Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

POLSKA BIAŁO CZERWONE!!!!

Chinki miały z detalami rozpracowany nasz zespół, a Polki w zagrywce były poniżej swojej normy, Dziś zafundowały stany przedzawałowe, ale dały radę. Stysiak świetnie, ale cała reszta też.

Edytowane przez witeg

Ja się zawiodłem. Novak miał wygraną w garści, a jednak jakimś cudem zepsuł tak wiele prostych piłek i grał jak na niego bardzo niestabilnie. Po świetnych akcjach następował drastyczny spadek i tak przez Cały mecz niestety.

Po meczu finałowym Ligi Narodów - chyba jednak Chiny i Turcja w meczu o stawkę są poza zasięgiem naszej reprezentacji, więc na teraz brąz to wszystko co dziewczyny mogły wygrać. I wygrały. :rockon: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Siatkarze i Siatkarki powinni za wolę walki zarabiać tyle co te miernoty nasi nażelowani  kopacze .Brawo Dziewczyny .

Siatkarze i Siatkarki powinni za wolę walki zarabiać tyle co te miernoty nasi nażelowani kopacze .Brawo Dziewczyny .

Powinni ale nigdy nie będą

Fajnie że nasze dziewczyny wygrały ale jakoś nie wzbudziło to we mnie jakiejś przesadnej radości.Nawet nie wiedziałem kiedy z kim i o co graja

Z piłką jest jakoś inaczej

Mimo że krew mnie zalewa jak się ogląda tych ...(tu wykropkuje żeby brzydko nie pisać :lol:) to zwykły mecz nawet towarzyski wzbudza we mnie więcej emocji niż mecz siatkownki nawet o jakąś tam stawkę

Edytowane przez Rampampam
  • Like 2

Powinni ale nigdy nie będą

Fajnie że nasze dziewczyny wygrały ale jakoś nie wzbudziło to we mnie jakiejś przesadnej radości.Nawet nie wiedziałem kiedy z kim i o co graja

Z piłką jest jakoś inaczej

Mimo że krew mnie zalewa jak się ogląda tych ...(tu wykropkuje żeby brzydko nie pisać :lol:) to zwykły mecz nawet towarzyski wzbudza we mnie więcej emocji niż mecz siatkownki nawet o jakąś tam stawkę

Potwierdza, dla mnie to nie to tak jak i skoki. Setki milionów ludzi na świecie ma tak samo.

Piękny mecz w wykonaniu naszych siatkarzy!

Bardzo równa gra cały czas na najwyższym poziomie. Właściwie dzisiaj nie było żadnych słabych punktów naszej reprezentacji.

BRAWO!

Słabym punktem było przyjęcie, Zatorski i jego współpraca (a raczej brak) z Leonem w obronie, szczególnie widoczne w pierwszym secie, później nie umiem ocenić czy się to poprawiło, czy po prostu Brazylijczycy nie potrafili tego wykorzystać. Na pewno pomogła poprawa zagrywki, ale był to raczej taki sobie mecz w wykonaniu reprezentacji Brazylii niż wybitny Polaków.

Wolałem siatkówkę za Heynena w MŚ18. Kompletna.

Wczoraj to głównie siła razy ramię - zagrywka moc i atak moc, plus dzięki zagrywce dobrze blok. Obrona, blok obrona oraz przyjęcie średnie. 

Leon w ataku do zmiany ale świetny na zagrywce. Śliwka w całości super. Bieniek i Kochanowski też. Ciekawe co z Kurkiem.

Jednak przy 3:0 z Brazylią nie ma się co czepiać :)