacjiI jako ten kibic oceniam iż nie dał radyGdyby strzelał kto inny i nie trafił oceniłbym go dokładnie tak samoKolego masz racje zawiódł...w tym momeciei inni wielcy zawodzili....Szkoda ze nie mamy wiecej takich pilkarzy co czasem zawodza ale graja na takim poziomie jak ontyle odemnie--do meczu z Arabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 To trochę tak jak bym komuś spierdolił łazienkę (w sensie glazury np) a inwestor by mi powiedział że nic się nie stało bo wcześniej kilka łazienek wyszło dobrzeOceniam to co tu i terazNagrody za całokształt będą puźniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 ....takie zycie....taki sport....taki glazurnik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Trochę przysypiałem na meczu, mogłem przeoczyć, więc się zapytam. Czy, oprócz niewykorzystanego karnego, w całym meczu był jakiś strzał w światło meksykańskiej bramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ponoć wygrywają lepsi. Lepszym też szczęście sprzyja. Widocznie nasi piłkarze nie byli lepsi od piłkarzy Meksyku, aby ten mecz wygrać. A glazurnik jak jest dobry, to niech się realizuje w swoim fachu, a książki będą pisać inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Jeśli się ma taki zespół jak My, jeśli się ma taką taktykę jak My (murowanie bramki i ewentualną kontra lub stały fragment) czyli defensywną to nie ma co liczyć na dużo okazji do strzelenia gola w związku z czym należy wykorzystywać KAŻDĄ okazjęI w tym aspekcie RL niestety nie uniósł ciężaru odpowiedzialności i dał dupy po prostuW ten sposób mimo może nie najgorszej taktyki przegraliśmy tak naprawdę ten meczJak dla mnie-okazjonalnego oglądacza kopanej-to najgorsza taktyka. Odlądam od święta mecze dla przyjemności, dla radosnego futbolu, a w tym niczego takiego nie zobaczyłem. Destrukcja i zniechęcenie do oglądania. Kojarzy mi się to z niedawną Szwecją-flaki się wywracały od tych widoków. Nie będę się cieszył z takiej piłki tylko dlatego, ze Polska nie przegrała.Ale co kto lubi oczywiście. I nie mam o to pretensji do zawodników, bo ci grają to, co mają nakazane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Trochę przysypiałem na meczu, mogłem przeoczyć, więc się zapytam. Czy, oprócz niewykorzystanego karnego, w całym meczu był jakiś strzał w światło meksykańskiej bramki?W światło był, zdaje się jeden, chyba że się mylę?Jak mamy wygrać mecz, jeśli strzałów na bramkę nie ma? A stracić bramkę/i musimy przecież kiedyś, bramkarz i obrońcy to nie jest pełny mur ceglany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) 1. Czytając wasze komentarze......(przynajmniej niektóre).2. Diagnoza o ocena meczu.3. Prognoza na mecz z Saudami. Edytowane 22 Listopada 2022 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Już ze 150 razy wmawiałem sobie, że w następnym meczu będzie lepiej...Ile można się łudzić?od 86 tak sobie mowie i juz mi z tym dobrze ,idzie sie przyzwyczaić i dalej kibicowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Kurde zabrakło mi popcornu, tylu tu specjalistów...Oceńcie ich po mundialu ok ?(...) (...) Nie tacy zawodnicy karnych nie strzelali to po pierwsze a po drugie jak by kto inny strzelał a by nie trafił to było by jeszcze więcej pier....nia dlaczego nie Lewy To też tylko człowiek, sportowiec który oddał by wiele żeby strzelić w końcu swoja pierwsza bramkę na MŚ (...) Czy ktoś pamięta MŚ w Meksyku 1978 r.? Wówczas w meczu z Argentyną, "olimpijski król strzelców" K. Deyna nie strzelił karnego. Nie ma co ronić łez nad rozlanym mlekiem, gramy jak gramy, jednym Lewandowskim meczu się nie wygra. Podziękujmy Szczęsnemu, Glikowi i Bereszyńskiemu za remis.Od lat nie mamy selekcjonera z prawdziwego zdarzenia, a obecny to chyba największa klęska i nie odszczekam nawet jeśli wyjdziemy z grupy, bo to nie będzie jego żadna zasługa tylko zawodników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) Z Meksyku, to raczej nikt nie pamięta MŚ, bo odbyły się w Argentynie w 1978 r. Edytowane 23 Listopada 2022 przez Werem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Hehehe W punkt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Michniewicza zespoły zawsze grają to samo: autobus plus kontra. To bardzo skuteczne (pamięta ktoś Grecję w 2004) jak się nie ma artystów i nie trzeba wygrać (przeciwnik może poczekać = dlatego w Legii nie wyszło). Niestety ogląda się to ciężko (choć niektórzy cmokali na drużyny Mourinho). Niestety nie udało się w tym meczu przeprowadzić żadnej kontry (takiej klasycznej: 3 podania), wykorzystać karnego i rzutów rożnych. Przegrana Argentyny to dla nas bardzo ale to bardzo zła wiadomość, bo ostatni mecz nie będzie o pietruszkę i oszczędzanie sił na fazę pucharową + urosła Arabia Saudyjska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Wyglada na to że jak by nam się udało wygrać z Arabią to każdy nastepny mecz będzie o wszystko Fajnie by było jqk by Meksyk puścił z torbami Argentynę Wtedy dopiero było by ciekawie w ostatniej kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi