Marcy- Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czy jest drużyna, która traci więcej goli gdy gra w przewadze niż nasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sebo,przymknij temat na czas żałoby... Nie ma tragedii dla mnie to wina trenera nie potrafi zmotywować i od początku nie ma sposobu na 3/2/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mleko rozlane i mądry Polak po szkodzie ale...Nie wiem czy podzielacie mój pogląd ale oprócz meczu z Francją poziom obrony był zbliżony do katastrofalnego.Mnie się to rzuciło w oczy zwłaszcza w meczu ze słabą Białorusią.Do momentu kiedy z Białorusinów uszlo powietrze robili co chcieli z nasza obroną.Jakimś cudem zdobyty awans do półfinału byłby chyba sukcesem ponad stan... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Przed chwilą to samo powiedziałem nie uspakajając wkurzonej żony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 szkoda że nie pokazują cheerleaderek była by to jakaś atrakcja prawda Robercie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Polacy przegrywając wybili z głowy półfinał Francuzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie ma tragedii dla mnie to wina trenera nie potrafi zmotywować i od początku nie ma sposobu na 3/2/1Jak jedynym sposobem motywacji jest krzyczenie do zawodników schnell,schnell to nie ma się co dziwić na taki obrót spraw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Polacy przegrywając wybili z głowy półfinał Francuzom.I to jedyna pociecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tylko tyle ;( ;( ;( ;( ;( ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Moja koleżanka z pracy jest na tym meczu, miałbym na kogo jutro zrzucić winę. Z drugiej strony niezmiernie mi jej żal bo widziałem z jakim entuzjazmem i zapałem podchodzi do tego meczu, dlatego jej odpuszczę i nie będę się znęcał. Przykro było dziś patrzeć na to co działo się na boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Biegler jak szybko spie...lił do szatni, czuje co go czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Teraz trzymajcie kciuki za Isie ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jestem ciekawy jak im się udał mecz z Francją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 szkoda że nie pokazują cheerleaderek była by to jakaś atrakcja prawda Robercie :) Jasne! bo w meczu o zaszczytne siódme miejsce ze Szwedami będą miały zakaz wyjścia na parkiet 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jestem ciekawy jak im się udał mecz z Francją??? To był wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Przypomnijcie proszę o której Aga gra i na jakim programie transmisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 3;30 tak napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj jakby ktoś u Buka poobstawiał tak na przekór przewidywaniom, to by chyba milionerem został. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Tak jest,Iśka na spalonej pozycji,nikt nie daje jej szans...i to lubię,będę patrzył. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Szkoda chłopaków,szkoda kibiców.Zachowanie Bieglera po spotkaniu............szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Teraz trzymajcie kciuki za Isie ☺Agnieszka nawet jak nie ugra gema z Sereną to nie przyniesie takiego wstydu jak szczypiorniści. Aczkolwiek wszytko jest w jej rekach i zależy tylko od niej samej,a nie jak w przypadku gier zespołowych od dyspozycji całej drużyny. Plusem Agnieszki jest to ,że nie ma niemieckiego trenera więc wszystko jest możliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Chłopaki w tak pięknym stylu przeszli do historii ogrywając Francuzów, by dziś w tak upokarzający sposób pożegnać się z mistrzostwami.Ze skrajności w skrajność. Najgorsze jest, że dziś chyba nikt nie dopuszczał myśli, że Polacy mogą nie przejść dalej, a tu taki liść.Poprostu kompromitacja i brutalne sprowadzenie wszystkich na ziemie.Nawet sami Chorwaci byli zaskoczeni takim obrotem sprawy. Żal, złość i ogromne rozczarowanie.Nie można w taki sposób przegrywać tak ważny mecz i to u siebie.Czas na zmiany! Ale trzeba być z chłopakami na dobre i złe. Dali nam sporo radości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ostatnio euforia a teraz niemiecki trener i Schnell. Winni Niemcy. Może też i żydzi. Ech... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Chłopaki w tak pięknym stylu przeszli do historii ogrywając Francuzów,Francuzów również nie ma w półfinałach. Przegrali dziś z Norwegią, tak jak my wcześniej. Może Oni też nie są w formie i nasz mecz z nimi to nie był żaden wykładnik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi