Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak to jest: lepiej wygrać w fatalnym, karygodnym stylu, czy przegrać po dobrej, miłej dla oka grze?

Cele powinny być SMART. Czyli między innymi achievable.

I teraz pytanie, wygranie mistrzostw jest dla nas achievable?  :)

Korol, litości, po co Ci ta angielszczyzna, naprawdę nie potrafisz napisać tego bez tych okropnych wtrętów?

Nie sądzę, żeby jakiś cel był osiągalny, dla kogoś, kto z góry zakłada, że go nie osiągnie ;).

• Like 1

Zarzut niesprawiedliwy. Akurat ja bardzo rzadko stosuję zapożyczenia. Uwierz, że w debatach częściej rzucam cytatem z Norwida, czy też Paderewskiego niż korpo-mową.
Po prostu SMARTa się nie tłumaczy, a jakbym napisał osiągalny, nie byłoby spójne z literą A.

• Like 1

Determinacji nie widziałem przede wszystkim u trenera i jego szefa. Jest zbyt dużo argumentów na poparcie tezy, że pojechaliśmy do Kataru tylko po to, żeby wyjść z grupy. Seria nieszczęśliwych zdarzeń to konsekwencja takiego nastawienia.

Żeby nawet zorali zębami murawę to Ty napiszesz że nie widziałeś determinacji :-)

W jakim celu bijesz tą pianę?

Bo pofatygowałem się przeczytać Twoje wpisy w innych tematach i tam jest to samo.

A poza tym to zastanawiam się czy godzień jestem coś tu pisać skoro jesteś wybitnym znawcą chyba w każdym temacie. Chyba bo w szoku byłem że raz czy dwa o coś zapytałeś na jerku :-)

Ps. Robię to samo co Ty a napisałeś o tym w dziale muzyki :-)

• Like 2

Stoję sobie w kolejce po odbiór wyników prześwietlenia mojej rodzicielki. Doświadczając dobrobytu naszej służby zdrowia. Przeglądam sobie internet... I znalazłem informację że chłopaki za awans z grupy dostali obietnicę wypłaty 30 baniek od pana premiera. Ciekaw jestem co na to powiedzieliby moi współstacze????????????.

Errata rzecznik rządu powiedział, że to będzie fundusz na wsparcie piłki nożnej. Czyli chłopaki walczyli dla dobra wspólnego.

Edytowane przez Mysha
  • Like 2

Przemku, ależ po co tyle nerwów? Chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca mój żart skierowany do SOB-a. Żadnym znawcą nie jestem, a ten dział jest miejscem wymiany poglądów. Nie znaczy to chyba, że należy w nim pisać o wszystkim wyłącznie w superlatywach, a wszelkie kręcenie nosem jest niepożądane. Jeśli nie podobają Ci się moje poglądy, przesyłam wyrazy szacunku. Świadczy to o Tobie dobrze, bo znaczy że masz swoje. Spieranie się w jakiejkolwiek kwestii też nie jest niczym złym, a często przynosi korzyść. Ważny jest umiar, a w przypadku jego braku czujne oko Moderacji ????.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 2

Bylem za Chorwacja, ale dzis nie powalila. Bramkarz bohaterem.

U nas jakies szambo zaczelo wybijac, sprzeczaja sie o kase. Wg doniesien Lewy zaluje biedniejszym kolegom, ktorzy nie pograli. Nie wiem ile w tym prawdy, ale bylby to wyjatkowo glupi ruch pod wzgledem PR, znaczy sie wizerunku.

• Like 2

Bylem za Chorwacja, ale dzis nie powalila. Bramkarz bohaterem.

U nas jakies szambo zaczelo wybijac, sprzeczaja sie o kase. Wg doniesien Lewy zaluje biedniejszym kolegom, ktorzy nie pograli. Nie wiem ile w tym prawdy, ale bylby to wyjatkowo glupi ruch pod wzgledem PR, znaczy sie wizerunku.

Prezes z lapanki, selekcjoner od fryzjera, wklady jak było widac, atmosfery brak - Burdel. A pol narodu pieje z zachwytu bo wyszlismy z grupy.

Posluchajcie Wichniarka co mowi na kanale sportowym w temacoe gry w reprezentacji Chorwacji i zamknijmy dyskusje.

Edytowane przez ŻoliborzFishingTeam
  • Like 1