coma Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Ale będzie wysyp memów o sąsiadach Było się nie śmiać z Lewandowskiego? Karma! Edytowane 1 Grudnia 2022 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zakrywam usta. By ukryć uśmiech. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 To jednak są jajca, pierwszy raz niemcy będą oglądać mecz Polaków z lewym przed telewizorem. Zawsze było odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 ..."niemcy" z małej litery! ... symbol czasów!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Ale będzie wysyp memów o sąsiadach Było się nie śmiać z Lewandowskiego? Karma!Dobre. Klasyka gatunku. Jutro będę szukał na yt przeróbki Upadku. Internecie, nie zawiedź mnie ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Bylem na tych meczech z zaprzyjaznionymi Japonczykami Pol baru Niemcow, sporo Hiszpanow, Japonczykow i troche ludzi z Kostaryki. Dzialo sie No i ja, najlepsze wydanie 'schadenfreude' kibicujacy Niemcom szybkiego powrotu do domu Miny somsiadow po meczu bezcenne Szkoda ze nasi nie portafia tak zagrac jak JP czy nawet Kostaryka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 ..."niemcy" z małej litery! ... symbol czasów!!! Bob, odpadli to z małej. Celowo tak napisałem, licząc na czyjąś miłą uwagę, ale trafiła się tylko Twoja niestety słaba, bo żadnego na ch..., ani na p..., ani k..., nie było. Choć przekazem podprogowym, dowaliłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Bo jak Wszystkim wiadomo, moją pasją i powołaniem jest niszczenie i poniżanie innych ludzi ... podprogowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Rano nauczyłem swoich starszaków pierwszego niemieckiego słówka. To oczywiście schadenfreude.Połowa Europy się cieszy i cytując klasyka "nikt nam tej radości nie odbierze" Mecze były fajne. Spodziewałem się lepszej gry po Chorwatach, ale cóż. Czarny Milik załatwił Belgom powrót do domu.Dziś czekam na Ghana - Urugwaj oraz Serbia - Szwajcaria.W pierwszym nie wiem komu kibicować, drużyna afrykańska gra bardzo ładnie, Urugwaj lubię, niech wygra lepszy.W drugim jestem za Serbami, ale faworytem Szwajcaria.Dzięki wczorajszym wynikom czeka nas ciekawe spotkanie Hiszpanii z Marokiem. Odniosłem takie dziwne wrażenie, że te nacje nie pałają do siebie miłością Już sobie wyobrażam ulice Melilli... Edytowane 2 Grudnia 2022 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Można kibicować Serbom, tak jak i ich przyjaciele Rosjanie .Hiszpania jest faworytem w meczu, ale Maroko wygrało swoją grupę , co daje im pewną nadzieję. Jednak stawiam na Hiszpanię, to dojrzała drużyna i nastawiona spokojnie na większy sukces, a Maurowie pewnie będą szaleć, zaniedbując to i owo w polu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Można kibicować Serbom, tak jak i ich przyjaciele Rosjanie .Hiszpania jest faworytem w meczu, ale Maroko wygrało swoją grupę , co daje im pewną nadzieję. Jednak stawiam na Hiszpanię, to dojrzała drużyna i nastawiona spokojnie na większy sukces, a Maurowie pewnie będą szaleć, zaniedbując to i owo w polu. Ruskie lubią też zupę grzybową, kiszone ogórki, pierogi i wódkę. Czytają Dostojewskiego, Tołstoja i Czechowa.Jedzenie wyrzucić, książki spalić. Spod lodu koniecznie nie łowić Edytowane 2 Grudnia 2022 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ruskie lubią też zupę grzybową, kiszone ogórki, pierogi i wódkę. Czytają Dostojewskiego, Tołstoja i Czechowa.Jedzenie wyrzucić, książki spalić. Spod lodu koniecznie nie łowić Będziesz kibicował Serbom, w podziękowaniu za Tołstoja, pierogi, wódkę i możliwość łowienia spod lodu ??? Jeśli nie, to może za to:https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1032915/karygodne-zachowanie-serbow-zobacz-jaka-flage-wywiesili-w-szatni? Można i tak. W tym spotkaniu nie mam swoich ulubieńców, ale będę kibicował nie przeciwko Serbii, a za Szwajcarią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Tak sobie czytam ten wątek i kurczę jestem szczęśliwym człowiekiem. Na mistrzostwach/igrzyskach kibicuję drużynom, których gra mi się bardziej podoba i niespecjalnie się wgłębiam czy 100 lub 200 lat temu czyjś pradziadek coś nawywijał. Wyjątek stanowią nasi reprezentanci. Tu kibicuję niezależnie od stylu, choć "imitacja gry" w ostatnich minutach meczu z Argentyną mocno mnie zirytowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jeszcze w pół finale trafimy ponownie na Argentynę i się srogo odegramy. PSNie wiedziałem, gdzie to napisać, czy tutaj, czy w "Jerkbait się śmieje". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Gryzoń i spółka nieźle zaczęli, czy Ghana się pozbiera? Edit:Znalazlem kryterium na ten mecz;)Gdzie wole na ryby?Wygrywa Urugwaj, bo ma golden dorado i lepsze hotele Edytowane 2 Grudnia 2022 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Urugwaj do domciu Korea na farcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 To ja troszkę inaczej: o 20:00 zaczyna się GROMDA 11 [emoji6][emoji1320] A Korea przechodzi dalej, dwa azjatyckie zespoły już. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Nudy, wygra Domalik Ale jaja, Urugwaj, Ghana do domu, a Polska dalej w grze. Pewnie sam Leo powiedzial po meczu Lewemu "byliscie swietni, do zobaczenia w polfinale". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Urugwaj do domciu Korea na farcie Te wszystkie farty może tu nie są takimi "fartami"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Szczęście sprzyja waleczniejszym choć czasami robi wyjątki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Te wszystkie farty może tu nie są takimi "fartami"...W niedzielę będzie największy fart tych mistrzostw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Przed chwilą oglądałem wywiad, w którym Szpakowski narzekał na styl w jakim Polska awansowała. Doznałem olśnienia. Michniewicz jest geniuszem! To że awans to pikuś, ale to że po awansie nikt nie sika w majtki ze szczęścia, nie zachwyca się i nie widzi już w naszych piłkarzach miszczów świata to dopiero majstersztyk! I wprawdzie nie spodziewam się, ale też nie zdziwię się zbytnio, jak faktycznie w niedzielę po obrzydliwym meczu Francja przegra w karnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Moze nie. Mistrzowie swiata musza w koncu wyczerpac limit szczescia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Kibic ????https://youtube.com/shorts/w7jdWAACY7Q?feature=share 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi