godski Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Awans jest ale gra marna, bardzo marna. Gdyby Argentyna potrzebowała 4 bramek to by je strzeliła. Bawili się z nami. Teoretycznie zwyciężców się nie sądzi, ale... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 To dobre pytanie: p co przeszliśmy? dla statystyk, poprawy bilansu, sukcesu po 36ciu latach?Przeszliśmy dzięki Szczęsnemu. I sukces Lewego to remis z Messim w niestrzelonych karnych.Teraz Francja ... będzie bolało.Szkoda mi Meksyku bo to oni zasłużyli na awans 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 To dobre pytanie: p co przeszliśmy? dla statystyk, poprawy bilansu, sukcesu po 36ciu latach?Przeszliśmy dzięki Szczęsnemu. I sukces Lewego to remis z Messim w niestrzelonych karnych.Teraz Francja ... będzie bolało.Szkoda mi Meksyku bo to oni zasłużyli na awans Bo to może zaprocentować w przyszłości, jak długo możemy tak źle grać...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 A wszystko dzięki W. Szczęsnemu. Jemu należy się szacunek, reszta totalna amatorka. Jakby nie patrzeć jeszcze jeden mecz naszych skomentujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 No to na chwilę obecną mamy narodowy dramat z happy endem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Już wystarczy tych upokorzeń.Nie nie pomachajmy jeszcze szabelką, jakoś to bedzie, może się nie zawali, może wylądujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Na Francję trener wyciągnie asa z rękawa i po męczu Francuzi pojadą do domu przełknąć żabkę Edytowane 30 Listopada 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Przemku ile Twoim zadaniem da się tak ''ślizgać ''?Nie da się już :-)Francja nas wyprostuje i to bez dwóch zdań. Przed mundialem brali byśmy to w ciemno ale nikt nie sądził że się to tak poukłada. Edytowane 30 Listopada 2022 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 ostro.....Francje sie pyknie.... tragedia....w szesciu rozmiarach...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ale za to jakie optymistyczne tytuły jutro wszędzie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Kto pamięta kiedy ostatnio wyszliśmy z grupy?Miesiąc przed moim urodzeniem z 3 miejsca. Potem 0:4 z Brazylią.Mecz był wyjątkowo słaby. Nie zrobiliśmy nic.Ale wynik korzystny, idziemy dalej!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Na Francję trener wyciągnie asa z rękawa i po męczu Francuzi pojadą do domu przełknąć żabkę Oj Grzesiek ...mocną masz wiarę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Nie nie pomachajmy jeszcze szabelką, jakoś to bedzie, może się nie zawali, może wylądujemy...Co, my, my nie wylądujemy?!!! My jesteśmy jak ta mysz, co zmówiła dwie sety i kazała budzić kota. Bo w życiu trzeba mieć fantazję, aby go posmakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Jq pierd... Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor A tak nie było Z grupy wyszliśmy i dalej źle Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać Ale nieee Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizor Edytowane 30 Listopada 2022 przez Kaczor Donald 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz tak na chłodno, po meczu, graliśmy kiepsko, ale 80% trybun wyło za Argentyną, a nasze nastawienie było takie, że nie musimy wygrać. Kolejne mecze to już gra o zwycięstwo i może być różnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Piotrze, jesteś za młody ????. Jedno dziś jest pewne. Krytykowanie Michniewicza za Meksyk można uznać za nieaktualne. Remis finalnie dał nam to samo miejsce w grupie. Pewnikiem jest też chyba taktyka na 1/8 finału. Od pierwszych minut gra na rzuty karne. Szykuje się niezła zabawa. Francuzi dzisiejszego wieczoru raczej nie narobili w majciochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 zielinski...zaginal w akcji....tak jak reszta chlopakow....Krycha bez komentarza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada. Kolego takie czasy....przegrac jak tak to sukces.. Edytowane 30 Listopada 2022 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Jq pierd... Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor A tak nie było Z grupy wyszliśmy i dalej źle Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać Ale nieee Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizorNo a Ty dalej swoje zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie! To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować. A co mi, tam marzyć można niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 A teraz do żon kto je ma a kto nie to na giełdę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Jq pierd... Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor A tak nie było Z grupy wyszliśmy i dalej źle Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać Ale nieee Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizorAle to nie chodzi o to ze jest zle bo wyszlismy z grupy. Jest zle bo te wklady do koszulek prezentuja poziom Wissy Szczuczyn i graja w cos czego Piłką Nożną nazwać nie można. Selekcjoner od Fryzjera, prezes bez pojecia i najlepszy napastnik ktory drepcze jak panienka. To jest problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Pomijając że Francja nas rozjedzie to odnośnie meczu.Zachowanie Messiego po walce z Lewym . Jak mała dziewczynka gdy ktoś jej zabawkę zabrał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 No a Ty dalej swoje zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie! To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować. A co mi, tam marzyć można niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka.Nic się w życiu nie udaje ... Nie mamy drużyny ale co był by ze mnie za kibic jak bym miał oglądać mecz i od razu założyć że przegramy Trochę wiary Nigdy nie byliśmy i mie będziemy podega piłkarska ale jak by nie było 16 drużyn zostaje a my jesteśmy w gronie tych 16 i to mnie cieszy Z Francja Bedzie ciężko ale kciuki trzymać trzeba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Zawsze się człowiek zastanawia czy będzie pił z żalu po takim meczu czy ze szczęścia. Dzisiaj można hybrydowo. Oba powody pasują. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi