jabadaonbis Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Dopiero teraz przestałem się trząść....Mega spotkanie, godne finału. I po raz kolejny się powtórzę, niedowiarkom weh. Kibicować trzeba do końca, na dobre i złe. Jest moc, mam nadzieję na finał z Włochami i słodki rewanż za ostatnie MŚ i porażkę w grupie.To serce, a rozum wybiera Francję, choć to gospodarze.✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Siatkarze wezmą rewanż jutro na Amerykanach... Nie pomyliłem się.Brawo chłopaki.Brawo dziewczyny ze ,,ścianki,, . :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 W sumie zamiast się szlajać po kardiologach, można zafundować sobie taki półfinał (niecierpliwi mogą zerknąć na sam czwarty set). Po takiej profilaktyce wiadomo, że pompka działa bez zarzutu. No chyba, że jakiś kibic nie dotrwa do piłki na 15:13. Swoją drogą mają chłopcy fantazję. Zamiast skończyć pierwszą piłką meczową, zafundowali kibicom cztery elektrowstrząsy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 A teraz na spokojnie Francja vs Włochy. Na razie kawał meczycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Dopiero teraz skojarzyłem co mi mecz przypominał. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Komentatorzy zapomnieli wyłączyć mikrofony.- „Sztuką jest grać chujowo” - „Bóg musi być Polakiem” xD https://x.com/profesorpingwin/status/1821228539309326346?s=46 I „przynieś alkohol na stanowisko” xD A niech świętują, na zdrowie! https://x.com/koneserunii/status/1821242676911440211?s=46 Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Z Japonią Włosi się podnieśli, dziś nie dadzą rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Tą żabę ciężko będzie ugotować. Ale damy radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 A może ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Francja. W trzecim secie wybili Włochom siatkówkę z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Mam nadzieję, że właśnie w finale Francja zagra ten jeden słaby mecz. Dziś byli nie do ogrania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Włosi zagrali dzisiaj, jak my z nimi w grupie ????To mamy rewanż za ostatni ćwierćfinał w Japonii.Będzie dobrze. Poskromić największego prowokatora Ngapetha w kilku akcjach i się zagotuje. Potem Clevenot znany z naszej ligii, a dzisiaj chyba najlepszy na boisku i bedziemy świętować ????✌️???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Pani Szeremeta wygrała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Julia Szeremeta w finale! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 A teraz Julia będzie walczyć w finale ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Tą żabę ciężko będzie ugotować. Ale damy radę! Mam nadzieję, że właśnie w finale Francja zagra ten jeden słaby mecz.Dziś byli nie do ogrania. A to zależy od tego co stoi za żabą ... Czekam na mecz i wynik na jak rzadko który. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Wiemy, wiemy. Będzie się lała z Filipińczykiem i mam nadzieję, że mu wleje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Filipińczykiem?? Tajwan to chyba nie Filipiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Filipińczykiem?? Tajwan to chyba nie Filipiny?Racja, z Tajwańczykiem będzie walczyć i niech go oklepie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Wiemy, wiemy. Będzie się lała z Filipińczykiem i mam nadzieję, że mu wleje. chyba jednak coś słabo wiecie [emoji41] Tajwańczyk czeka w finale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Brawo nasze Spider-Women! Dwa w jednym! Brawo Julia! Bij i patrz czy równo puchnie! Brawo siatkarze! Na*****lajcie żabojadów! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 (edytowane) Ja tam bym dokładnie przebadał mistrzynię olimpijską. Joanna Jóźwik powiedziała onegdaj po zajęciu piątego miejsca: czuję się srebrną medalistką. Natalia Kaczmarek mogłaby strwierdzić to samo. Gratuluję Polce medalu. Walczyła dzielnie. Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Fajny meczyk Francji z Hiszpanią. Świetna asysta Hiszpańskiego bramkarza! Ole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Jozwik to faktycznie wtedy zalatwili. Pozniej niestety przyszly kontuzje i trzeba bylo skonczyc z bieganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi