Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Widać mamy inny pogląd na kibicowanie.Ja widzę, że ci w szalikach to zapewne główny "młyn", ale słowo "sezonowcy" ciśnie się na klawiaturę, bo wg mnie prawdziwy kibic tak nie postępuje. Ale skoro tacy z nich wielcy kibice, a chcą skarcić (wtf?) swoją drużynę, to mogliby to zrobić w inny sposób, a nie poprzez prostackie wyzwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakiś tam pogląd mam na ten temat ale mnie to nie rusza bo przestała mnie bawić ta cała piłka już dobrych kilka lat wstecz.Zdecydowanie wolę sporty indywidualne dlatego się nie wypowiadam już.Generalnie na stadionach chamstwo ma się doskonale Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Rozumiem wkurzenie, wręcz załamanie po kolejnej (dodajmy- w beznadziejnym stylu) porażce drużyny będącej dla niektórych swego rodzaju "bóstwem", któremu wręcz podporządkowane jest całe życie. Ale jak wspomniałem, są pewne granice. A jakby kibice wyszli na murawę i wypłacili drużynie i trenerowi po kontrolnym "liściu na otrzeźwienie", to też byłoby ok? No co? Taka motywacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Akurat o piłkarzach mam bardzo złe zdanie , nie przepadam za nimi ... Nie chcę nikogo urazić , ale mam swoje zdanie o tych ludziach - Na 10-ciu , 75 % to najczęściej wyjątkowe dupki.Nie ważne czy to w Barcelonie czy na hali w amatorskim klubie sportowym.Co do ich zaangażowania to też w pewnym momencie największe mają w podbojach sercowych i lansie niż w walce do upadłego - a tylko to jest dla mnie wyznacznikiem prawdziwego sportowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Akurat o piłkarzach mam bardzo złe zdanie , nie przepadam za nimi ... Nie chcę nikogo urazić , ale mam swoje zdanie o tych ludziach - Na 10-ciu , 75 % to najczęściej wyjątkowe dupki.Nie ważne czy to w Barcelonie czy na hali w amatorskim klubie sportowym.Co do ich zaangażowania to też w pewnym momencie największe mają w podbojach sercowych i lansie niż w walce do upadłego - a tylko to jest dla mnie wyznacznikiem prawdziwego sportowca. To zupełnie inna (choć jak najbardziej prawdziwa i masz tu rację) strona medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wygrana Podbeskidzia mnie, rodowitego bielszczanina, cieszy. Styl - już mniej. Do końca pierwszej połowy Podbeskidzie nie oddało żadnego (celnego lub niecelnego) strzału na bramkę Jagiellonii, a jednak prowadziło 2-0. Moi bardziej zaznajomieni z tajnikami piłki kopanej znajomi podpowiedzieli mi, że w "Jadze" twa konflikt piłkarzy z trenerem i to może tłumaczyć zarówno wynik, jak i styl gry. Gdy zespół chce coś trenerowi przekazać, ma do tego masę różnych sposobów. Takich jak ten mecz - również... A kibice patrzą, rozmawiają, analizują. I nie lubią, gdy ktoś - za ich pieniądze - markuje walkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ktoś wybiera się na Narodowy na finał pucharu Polski Legia-Lech? Jeszcze są bilety. Poszedłbym ale cholera to 2 maja. Sezon szczupakowy czas rozpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Sezon szczupakowy będziesz miał do końca roku, a taki finał to jest raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiem, ale na to rozpoczęcie czeka się pół roku. Jeszcze gdybym miał koło siebie rozsądną wodę szczupakową. Trzeba na 3 dni wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie nikt nie ogląda. Do telewizorów marsz Polska -Macedonia kwalifikacje olimpijskieN a razie idzie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Oglądam oglądam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Szmal nie urodził się na Ziemi .On jest z innej planety Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jaki wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 25:20 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Polska - Chile , po pierwszej połowie 19-13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie ma dzisiaj jakiegoś mordobicia,ciekawego? Ktoś, coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Martin vs Joshua 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Około 22.40 Polsat Sport i Polsat Sport Extra. Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ....a Pacman nie walczy czasem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma dzisiaj jakiegoś mordobicia,ciekawego? Ktoś, coś wie???http://www.vipleague.me/boxing/377774/1/charles-martin-vs-anthony-joshua-:-ibf-heavyweight-title-live-stream-online.htmlProszę Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Głowacki Cunningham jednak 16 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 O to mi chodziło.http://eurosport.onet.pl/boks/manny-pacquiao-obiecuje-rozrywke-na-zakonczenie-kariery/8e9jyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Głowacki Cunningham jednak 16 kwietnia. Już myślałem, że jestem w tyle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mamy Igrzyska w piłce ręcznej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi