Gość Mysha Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Sędziowanie Marciniaka bezbłędne i przede wszystkim bardzo pewne, pokazał obu drużynom, że to On rządzi.Ten mecz pokazał, że Polacy mogą sensownie zaprezentować się podczas mistrzostw świata. Niestety nie biegali oni z orłem na piersi, a jedynie z plakietkami sędziowskimi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Mamy najlepszych …….. sędziów na świecie, BRAWO Szymon Marciniak i ekipa[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]Swoje w pełni zasłużone medale dostali[emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1628] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Chyba, nie było jeszcze wspomniane o Michale Oleksiejczuku? Również piękny finał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Leo tulił i całował puchar, jak by małe dziecko trzymał w ramionach ... wzruszająca scena 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Trzeba byc jednak obiektywnym i wytknąć jeden błąd Marciniakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Skończą się dywagacje czy Messi jest lepszy od Maradony. Diego to nieśmiertelna legenda, ale Messi piłkarsko go przerasta. Byłem za Francją, ale z przebiegu meczu Argentyna zasłużyła na ten tytuł. Sędziowanie Marciniaka bezbłędne i przede wszystkim bardzo pewne, pokazał obu drużynom, że to On rządzi.To było spotkanie dwóch równych drużyn i przegrana każdej z nich nie mogłaby spowodować, że ta miałaby się czuć pokrzywdzona. Obie drużyny były godne siebie. Pasiaki miały przewagę przez większą część meczu, fakt, ale Francuzi odgryzali się godnie i nie nie umniejszałoby Mundialowi, gdyby to oni wzięli Nike.Niech będzie, że Francja zasłużyła nieco mniej niż Argentyna, to najbardziej sprawiedliwe zakończenie i ocena. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Trzeba byc jednak obiektywnym i wytknąć jeden błąd Marciniakowi ...no dawaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Cudowny Finał i Brawa dla Argentyny i Francji za przepiękny piłkarski Spektakl.No nikt nie wspomniał to ja muszę.Dziękuję Dariuszowi Szpakowskiemu "Szpakowi" za te wszystkie Mundiale które prowadził.Były "babole" ale i tez napięcie które nie każdemu komentatorowi się udawało.Dzięki Szpaku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 ...no dawaj?Też bym chciał wiedzieć…. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Czekałem na ten dzień tyle lat i brakuje teraz słów... Życie napisało przepiękną historię. Nerwy mam zszargane do granic, ale mecz i jego wynik nie do zapomnienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 To było spotkanie dwóch równych drużyn i przegrana każdej z nich nie mogłaby spowodować, że ta miałaby się czuć pokrzywdzona. Obie drużyny były godne siebie. Pasiaki miały przewagę przez większą część meczu, fakt, ale Francuzi odgryzali się godnie i nie nie umniejszałoby Mundialowi, gdyby to oni wzięli Nike.Niech będzie, że Francja zasłużyła nieco mniej niż Argentyna, to najbardziej sprawiedliwe zakończenie i ocena.Nie sposób się nie zgodzić, to był mecz dwóch równych drużyn. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Bohaterowie finału. Messi, Mbappe, di Maria... Dla mnie heroiczni de Paul i Mac Allister. Poświęcenie dla drużyny i kraju, czekającego długie 36 lat bez precedensu. Edytowane 18 Grudnia 2022 przez Maciej W. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Jest coś co nas zbliża do Argentyny. 36. Oni tyle lat czekali na trzeci tytuł a my na wyjście z grupy? Edytowane 18 Grudnia 2022 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 ...no dawaj?Jeden jedyny według mnie blad to wtedy kiedy po akcji Comana nie zastosował przywileju korzyści ,mogl to puscic i nie wiadomo jak by to sie mogło skonczyc a poza tym TOP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jeden jedyny według mnie blad to wtedy kiedy po akcji Comana nie zastosował przywileju korzyści ,mogl to puscic i nie wiadomo jak by to sie mogło skonczyc a poza tym TOPMógł ale nie musial Więc nie był to błąd tylko wybór jednej z dwóch decyzji jaką na daną chwilę można było podjąć Tak że nie kwalifikował bym tego jako błąd Moim zdaniem bez zarzutów Nikt nie miał do niego żadnych pretensji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Pięknego stempla na MBappe też nie chciał widzieć, Messi też raz raz piknie położył przeciwnika zakładając obręcz na szyji i barku ???? co by nie było, byliśmy świadkami pięknego widowiska ,co na tym "mundialu" było wątpliwe .Na szczęście ten mundial to już historia, a mamy pana Mbappe który zdobył już tytuł mistrza i vicemistrza świata ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Mógł ale nie musial Więc nie był to błąd tylko wybór jednej z dwóch decyzji jaką na daną chwilę można było podjąćTak że nie kwalifikował bym tego jako błąd Moim zdaniem bez zarzutówNikt nie miał do niego żadnych pretensjinie wiem kto to jest ,,nikt..Dla mnie byl blad , korzystniejsze dla druzyny atakującej byloby puszczenie tego a nie odgwizdanie powinien zastosowac tak zwany przywilej korzyści ,pretensji nie mam, a staram sie byc obiektywny ,jesli sie myle to licze na polemike tylko nie w stylu mial do tego prawo lub ,,nikt,, nie ma pretensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Jest już afera we francuskiej prasie Podobno przy bramce na 3:2 dla Argentyny jakis zawodnik z ławki Argentynskiej był na boisku Nie widziałem tego ale kto wie czy czasem tak nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Tak było . Przed odbiciem przez Messiego był jeden lub dwóch na murawie za linią. Ale jaki mieli wplyw na to ze strzelił ? Nie mam pojęcia . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Szukanie dziury w całym ma świetlaną przyszłość. Francuzi zrobili siedem zmian. Jakoś o tym zapomnieli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Dla ciekawych . Iga aktualnie gra z Garcia w czymś takim jak World Tennis League. Pierwszy set dla Igi 6:3. Link do meczu https://www.youtube.com/watch?v=3yq8csjLnPA Edytowane 19 Grudnia 2022 przez Marconi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Super ,że Iga wygrała.Garcia będzie jej główną rywalką w przyszłym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1036913/szymon-marciniak-odpowiedzial-lequipe-wystarczylo-jedno-zdanieA tego już nie widzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zwolnili Czesława. Zaczynamy zabawę od nowa. Czuję się zawiedziony.A ja czekałem na jego wylot[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi