Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Probierz zayebal drugi mecz. Po prostu przekombinował. Grali z Holandią odważnie. Teraz z Francją również. W środku Zieliński Urbański Szymański byli kreatywni. Piotrowski i Slisz w drugim meczu z Austrią to było nieporozumienie. Nie mówię że byśmy coś ugrali ale ta gra wyglądała zupełnie inaczej. Lepiej. Tyle.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Podsumowanie ME. Z Holandią były momenty, że można było oglądać bez bólu, z Austrią takich momentów prawie nie było, z Francją znośna pierwsza połowa, koszmarne 15 minut po przerwie i przyzwoicie po stracie bramki. Dalej nie mogę zrozumieć, że mamy możliwość prostego rozegrania piłki i wymyślamy kwadratowe jaja vide sytuacja w doliczonym czasie gry gdy naszych 3 zawodników nie umie pograć w trójkącie na połowie Francuzów.

• Like 2

Nie no wiekopomny sukces, remis z Francja grająca na 20%, po wątpliwym, powtórzonym karnym.

Znowu gawiedz może witać naszych herosów na lotnisku, wiwatować, a oni w spokoju udadzą się na zasłużone wakacje, wydając zasłużone, ciężko zarobione premie...

Cyrk dalej ten sam, widzowie niezmienni, kilku klaunów podmienili, ale dalej to samo.

• Like 2

Nie czaisz o czym piszesz, plecak to podstawa. Z czym chcesz iść do lasu? Czy może myślisz że kasa będzie dalej w bankomacie, jedzenie w sklepie, że karty będą dzialac itd. :D trzeba być przygotowanym.

Co ma do tego tęcza? Jakiś bełkot.

Jakiego lasu

Przed czym chcesz uciekać i się chować?

Chyba że masz coś na sumieniu :lol:

To zrozumem

• Like 2

Nie no wiekopomny sukces, remis z Francja grająca na 20%, po wątpliwym, powtórzonym karnym.

Znowu gawiedz może witać naszych herosów na lotnisku, wiwatować, a oni w spokoju udadzą się na zasłużone wakacje, wydając zasłużone, ciężko zarobione premie...

Cyrk dalej ten sam, widzowie niezmienni, kilku klaunów podmienili, ale dalej to samo.

Czemu twierdzisz że na 20 procent

A może to My im odebraliśmy 80procent chęci do gry

• Like 1

Mówię o 20% możliwości i zaangażowania.

Mecz pewnie oglądaliśmy ten sam, ale możliwości poznawcze zgoła odmienne. Nie mówiąc o interpretacji przepisów, kiedy karny jest, kiedy go nie ma, jaki kontakt się do niego kwalifikuje, a jaki nie, temat rzeka, raczej nie dla kibica, który "wierzę zawsze i kibicuję, niezależnie od poziomu badziewia jaki ogladam", a ogladam świadomie i bez zbędnych emocji, bo wiem jaki poziom prezentuje owa zbieranina.

Zbieranina to najbardziej adekwatne słowo do tego towarzystwa wzajemnej adoracji, bez krzty ambicji, jakie udało mi się dopasować.

Jeśli metafora z cyrkiem i klaunami przewyższa twoje możliwości, to już nie jest moja wina.

Ale bez prywatnych wycieczek, ja jedynie komentuje "udzial" naszych kopaczy w mistrzostwach, a ty mnie bezczelnie obrażasz.

Zbieranina to najbardziej adekwatne słowo do tego towarzystwa wzajemnej adoracji, bez krzty ambicji, jakie udało mi się dopasować.

Jeśli metafora z cyrkiem i klaunami przewyższa twoje możliwości, to już nie jest moja wina.

Ale bez prywatnych wycieczek, ja jedynie komentuje "udzial" naszych kopaczy w mistrzostwach, a ty mnie bezczelnie obrażasz.

Komuś się pomyliło kibicowanie polskiej reprezentacji (Polsce), z kibicowaniem grupie polskich kopaczy, którzy wychodzą na boisko by odstać obowiązkowe 90 minut i następnie zająć się czymś przyjemniejszym. Oni nie powinni wychodzić ubrani w biało-czerwone barwy, a zwyczajnie jako reprezentanci PZPN. Duża część z nich odpękała obowiązek, przy tym dbając by nie zaliczyć jakiejś kontuzji i nie spocić się. Tyle w nich determinacji.

Niektórym wydaje się, że samo założenie przez zawodników białych koszulek z Orłem i czerwonych spodenek, czyni z nich pomazańców i wymaga łamania palców za wynik. A oni zwyczajnie plują na te barwy, dbając bardziej o własne fryzury niż o wynik.

Kto chce niech im kibicuje, ale dla mnie kibicowanie grupie kopaczy unikającej spocenia się, to coś innego niż kibicowanie Polsce. Ktoś w Polsce wykreował pomieszanie z poplątaniem i niektórym wydaje się, że już samo założenie koszulki ze znakiem Polski Walczącej, czyni z nich Powstańców. Przestały się liczyć czyny, trud i poświęcenie, a za to wystarczy przyczepić sobie nalepkę z Orłem albo PW i już jest się tym PRAWDZIWYM!

• Like 3

Karny dla Gruzji też wątpliwy? :-)
  • Like 1

Portugalia sprawiła że Czesi ,a i Węgrzy z innej grupy utracili szanse na wyjście z 3 miejsca ...tera Polaki muszą się dogadać z Ukrami,Pepikami i Madziarami i możemy sobie zorganizować nasze lokalne mistrzostwa w piłkę kopaną ????????premia za wygraną- wyjazd na zachód najlepszego zawodnika finału ????

Cztery najgorsze drużyny: Szkocja, Polska, Czechy i Albania.
I niech ktoś powie, że mieliśmy trudną grupę eliminacyjną :D którą przegraliśmy i fartem, właściwie rzutem na taśmę wpadliśmy na imprezę.
Trochę jak pójść na bal, gdy się nie potrafi tańczyć. Zostaje tylko się napić i zasnąć pod stołem.

Tym razem niczego się nie spodziewałem i nie czuję się oszukany.
Trochę tylko szkoda, bo poziom dość niski, można było więcej ugrać.

• Like 1