Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Żenujące, zagrały jak podwórkowa drużyna. To nie Amerykanki były "dobre", to Polki zeszły poniżej swojego normalnego poziomu. Przykre, jeśli mamy się zadowolić "sukcesem" w postaci "wyjścia z grupy". Dołączyły do grona zawodników, których było stać na więcej, a nie potrafili tego wykorzystać. :(

Ps
Nie "wieszam psów" na nich, sukces, że po wielu latach zagrały na olimpiadzie, ale żal pozostaje.

Żenujące, zagrały jak podwórkowa drużyna. To nie Amerykanki były "dobre", to Polki zeszły poniżej swojego normalnego poziomu. Przykre, jeśli mamy się zadowolić "sukcesem" w postaci "wyjścia z grupy". Dołączyły do grona zawodników, których było stać na więcej, a nie potrafili tego wykorzystać. :(

Ps

Nie "wieszam psów" na nich, sukces, że po wielu latach zagrały na olimpiadzie, ale żal pozostaje.

Kibicowałem im bez oczekiwań, tak jak napisałeś - one swoje zrobiły kwalifikując się na olimpiadę, reszta była bonusem. To że zagrały w ćwierćfinale samo w sobie już było sukcesem. Przegrały z aktualnymi mistrzyniami olimpijskimi i poważnymi kandydatkami do obrony tytułu, absolutnie wstydu nie ma. Spójrz ile czasu zajęło męskiej reprezentacji awansowanie do półfinałów olimpijskich.

• Like 1

Jest!!!

Ps. Przepraszam wszystkich klientów na których warczałem bo przyszli po 16 tej i zawracali mi gitarę robakami i spławikami... I przepraszam wszystkich którzy nasłuchali się moich przekleństw po ostatniej piłce... A zresztą sami byli sobie winni ????????????.

• Like 1