Marcy- Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Nie tylko one pokazały, że igrzyska to inna zabawa. Gratulacje za dotarcie do 1/4 i niech wyniosą naukę na przyszłość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) Akurat nie mogłem oglądać więc podglądałem live na onecie mecz Polek i totalnie zgłupiałem...ktoś tam dobrze popił, bo nawet AI się tak nie myli Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Siatkarze wezmą rewanż jutro na Amerykanach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Żenujące, zagrały jak podwórkowa drużyna. To nie Amerykanki były "dobre", to Polki zeszły poniżej swojego normalnego poziomu. Przykre, jeśli mamy się zadowolić "sukcesem" w postaci "wyjścia z grupy". Dołączyły do grona zawodników, których było stać na więcej, a nie potrafili tego wykorzystać. PsNie "wieszam psów" na nich, sukces, że po wielu latach zagrały na olimpiadzie, ale żal pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Bez komentarzahttps://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/ogromne-konsekwencje-dla-reprezentacji-polski-po-kl%C4%99sce-na-igrzyskach-olimpijskich-2024/ar-AA1olevh?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ddf56a4ab0134c0c9f07e4349757279b&ei=17 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Polskie Spidermanki dały nam złoto i brąz olimpijskie - brawo kobitki!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Brawo Ole! Brąz i złoto dla Polski! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Brawo Ola! Lublin jest z Ciebie dumny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Żenujące, zagrały jak podwórkowa drużyna. To nie Amerykanki były "dobre", to Polki zeszły poniżej swojego normalnego poziomu. Przykre, jeśli mamy się zadowolić "sukcesem" w postaci "wyjścia z grupy". Dołączyły do grona zawodników, których było stać na więcej, a nie potrafili tego wykorzystać. PsNie "wieszam psów" na nich, sukces, że po wielu latach zagrały na olimpiadzie, ale żal pozostaje.Kibicowałem im bez oczekiwań, tak jak napisałeś - one swoje zrobiły kwalifikując się na olimpiadę, reszta była bonusem. To że zagrały w ćwierćfinale samo w sobie już było sukcesem. Przegrały z aktualnymi mistrzyniami olimpijskimi i poważnymi kandydatkami do obrony tytułu, absolutnie wstydu nie ma. Spójrz ile czasu zajęło męskiej reprezentacji awansowanie do półfinałów olimpijskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Mamy 1:0 .Mimo podziałów , trzymajmy kciuki za naszych. Polska górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Niestety, Amerykanie się pozbierali, a Polacy gonią bez przerwy wynik, zamiast grać swoją siatkówkę. Nie wygląda to za dobrze. I Zatorski chyba wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Leją jak chłopców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Dlaczego wystawiliśmy w tym secie reprezentację kobiecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Teraz już grają faceci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Takich polskich sportowców chciałbym oglądać na igrzyskach. Czwarty set wspaniały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Jedno co mi się ciśnie teraz na usta oglądając siatkę : Ja pierdole …. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Helena mam zawał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Mam zawał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Popłakałem się. Brawo Polacy! Jesteście wielcy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Yes Yes yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 No żesz kurwa mać!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Są WIELCY! Mamy to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Drużyna przez wielkie D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Jest!!! Ps. Przepraszam wszystkich klientów na których warczałem bo przyszli po 16 tej i zawracali mi gitarę robakami i spławikami... I przepraszam wszystkich którzy nasłuchali się moich przekleństw po ostatniej piłce... A zresztą sami byli sobie winni ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi