Artek Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Chyba oglądasz inny mecz?!Faktycznie inny mecz oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) 3:1 Koniec Wstydu nie ma Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Się ciekawie dzieje w końcówce meczu ????3:1 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Wiem że to już bez znaczenia ale dawanie dupy chyba się RL spodobało bo strzelanie 1 na 3 karne to już lekka żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ponoć ma tak długo powtarzać aż strzeli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Bo nam się po prostu, dzisiaj ta bramka się należała!!!!!!!!!!!!Z mojej strony wielkie ukłony dla drużyny Edytowane 4 Grudnia 2022 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Karny pokazał że Lewy nie jest w formie.Nie było tragedi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jestem Przemku. Czy to mnie wzywałeś do tablicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Szkoda że Grosik dostał szansę gry tak późno :-( 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dziś wystawienie w skladzie lewego i pozniej zalewskiego to najgorsze możliwe wybory. Tylko jaki nasz trener ma na tyle własny kręgosłup, aby zmienić lub nie wystawić lewego. Nadal uważam, że lewy to świetny piłkarz, ale nie każdy ma codziennie dobry dzień i czasem chwila na ławce nikomu nie zaszkodziła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Turniej słaby w wykonaniu reprezentacji.A sam dzisiejszy mecz bardzo mi się podobał. Zagraliśmy mecz '' o honor '' I ten honor został uratowany mimo porażki. Dziękuję za emocje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Szkoda że Grosik dostał szansę gry tak późno :-(Szkoda, bo przez kilka minut zrobił różnicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Hmmm...albo nie,nic nie napisze.Mam najwyraźniej inne oczekiwania niż większość kibiców, także tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Szkoda że Grosik dostał szansę gry tak późno :-( Mógł go w 60 minucie wpuścić Kto wie czy nie był by to strzał z dychę Było ciężko Ale wstydu nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zalewski to powinien najwyzej trawę kosić, a nie grać w piłke w dniu dzisiejszym.To co powiedzieć o Krychowiaku? On musi mieć teczkę na wszystkich selekcjonerów albo kogoś wysoko w PZPN. To aż nieprawdopodobne żeby taki antytalent biegał w pierwszym składzie. Szkoda, że Grosicki nie grał od początku. Ale ogólnie wstydu nie ma, dużo lepiej się dzisiejsze widowisko oglądało. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Lewy dziś bardzo słabo . Ale ogólnie wstydu nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Wstydu nie było. Kilku chłopaków zaimponowało. Gdybać nie ma sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Najwiekszy Plus turnieju - Bereszynski.Najeiekszy Minus - Lewandowski + Reszta Wkładów. Nie ma druzyny, selekcjonera prezesa itd. Na Ojro za dwa lata powtorka o ile wejdziemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) EF869708-4F6F-4FDD-B5CB-FC785ED3206A.jpegPadłem [emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Tak słucham naszych komentatorów, z Mistrzem Borkiem na czele i jedno pytanie mi się nasuwa. Czy gloryfikowanie miernoty sprawi że będzie lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Niby nr 10 zawsze zobowiązywał do gry na wysokim poziomie , ale turysty futrzaka to nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 To nie będzie krytyka, bo zaraz odezwą się "wierni po porażce". To refleksja bez emocji i chłodna kalkulacja. Dziś widziałem drużynę, która nie przestraszyła się Francuzów. Każdy grał swoje, to co robi na codzień w klubie. Każdy sprawiał wrażenie, że czuje się z tym, jak ryba w wodzie, a gra sprawia mu radość. W ostatnich minutach wszedł rezerwowy, który pierwszy raz powąchał murawę, a okazał się realnym zagrożeniem dla francuskiej obrony. Moim zdaniem ta drużyna złapała oddech i wynikało to ze zmiany taktyki. Straciliśmy trzy bramki, w tym jedną z kontry i dwie broniąc się głęboko. Przegraliśmy zasłużenie, choć stworzyliśmy sytuacje, by wynik wyglądał inaczej. W pięć sekund oddaliśmy trzy strzały na bramkę, wobec siedmiu oddanych w poprzednich trzech meczach. Po Meksyku i Arabii Saudyjskiej mieliśmy cztery punkty i od pierwszego miejsca w grupie dzielił nas remis. Jasne też było, że ten remis może premiować nas spotkaniem z Australią. Mam niedosyt, bo przeciwko Argentynie ustawiliśmy autobus. Czy można i trzeba było z nią zagrać tak, jak dziś? Nie widzę argumentów przeciw takiej taktyce. Tym bardziej, że dzisiejszy wynik nie dowodzi, iż skończyłoby się to pogromem. Mieliśmy wówczas handicap dwóch bramek, które de facto i tak straciliśmy. Na takim turnieju prócz dyscypliny trzeba wykazać się odwagą. A tak do kraju wróci jeden wygrany. I to ten, u którego koniunkturalizm wygrał z odwagą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Pewne jest że jedziemy do domu :-)Kylian pięknie udowadnia za co mu płacą te worki ojro :-)Ps. Piękne zachowanie Farncuzów po meczu. Bez przesadnej celabracji i uściski z naszymi " orłami" :-)Szacun Edytowane 4 Grudnia 2022 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Teraz pewnie przyjdzie czas podsumowań. Na wiosnę ruszą eliminacje ME, ale pewnie w zmienionym składzie. Czy Czesiem na ławce, nie wiadomo. Myślę, że kilku starszych pożegna się z reprezentacją. I znowu rozpocznie się nowy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi