Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

To dobre pytanie: p co przeszliśmy? dla statystyk, poprawy bilansu, sukcesu po 36ciu latach?

Przeszliśmy dzięki Szczęsnemu. I sukces Lewego to remis z Messim w niestrzelonych karnych.

Teraz Francja ... będzie bolało.

Szkoda mi Meksyku bo to oni zasłużyli na awans :rockon:

• Like 2

To dobre pytanie: p co przeszliśmy? dla statystyk, poprawy bilansu, sukcesu po 36ciu latach?

Przeszliśmy dzięki Szczęsnemu. I sukces Lewego to remis z Messim w niestrzelonych karnych.

Teraz Francja ... będzie bolało.

Szkoda mi Meksyku bo to oni zasłużyli na awans :rockon:

Bo to może zaprocentować w przyszłości, jak długo możemy tak źle grać...?

• Like 1

Jq pierd...

Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor

A tak nie było

Z grupy wyszliśmy i dalej źle

Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać

Ale nieee

Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle

Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizor

Edytowane przez Kaczor Donald
  • Like 3

A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada.   

• Like 6

Piotrze, jesteś za młody ????. Jedno dziś jest pewne. Krytykowanie Michniewicza za Meksyk można uznać za nieaktualne. Remis finalnie dał nam to samo miejsce w grupie. Pewnikiem jest też chyba taktyka na 1/8 finału. Od pierwszych minut gra na rzuty karne. Szykuje się niezła zabawa. Francuzi dzisiejszego wieczoru raczej nie narobili w majciochy.

• Like 1

A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada.

Kolego takie czasy....przegrac jak tak to sukces.. Edytowane przez martek

Jq pierd...

A tak nie było

Ale nieee

No a Ty dalej swoje :D zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie!

To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata :) zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować.

A co mi, tam marzyć można :D niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka.

• Like 3

Jq pierd...

A tak nie było

Ale nieee

Ale to nie chodzi o to ze jest zle bo wyszlismy z grupy. Jest zle bo te wklady do koszulek prezentuja poziom Wissy Szczuczyn i graja w cos czego Piłką Nożną nazwać nie można. Selekcjoner od Fryzjera, prezes bez pojecia i najlepszy napastnik ktory drepcze jak panienka. To jest problem.

• Like 1

No a Ty dalej swoje :D zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie!

To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata :) zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować.

A co mi, tam marzyć można :D niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka.

Nic się w życiu nie udaje ...

Nie mamy drużyny ale co był by ze mnie za kibic jak bym miał oglądać mecz i od razu założyć że przegramy

Trochę wiary

Nigdy nie byliśmy i mie będziemy podega piłkarska ale jak by nie było

16 drużyn zostaje a my jesteśmy w gronie tych 16 i to mnie cieszy

Z Francja Bedzie ciężko ale kciuki trzymać trzeba ;)

• Like 5