Onufry kocipała Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Liczę na Turcję, bo tam grają turcy. Mam nadzieję, że pogonią kwiaciarzy.Są narazie na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Do tej pory Holendrzy się ślizgali i właściwie nie pokazali dobrej piłki.Dzisiaj też nie za wiele, a Turcy mają świadomość o co walczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Brawo Holandia, szacunek dla Turków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Szkoda, że nie doszło do dogrywki. W końcu mecz w którym coś się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Do tej pory Holendrzy się ślizgali i właściwie nie pokazali dobrej piłki.Dzisiaj też nie za wiele, a Turcy mają świadomość o co walczą!Jak narazie to chyba po za Hiszpanią to wszystkie drużyny co graja w półfinałach się slizgnęły Francja to w ogóle padaczkę graAngole ...tez bez polotu Holendrzy mieli przebłyski Hiszpanie chyba najładniej graja z całej czwórki Jak dla mnie w finale widzę Hiszpanów z Holendrami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Jak narazie to chyba po za Hiszpanią to wszystkie drużyny co graja w półfinałach się slizgnęły Francja to w ogóle padaczkę graAngole ...tez bez polotu Holendrzy mieli przebłyski Hiszpanie chyba najładniej graja z całej czwórki Jak dla mnie w finale widzę Hiszpanów z HolendramiPowtórka z 2010 i tym razem życzę wiatrakom pucharu???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Szkoda, nie lubię ich, kibicowałem Turcji.Z "moich" drużyn została Hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Hiszpania w finale. Brawo! Przyjemnie się oglądało taką piłkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 15 minut dla Francji, 75 minut dla Hiszpanii. Zasłużony wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Piękny wtorek. Hiszpania wysadza z ME Francuzów i melduje się w finale. Kosmiczny gol Yamala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 I super, wygrali lepsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Piękny wtorek. Hiszpania wysadza z ME Francuzów i melduje się w finale. Kosmiczny gol Yamala. Mina Żówia Ninja po tym golu mówiła wszystko he he he 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Mina jak mina. To co mnie zadziwiło w tym meczu to całkowita bierność i bezradność Francuzów w ostatnim kwadransie gry. Może to sugerowanie się nazwiskami, piekielnie silną ławką i potencjałem, jaki drzemie w tej drużynie. Tymczasem oni zagrali, jakby ten mecz nie miał kompletnie żadnego znaczenia. Ten turniej zapamiętam jako imprezę, gdzie takich reprezentacji było o wiele za dużo. Wcześnie zdarzały się takie rodzynki, teraz rodzynki grały z zaangażowaniem. Właściwie z mocnych nacji jedynie Niemcy i Hiszpanie stanęli na wysokości zadania. Może jeszcze Holendrzy, ale tu mam mieszane uczucia ze względu na mierną skuteczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Mina jak mina. To co mnie zadziwiło w tym meczu to całkowita bierność i bezradność Francuzów w ostatnim kwadransie gry. Może to sugerowanie się nazwiskami, piekielnie silną ławką i potencjałem, jaki drzemie w tej drużynie. Tymczasem oni zagrali, jakby ten mecz nie miał kompletnie żadnego znaczenia. Ten turniej zapamiętam jako imprezę, gdzie takich reprezentacji było o wiele za dużo. Wcześnie zdarzały się takie rodzynki, teraz rodzynki grały z zaangażowaniem. Właściwie z mocnych nacji jedynie Niemcy i Hiszpanie stanęli na wysokości zadania. Może jeszcze Holendrzy, ale tu mam mieszane uczucia ze względu na mierną skuteczność. Pewnie chca zwolnic trenera, ktory najchetniej by wystawiaj jedynastke tylko z obroncow i defensywnych pomocnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Anglicy zrobili Holendrów w bambuko ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Anglicy wygrali zasłużenie Bramka w 90 minucie i Holendrzy się nie pozbierali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 No to Hiszpania Mistrzem Europy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Obyś się Marcinie nie mylił. Dziś spodziewałem się lepszej Holandii i słabszej Anglii. Tymczasem było odwrotnie i zrobił się z tego całkiem znośny mecz. Lubię Holendrów, ale z perspektywy całego turnieju, trudno mi się zdobyć na współczucie po ich dzisiejszej porażce. Jeśli Hiszpania nie będzie mistrzem Europy, to będzie turniej do zapomnienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Jak to? Przecie tu i tam afroamerykanin się znajdzie...jaka to Europa i jakie jej mistrzostwa ? Polska ,Turcja,Węgry...to jest Europa ????Olisadebe i Leon to farbowane kabany i tego musimy się trzymać ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Afroamerykanina nie dostrzegłem żadnego. Za to sporo Murzynów. Więcej merytoryki, mniej poprawności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Od Leona się proszę odstosunkować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) Od Leona się proszę odstosunkować. Edytowane 11 Lipca 2024 przez Pisarz.......ewski Piotr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Brawo Jan Zieliński w parze Tajką. Druga wygrana w wielkim szlemie w tym sezonie ????????✌️ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Viva Españia????????1-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 I super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi