korol Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Dzis sie nie natrudzili. W koncowce nie chcialo juz sie im wychodzic z kolejnymi kontratakami. Jednostronne spotkanie, gole po ladnych akcjach, poza tym fartownym dla Amerykanow. Tak czy inaczej wolalbym Holandie od Francji. Mocniejsi od nas, ale przy sprzyjajacej konstelacji gwiazd do pokonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Dzis sie nie natrudzili. W koncowce nie chcialo juz sie im wychodzic z kolejnymi kontratakami. Jednostronne spotkanie, gole po ladnych akcjach, poza tym fartownym dla Amerykanow. Tak czy inaczej wolalbym Holandie od Francji. Mocniejsi od nas, ale przy sprzyjajacej konstelacji gwiazd do pokonania.Poczekaj do jutra Zobaczysz jak Francuzi będą "przełykać żabę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Czekam. Wiadomo, ze jakas tam czesc chce wierzyc w powodzenie. W koncu to nasza reprezentacja, ale rywal top, byc moze najmocniejszy w calej stawce. Mam nadzieje na atak Lewy + Milik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Tak sobie patrzę i nie wierzę,bo okazuje się, że Argentynę też można atakować,nie trzeba się tylko bronić! Edytowane 3 Grudnia 2022 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 1-0 dla Argentyny[emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Marcin, ale jak widać, atakowanie skończyło się szybszą stratą bramki. ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Marcin, ale jak widać, atakowanie skończyło się szybszą stratą bramki. ????????????????Jednak wolę jak drużyna traci bramki grając a nie stojąc! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Messi już stary ale dotknięcie zostało, w zasadzie wykorzystał jedyną okazję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Argentyna wygrywa, ale gra kompletny piach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Argentyna wygrywa, ale gra kompletny piach...Porównujesz do gry Naszej reprezenacji? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Porównujesz do gry Naszej reprezenacji? Z nas nikt faworyta nie robil, a jak na faworyta to piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Argentyna gra żeby wygrać jak najmniejszym nakładem siłNie natrudzić się, nie zmęczyć bo to przecież turniejWiara w siebie czyni cuda (przynajmniej u niektórych) choć jest zawsze szansa że się przejadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Gol dla Australii! Można?Trzymam za nich kciuki! Edytowane 3 Grudnia 2022 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Mówcie co chcecie Messi jest wielki, tylko Lautaro Martinez nie chce z tego skorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Tak mało brakowałoEch ...szkodaPostawili się i prawie dociągnęli do dogrywki Edytowane 3 Grudnia 2022 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Messi jest wielki! Szacunek dla Australii! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Fajny mecz, dobrze się oglądało. Jutro jadę na ryby, później do roboty, nie muszę oglądać naszych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zajebiste...Który z Polaków spędził najwięcej czasu w polu karnym Argentyny? Szymon Marciniak ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Czas na Fury-Chisora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Obejrzałem.i już widzę jaka jest miara katastrofy naszej RN a uświadomili mi to Australijczy.Zespol który nie ma gracza nawet zbliżonego jakością do RL czy (podobno) Zielinskiego GRA przeciwko Argentynie. Gra a nie udaje ,ma swoje szanse dzieki swojej grze i mentalowi.W odróżnieniu od tego co gra paka Michniewicza, bo tego nawet antyfutbolem nie da sie nazwać. Wszystkim zadowolonym z awansu zazdroszczę dobrego samopoczucia.Ja się wstydzę, o jutrze nawet nie ma co pisać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 No i po wszystkim. Chisora, to żaden przeciwnik dla Fury'ego. Usyk nieciekawą miał minę... Ps. kolega twierdzi, że Chisora miał na spodenkach reklamę ciekawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Na Furego nie wstawalem. Uznalem, ze przeciw Chisorze nie warto. Chce dla niego Usyka!!! Meczyk sympatyczny, bo Australia probowala, ale umowmy sie, tam bylo blizej do 4:1 niz 2:2. Bez nerwow, rozkladaja sily. Messi w formie.Pozegnanie Australii w miare mile, bo z golem przeciwko faworytom. No i po niezlym dryblingu.Szkoda, ze z nimi nie gralismy, powaznie. A juz dzis Francja. Wlasnie czytam Listy z Afryki Sienkiewicza. Tak mi sie skojarzylo. Ogladalem wczoraj konferencje. Milik na luzie, pewny siebie. Zielinski sprawial wrazenie, jakby cos zjadl i mu zaszkodzilo. Czeslaw standardowo, jak zawsze powiedzialbym. PSPiotrek wizualnie troche jakby syn Czeslawa, dosc podobni, jak razem usiedli. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 @drag może dlatego, że nie jestem fanem piłki nożnej, jestem w stanie docenić sukces na miarę naszej reprezentacji. :-) Bo tak, awans jest sukcesem. Tyle że jest takim misiem na miarę naszych możliwości. Zupełnie nie rozumiem ubolewania nad brakiem stylu. Bo to oznacza, że wcześniej grali ładnie, na boisku dawali z siebie wszystko, gryźli murawę, zostawiali serce. Przez ponad 30 lat starałem się oglądać wszystkie mecze reprezentacji (przynajmniej te o coś) i jakoś kurcze tego nie zauważyłem, może bywały pojedyncze zrywy, ale zaraz gra wracała do dość opłakanej normy. Na tym Mundialu zagrali to co zwykle z lepszym skutkiem i tyle. Chcesz ładnej gry, walki, woli zwycięstwa, nie pękania przed przeciwnikiem w wykonaniu polskiej reprezentacji? Proponuję siatkówkę, w koszykówce też się zdarza, było i może będzie w ręcznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Sukces? Największy od 36 lat? Odnoszę wrażenie, że kibice piłki nożnej są bezustannie przygotowywani do odgwizdania naszych pożegnań z udziałem w dużych imprezach. Usłyszałem nawet opinię, że powinni się cieszyć z tego, że Michniewiczowi udało się osiągnąć cele wyznaczone mu przez Kuleszę. Jakiś absurd. Jak można mówić na prawo i lewo o sukcesie po tym co obejrzeliśmy? Przynajmniej ugryźmy się w język i poczekajmy. Wyciąganie tych 36 lat to klasyczna propaganda sukcesu. Cofnijmy się jeszcze o cztery lata i oceńmy nasz występ. Połowa drogi. I tu i tu szmat czasu. My wyczołgaliśmy się z grupy, w porównaniu z takimi Japończykami, czy Marokiem. Oni mogą tryskać dumą po wyeliminowaniu Niemców i Belgów. Oni mogą być szczęśliwi z wyprzedzenia Hiszpanii i Chorwacji. My możemy, co najwyżej zacisnąć kciuki i czekać na cud. Michniewicz swoją taktyką rzucił nas w objęcia Francji. Nie widziałem choć jednej próby spotkania się z Australią w 1/8. Wtedy moglibyśmy odważnie mówić o ćwierćfinale. Teraz zostały kiepskie dowcipy o skuterach i Mbappe. Jeśli to zasłona dymna, to jesteśmy w tym mistrzami Świata. Z wypiekami na twarzy usiądę o czwartej przed tv. Jestem niezmiernie ciekaw naszej gry. Na półmetku turnieju. Półmetku, który dla nikogo nie powinien być sukcesem. Amerykanie płakali po wczorajszym meczu. Ze szczęścia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Sukces? Największy od 36 lat? Odnoszę wrażenie, że kibice piłki nożnej są bezustannie przygotowywani do odgwizdania naszych pożegnań z udziałem w dużych imprezach. Usłyszałem nawet opinię, że powinni się cieszyć z tego, że Michniewiczowi udało się osiągnąć cele wyznaczone mu przez Kuleszę. Jakiś absurd. Jak można mówić na prawo i lewo o sukcesie po tym co obejrzeliśmy? Przynajmniej ugryźmy się w język i poczekajmy. Wyciąganie tych 36 lat to klasyczna propaganda sukcesu. Cofnijmy się jeszcze o cztery lata i oceńmy nasz występ. Połowa drogi. I tu i tu szmat czasu. My wyczołgaliśmy się z grupy, w porównaniu z takimi Japończykami, czy Marokiem. Oni mogą tryskać dumą po wyeliminowaniu Niemców i Belgów. Oni mogą być szczęśliwi z wyprzedzenia Hiszpanii i Chorwacji. My możemy, co najwyżej zacisnąć kciuki i czekać na cud. Michniewicz swoją taktyką rzucił nas w objęcia Francji. Nie widziałem choć jednej próby spotkania się z Australią w 1/8. Wtedy moglibyśmy odważnie mówić o ćwierćfinale. Teraz zostały kiepskie dowcipy o skuterach i Mbappe. Jeśli to zasłona dymna, to jesteśmy w tym mistrzami Świata. Z wypiekami na twarzy usiądę o czwartej przed tv. Jestem niezmiernie ciekaw naszej gry. Na półmetku turnieju. Półmetku, który dla nikogo nie powinien być sukcesem. Amerykanie płakali po wczorajszym meczu. Ze szczęścia?Widzisz Sam napisałeś że będziesz czekal do 16 na mecz Jqk by odpadli to nie miał bys na co czekać Tak poważnie to cudów nie oczekuje ale kibicować trzeba i wierzyc ze bedzue dobrze .Jak mają teraz przegrac to po walce, tylko co będzie jak gierka będzie w oczy bolała a zrobią 1:0 ? Dalej będzie że ch...a graja a to był słabszy mecz Francji ? Albo jak przegrają z piękną gra np 6-0 To daje będzie że nie umieją bronić Zawsze będzie źle Ja wierzę że odprawia dziś Francję i zamkną buzię niedowiarkom Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi