martek Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Oczywiście, że wygrana cieszy, natomiast sam styl gry pozostawia wiele do życzenia a Argentyna wykorzysta sytuacje, których Arabowie nie wykorzystali. kolego masz sporo racji I tez obawuam sie tego meczu....ale pilka jest nie przewidywalna Brawa dla Lewego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Mecz wyrównany ze wskazaniem na nas co pokazuje na jakim jesteśmy poziomieLewy nieźle, gol+asysta ale skuteczność ma hujowąI powtarzam że gdyby nie dał dupy z Meksykiem to było by pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Oczywiście, że wygrana cieszy, natomiast sam styl gry pozostawia wiele do życzenia a Argentyna wykorzysta sytuacje, których Arabowie nie wykorzystali. Brawa dla Lewego!Argentyna nie bedzie miąć tylu sytuacji co Arabia Po za tym dostanie dzisiaj łomot od Meksyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 chyba mamy zupełnie inne wyobrażenie na temat tej dyscyplinypozdrawiam!Piłkę oglądam okazjonalnie. Ale moim zdaniem to była inna drużyna niż z Mexykiem, stwarzali sytuacje podbramkowe, strzelali w światło bramki, nie było źle. Oczywiście nie było to spotkanie, którym można się zachwycać, jak grą piłkarzy Hiszpanii czy Brazylii, ale przynajmniej zęby nie bolały. Jak dla mnie, to całkiem strawne danie ten dzisiejszy mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Argentyna nie bedzie miąć tylu sytuacji co Arabia Po za tym dostanie dzisiaj łomot od Meksyku Skromny łomot na 1 w plecy wystarczy :-)A my z Argentyną obrona Częstochowy w stylu że żeby polecą i jedziemy dalej :-) Edytowane 26 Listopada 2022 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Mecz wyrównany ze wskazaniem na nas co pokazuje na jakim jesteśmy poziomieLewy nieźle, gol+asysta ale skuteczność ma hujowąI powtarzam że gdyby nie dał dupy z Meksykiem to było by pozamiataneOj tam, dał doopy, wcale nie. Karnego praktycznie sam wypracował i sam sobie spaprał. Nie mam żalu o tego karniaka.A dzisiejsze obie bramki, padły przede wszystkim dzięki Lewemu, on jest maszyną do wypracowywania sytuacji i w części zdobywania goli. Jak dla mnie, jego występy na razie na plusik. A na drugim biegunie Szczęsny, główny autor nie tracenia goli przez drużynę. Edytowane 26 Listopada 2022 przez Z.Milewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Pomyślcie teraz, że wystarczyło wygrać z Meksykiem i dzisiaj już byśmy świętowali...ech zawsze pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 chyba mamy zupełnie inne wyobrażenie na temat tej dyscyplinypozdrawiam!Didi z tego co widzę jesteś kibicem białobrązowych. Wniosek, że taki styl nie powinien być Ci obcy ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Pomyślcie teraz, że wystarczyło wygrać z Meksykiem i dzisiaj już byśmy świętowali...ech zawsze pod górkę.Arabia myślała że wystarczy wygrać z nami i awansują.... I się przeliczyła Na pewno szkoda tego meczu ale kto wie Może jeszcze dziś się będziemy cieszyć Jak Meksyk zrobi Argentynę to śmiem twierdzić że awans będzie bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Obowiązkiem było wygrać ten mecz. Wiadomo było już po losowaniu. Cieszmy się ze zwycięstwa, bo obowiązkowe zadanie zostało odrobione. Dziś zamiast euforycznych postów i prężenia muskułów powinien być niedosyt z niezdobytych trzech punktów z Meksykiem. Chyba, że są tacy, którzy widzą za tydzień Argentynę we łzach. Jeśli zgadzacie się z trenerem, że punkt zdobyty w pierwszym meczu był cenny, a o zwycięstwo było trudno, to oglądaliśmy inne mecze. O dziesiątej będzie wiadomo na czym stoimy. Piszę to, życząc reprezentacji jak najlepiej. To najlepiej to zajść na mundialu naprawdę daleko, a nie zrzucać klątwy, przełamywać się w strzelaniu goli, wmawiać sobie wiekopomny sukces, do którego jest kawał drogi...To jest turniej i ambicją każdej drużyny powinno być jego wygranie. Rzeczywistość zweryfikuje te ambicje w przypadku 31 uczestników. Chodzi o to by tej rzeczywistości nie pomóc. A tym było dla mnie granie na remis w pierwszym meczu. Przypomnę zwolennikom takiej taktyki kilka nacji: Brazylia, Francja, Belgia, Włochy, Meksyk i wspomniana Argentyna. Te reprezentacje zostały przez polską reprezentację wyeliminowane z MŚ. Po wygranych meczach. Przez polskich piłkarzy i polskiego trenera, a nie grupę nadludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Didi z tego co widzę jesteś kibicem białobrązowych. Wniosek, że taki styl nie powinien być Ci obcy .ich cenie za inne rzeczy,jeśli obracałeś się w klimacie, powinieneś czaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Czaję, obracałem się ????, ale też staram się oglądać wszystkie mecze... I jestem przyzwyczajony do cierpienia ????. Ps. Do tego jestem kibicem Narwi Ostrołęka i to już jest szczyt masochizmu. Zwłaszcza jak jedziesz na wyjazd do np. Świtu Staroźreby lub Markowii Marki. Edytowane 26 Listopada 2022 przez Mysha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Arabia myślała że wystarczy wygrać z nami i awansują.... I się przeliczyła Na pewno szkoda tego meczu ale kto wie Może jeszcze dziś się będziemy cieszyć Jak Meksyk zrobi Argentynę to śmiem twierdzić że awans będzie bliżej niż dalejGrzesiu chyba lepiej dla nas niech zagrają na remis :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Lewy znow karnego niee szczelil.....lobuz....znafcy z forum zniesmaczeni..... Edytowane 26 Listopada 2022 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Pewnie się tego nie dowiemy, ale jestem bardzo ciekawy, czy Michniewicz ma dokładnie rozpracowaną Francję, Danię, Tunezję i Australię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Pewnie się tego nie dowiemy, ale jestem bardzo ciekawy, czy Michniewicz ma dokładnie rozpracowaną Francję, Danię, Tunezję i Australię?zadzwon do niego.....ma I brazylie I rosje.... Edytowane 26 Listopada 2022 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Obowiązkiem było wygrać ten mecz. Wiadomo było już po losowaniu. Cieszmy się ze zwycięstwa, bo obowiązkowe zadanie zostało odrobione. Dziś zamiast euforycznych postów i prężenia muskułów powinien być niedosyt z niezdobytych trzech punktów z Meksykiem. Chyba, że są tacy, którzy widzą za tydzień Argentynę we łzach. Jeśli zgadzacie się z trenerem, że punkt zdobyty w pierwszym meczu był cenny, a o zwycięstwo było trudno, to oglądaliśmy inne mecze. O dziesiątej będzie wiadomo na czym stoimy. Piszę to, życząc reprezentacji jak najlepiej. To najlepiej to zajść na mundialu naprawdę daleko, a nie zrzucać klątwy, przełamywać się w strzelaniu goli, wmawiać sobie wiekopomny sukces, do którego jest kawał drogi...To jest turniej i ambicją każdej drużyny powinno być jego wygranie. Rzeczywistość zweryfikuje te ambicje w przypadku 31 uczestników. Chodzi o to by tej rzeczywistości nie pomóc. A tym było dla mnie granie na remis w pierwszym meczu. Przypomnę zwolennikom takiej taktyki kilka nacji: Brazylia, Francja, Belgia, Włochy, Meksyk i wspomniana Argentyna. Te reprezentacje zostały przez polską reprezentację wyeliminowane z MŚ. Po wygranych meczach. Przez polskich piłkarzy i polskiego trenera, a nie grupę nadludzi.kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczailijesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lattez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Tymczasem zapowiada się świetny mecz. Dania musi szukać trzech punktów. Francja nie odpuści. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Brawa dla naszych piłkarzy, dali nam świetne widowisko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczailijesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lattez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy.w takim razie jestem w stanie nawet w to uwierzyc,ale boje sie ze, czar tej wizji pryśnie w następnym meczubo nie dość ze będzie w hujowym stylu,to jeszcze p........a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczailijesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lattez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmyA gdzie ty się @didi cieszysz z tego zwycięstwa ? Bo na poprzedniej stronie jakoś tego widać nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Jasne ze ma plan. Francja, Dania to dosc podobna Maciej, troche przesadzasz z ta krytyka i pesymizmem. Mieli nas dzis rozniesc, a tak na prawde dostali najnizszy wymiar kary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Dobrze, że Lewandowski strzelił... i mam nadzieje, że to go odblokuje. Kolejny mecz na zero. Ja tam się ciesze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 A gdzie ty się @didi cieszysz z tego zwycięstwa ?Bo na poprzedniej stronie jakoś tego widać nie było.ciesze się .zapewniam cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi