Andru77 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Najgorsze jest to, że nie da się tego meczu odzobaczyć.Dlatego profilaktycznie nie oglądałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Ostatni raz reprezentację Polski widziałem na bilbordzie promujących pewien specyfik. Również profilaktycznie postanowiłem nigdy ich nie oglądać, ani na żywo, a nie w szklanym pudełku a bilbordy na szczęście zostały usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Siatkarze z Niemcami też bez szału Narazie 2:2 Udało się 3:2 dla Naszych Edytowane 21 Czerwca 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Wielka Świątek, żeby nasi kopacze choć w połowie mieli tyle serca do gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Niestety nasze siatkarki dostały dziś lekcję siatkówki od Chinek! Przegrały 0-3 i widać było, że są bezradne, a przeciwniczkom wchodziło dosłownie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Mamy brąz! Stysiak wygrała nam mecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) POLSKA BIAŁO CZERWONE!!!! Chinki miały z detalami rozpracowany nasz zespół, a Polki w zagrywce były poniżej swojej normy, Dziś zafundowały stany przedzawałowe, ale dały radę. Stysiak świetnie, ale cała reszta też. Edytowane 16 Lipca 2023 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Brawo Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Tymczasem hiszpański młokos depcząc trawnik wybił z głowy serbskiemu mistrzowi zdobycie Wielkiego Szlema. Mecz na miarę starcia jedynki i dwójki światowego tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Ja się zawiodłem. Novak miał wygraną w garści, a jednak jakimś cudem zepsuł tak wiele prostych piłek i grał jak na niego bardzo niestabilnie. Po świetnych akcjach następował drastyczny spadek i tak przez Cały mecz niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Po meczu finałowym Ligi Narodów - chyba jednak Chiny i Turcja w meczu o stawkę są poza zasięgiem naszej reprezentacji, więc na teraz brąz to wszystko co dziewczyny mogły wygrać. I wygrały. :clappinghands: :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Po meczu finałowym Ligi Narodów - chyba jednak Chiny i Turcja w meczu o stawkę są poza zasięgiem naszej reprezentacji, więc na teraz brąz to wszystko co dziewczyny mogły wygrać. I wygrały. :clappinghands: :clappinghands:Siatkarze i Siatkarki powinni za wolę walki zarabiać tyle co te miernoty nasi nażelowani kopacze .Brawo Dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 (edytowane) Siatkarze i Siatkarki powinni za wolę walki zarabiać tyle co te miernoty nasi nażelowani kopacze .Brawo Dziewczyny .Powinni ale nigdy nie będą Fajnie że nasze dziewczyny wygrały ale jakoś nie wzbudziło to we mnie jakiejś przesadnej radości.Nawet nie wiedziałem kiedy z kim i o co graja Z piłką jest jakoś inaczej Mimo że krew mnie zalewa jak się ogląda tych ...(tu wykropkuje żeby brzydko nie pisać ) to zwykły mecz nawet towarzyski wzbudza we mnie więcej emocji niż mecz siatkownki nawet o jakąś tam stawkę Edytowane 18 Lipca 2023 przez Rampampam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Powinni ale nigdy nie będą Fajnie że nasze dziewczyny wygrały ale jakoś nie wzbudziło to we mnie jakiejś przesadnej radości.Nawet nie wiedziałem kiedy z kim i o co graja Z piłką jest jakoś inaczejMimo że krew mnie zalewa jak się ogląda tych ...(tu wykropkuje żeby brzydko nie pisać ) to zwykły mecz nawet towarzyski wzbudza we mnie więcej emocji niż mecz siatkownki nawet o jakąś tam stawkęPotwierdza, dla mnie to nie to tak jak i skoki. Setki milionów ludzi na świecie ma tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Siatkarze i Siatkarki powinni za wolę walki zarabiać tyle co te miernoty nasi nażelowani kopacze .Brawo Dziewczyny .Zdaje się coś ok 1,5 mln zł na drużynę. Śmiech przez łzyTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Zdaje się coś ok 1,5 mln zł na drużynę. Śmiech przez łzyTomek+/- tygodniówka Lewego (sam kontrakt, bez reklam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 3:0 z Brazylią, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Piękny mecz w wykonaniu naszych siatkarzy! Bardzo równa gra cały czas na najwyższym poziomie. Właściwie dzisiaj nie było żadnych słabych punktów naszej reprezentacji. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) I jak nie lubię Śliwki i tych jego kiwek tak dzisiaj mu to nawet wyszłoW sumie to wogóle grał dobrze Edytowane 20 Lipca 2023 przez jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 I jak nie lubię Śliwki i tych jego kiwek tak dzisiaj mu to nawet wyszłoW sumie to wogóle grał dobrze Ale śliwowicę lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Śliwka grał rewelacyjnie, Leon super w zagrywce, ostatni set to było już fatality. W sobotę spotkamy się w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Ale śliwowicę lubisz?Lubię I nalewkę na przemrożonych węgierkach teżTak jak i same węgierki w czystej postaci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Piękny mecz w wykonaniu naszych siatkarzy!Bardzo równa gra cały czas na najwyższym poziomie. Właściwie dzisiaj nie było żadnych słabych punktów naszej reprezentacji.BRAWO!Słabym punktem było przyjęcie, Zatorski i jego współpraca (a raczej brak) z Leonem w obronie, szczególnie widoczne w pierwszym secie, później nie umiem ocenić czy się to poprawiło, czy po prostu Brazylijczycy nie potrafili tego wykorzystać. Na pewno pomogła poprawa zagrywki, ale był to raczej taki sobie mecz w wykonaniu reprezentacji Brazylii niż wybitny Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Moim zdaniem to był świetny mecz Polaków a Brazylijczyków, poniosły emocje związane z challenge-ami. Gdyby przeciwnicy byli spokojni to wyglądało by to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Wolałem siatkówkę za Heynena w MŚ18. Kompletna.Wczoraj to głównie siła razy ramię - zagrywka moc i atak moc, plus dzięki zagrywce dobrze blok. Obrona, blok obrona oraz przyjęcie średnie. Leon w ataku do zmiany ale świetny na zagrywce. Śliwka w całości super. Bieniek i Kochanowski też. Ciekawe co z Kurkiem.Jednak przy 3:0 z Brazylią nie ma się co czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi